Evli biriyle flötleşiyorum

Ya bütün eşlerini aldatan erkekler sanki bir okula gitmiş ve aynı dersi almıs gibi aynı seyleri söylemiyorlarmı bi de

Şu forumda önüme çıkan bütün evli erkeklerle birliktelik yasayan "düşünme yetisini kaybetmiş" kadınların hepsi ama hepsi aynı cümleleri yazmış...Uydurmuyorum açın taratın ve okuyun...

"Zorla evlendirildim"
"Artık sevmiyoruz birbirimizi"
"Uzun zamandır yataklarımız ayrı"
"Ayrılcaz biz ( 3.çocugunu yapanı okudu bu gözler)

Ya herşeyi boşverin tamam mı...Hadi kandırıldınız ,hadi şuan duymuyor,görmüyorsunuz kafa gitmiş...Adam hala evli ve şuan çok büyük bir yanlış yapıyor hemde bu yanlışa beni de alet ediyor...Bugün bunu eşine yapan yarın bana da ne yalanlar atar demiyormusunuz insan evlatları?

Bir pazarında bile ailesi ile geçirmeyen adamdan ne sana hayır gelir ne de başkasına adam çapkın belliki sümüklü mendil gibi köşeye atılmak istemiyorsan uzak dur vebal alma

Utanmadan yazıyor musunuz bırde yazık sıze

Öncelikle ön yargılı olmayalım öyle mi .. yaptığının farkındasın bak..bile bile yapıyorsun.. yazık ya gerçekten.. aldatan her erkek gibi ..kesin mutsuzdur.. ayrı odalardadir..İnan sen bunlara..

Senle de olsa haftanın her günü olabildiğince geç gelecek eve gelmeyecek demek ki? Senle de olsa başkasına ben mutsuzum diyecek demek ki? Affedersin ama sen de alık gibi adamın evliliğine şahit mi olmayı düşünüyorsun yok işte ayrıldım ayrılacağım falan filan? Kendini kurtarmak istiyorsan adama dersin ki “boşandığın zaman ulaşırsın(gerçi karısı varken sana yürüyorsa senleyken de başkasına yürür) bana aksi takdirde karına senden tazminatla kurtulması için kanıt sunarım.” Neyse ufaktan böyle adamı biraz Şantaj yaparsan senden kaçar, tutuşsun biraz sen de iş yerinde rahat hareket edebilirsin tatlım

Zaten yanlış şeylerde insanı çeken bir yön vardır. Bu duyguya katılırsanız bakmışsınız her kötülüğü yapabilen birine dönüşmüşsünüz.
Yasak ilişkileri için şahit olan çocukları bile öldürebiliyorlar.
Demek ki insan kalbinde kötülük bir kere girince büyüyüp gidiyor

Mutsuzsa karısını alır karşısına boşanır sana mı kaldı elalemin kocasını mutlu etmek. Yuva yıkanın yuvası olmaz ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…