Evli biriyle flötleşiyorum

Zaten sucunun farkindasin bir de en basindan onyargili olmayin demissin. Anladigim kadariyla adamin evli olduğunu basindan beri biliyorsun. Gorusmeye devam ederken aklindan ne geciyordu ? Bir de kendini ve adami hakli ciksrmak icin is cikariyo eve gitmiyo demissin. Ne diyecekti sana ben berbat bir insanim karimi aldatiyorum mu diyecekti? Ay nasi bu kadar ustaca kendinizi kandiriyorsunuz ya xddd

Adamların bu tarz kadınları kandırmasından daha tehlikeli olan kadının kendini kandırmasıdır.Kendini kandırıp bahane buldukça adamın biri gider biri gelir herkes hevesini alır bu tarz kadınlar hâlâ kendini değerli önemli metres değilde evdeki kadına tercih edilen nadide parca olarak görür durur.....

Kendini kandirmayi gec bir de bizi de kandirmaya calisiyo ahagsg aklinca onay alacak. Bence kendini farkli ve ustun gorme cabasi bu. Aslinda ozguvensizlik yatiyo altinda. Aldatilan kadindan ustun goruyor icten ice kendini. Onu sevmiyor beni seviyor/istiyor oluyor. İgrenc. Halbuki erkegin amaci bambaska.

Klasik karısını aldatmaya niyet etmiş yalanı, bunu yiyen kalmadı diyeceğim ama yemeye gönüllü olunca insan işte inanıyo niyeyse.
Karısında bulamadığı neyi sizde bulmuş olabilir ki mesela? Emin olun karısıylada sevgiliyken işveleşirken gayet sizin yanınızda olduğu gibiydi ama işte evlenince heyecan kalmadı.
Evdeki kadına 3 tane donu peş peşe alınca ay sonunu nası getireceğim diye kamburları çıkar, dışarda keklik avlamaya gelince arabadan indirmez cafelerden çıkmazlar.
Masrafı arttır bari bariz lüks restoranlara falan git üç beş kez bu işlerin kendisine göre olmadığına kanaat getirsin bırakır peşinizi.
Eskiden evdeki kadına yazık diyordum, evdeki kadina yine yazık ama aha böyle ga..tlara böyle yapmak lazım.

Aman bazen diyorum canını niye sıkıyorsun ??? alan razı veren razı,bırak sarhoşu yıkıldığı yere kadar gitsin.Evde aldatılmış bir kadın olmasa şu yaratıkları gram takmam umursamam...

Sen şimdi kendini özel ve onemli biri zannediyorsun. Ama öyle değil. Adam seninle görüşüp karısıyla yaşadığı eve gidiyor. Onun yaptığı yemeği yiyor, yıkadığı giysiyi giyiyor. Birlikte sarılarak uyuyorlar ve düzenli cinsel yaşamları var. Mutsuzluk filan yok yani. Sen aralarındaki kıvılcımı atesliyorsun belki de. Yazık gerçekten birinin hayatında birinci kadın olmak varken ancak zamanını boşa geçirirsin. Birilerinin ilişkisinde gereksiz/önemsiz bir taraf.

Ya inandiklarindan degil onlara gore evde her isini goren cocuk dogurmus kadina tercih edilmek hoslarina gidiyor evdeki kadin neler neler yapiyor bu biret pit beni tercih etti diyorlar

ben zorunluluktan evlendim yok diyemedim yada huzursuzluktan bir kere kurtulmayı denedim ama başaramadım dedi.
Eyy bu fosil yalanı hala 2025 de yiyenler, bizim cinsin seviyesini dibe batıranlar biraz iq yükseltin ya evli adam da ne buluyorsunuz aynısı bekar erkeklerde de vaar. macera aramayın legal ilişki en iyisidir. Kendinizi kandırmayın o kadını mutlu etmese kadın durur mu 5 dk yanında. İlişki dinamiklerini bilemezsiniz kandırılan siz olursunuz.

Bazen sadece bir obje maalesef.

Kendini kandırıyor. Boşanmak isteyen boşanır. Bu tipik erkek yalanlarına inananlarin hala olması çok şaşırtıcı. Cinsel hayatımız yok kısmı komple yalan.

O kadın senin yanında 5 dakika durur mu hırt derim ben olsam. Ya bu kadınlara çok acıyorum hep değerli hissetme çabası acınasılar. Başka kadının üstünden yaparsanız başka kadın da sizin üstünüzden derken... Kısır döngü.
Yani erkek Şeref yoksunu hemfikiriz ama kadınlar akıllanmıyor zerre arkadaşım desene "Bekar adam istiyorum mutsuzsan boşan 5 km yaklaşamazsın bana hakkında suç duyurusunda bulunurum " desene.
Bak bakalım ne kadar ciddi senle. Evliliğini sürdüRcek o şerefsiz sadece aklınca değişiklik olsun macera olsun istiyor kendisi aldatılsa diyeceğim de dünyayı ayağa kaldırıyorlar empati sıfır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…