- 11 Kasım 2024
- 1.693
- 4.702
- 48
- 34
Zaten sucunun farkindasin bir de en basindan onyargili olmayin demissin. Anladigim kadariyla adamin evli olduğunu basindan beri biliyorsun. Gorusmeye devam ederken aklindan ne geciyordu ? Bir de kendini ve adami hakli ciksrmak icin is cikariyo eve gitmiyo demissin. Ne diyecekti sana ben berbat bir insanim karimi aldatiyorum mu diyecekti? Ay nasi bu kadar ustaca kendinizi kandiriyorsunuz ya xdddMerhaba öncelikle ön yargılı olunmasını istemiyorum. Bu durum banada cok yanlış geliyo. Biz bu kişiyle iş yerinde tanıştık aramızda iki yaş var. İlk zamanlar normal arkadaş gibiydi gülüşüyoduk falan ama son zamanlarda ima etmeye başladı ben zorunluluktan evlendim yok diyemedim yada huzursuzluktan bir kere kurtulmayı denedim ama başaramadım dedi. Son bir haftadır iş çıkışı beni gidecegim yere bırakmayı teklif etti ben ilk hayır dedim ama sonraki gün direk ısrar etti binmek zorunda kaldım. Açıkcası bu durum hoşuma gidiyo ama gitmemesi gerekiyomu emin değilim. Dünde beraber kahve içtik gayet çok guzel geçti ve pazar tekrar buluşmak istiyo. Acaba gerçekten mutsuz mu yada ne bileyim günümü geçiriyo
Bu arada kendisi haftanın her gunune iş çıkarıyo ve eve olabildigince gitmiyo gibi Bana yardımcı olabilirmisiniz
Adamların bu tarz kadınları kandırmasından daha tehlikeli olan kadının kendini kandırmasıdır.Kendini kandırıp bahane buldukça adamın biri gider biri gelir herkes hevesini alır bu tarz kadınlar hâlâ kendini değerli önemli metres değilde evdeki kadına tercih edilen nadide parca olarak görür durur.....Zaten sucunun farkindasin bir de en basindan onyargili olmayin demissin. Anladigim kadariyla adamin evli olduğunu basindan beri biliyorsun. Gorusmeye devam ederken aklindan ne geciyordu ? Bir de kendini ve adami hakli ciksrmak icin is cikariyo eve gitmiyo demissin. Ne diyecekti sana ben berbat bir insanim karimi aldatiyorum mu diyecekti? Ay nasi bu kadar ustaca kendinizi kandiriyorsunuz ya xddd
Kendini kandirmayi gec bir de bizi de kandirmaya calisiyo ahagsg aklinca onay alacak. Bence kendini farkli ve ustun gorme cabasi bu. Aslinda ozguvensizlik yatiyo altinda. Aldatilan kadindan ustun goruyor icten ice kendini. Onu sevmiyor beni seviyor/istiyor oluyor. İgrenc. Halbuki erkegin amaci bambaska.Adamların bu tarz kadınları kandırmasından daha tehlikeli olan kadının kendini kandırmasıdır.Kendini kandırıp bahane buldukça adamın biri gider biri gelir herkes hevesini alır bu tarz kadınlar hâlâ kendini değerli önemli metres değilde evdeki kadına tercih edilen nadide parca olarak görür durur.....
Klasik karısını aldatmaya niyet etmiş yalanı, bunu yiyen kalmadı diyeceğim ama yemeye gönüllü olunca insan işte inanıyo niyeyse.Merhaba öncelikle ön yargılı olunmasını istemiyorum. Bu durum banada cok yanlış geliyo. Biz bu kişiyle iş yerinde tanıştık aramızda iki yaş var. İlk zamanlar normal arkadaş gibiydi gülüşüyoduk falan ama son zamanlarda ima etmeye başladı ben zorunluluktan evlendim yok diyemedim yada huzursuzluktan bir kere kurtulmayı denedim ama başaramadım dedi. Son bir haftadır iş çıkışı beni gidecegim yere bırakmayı teklif etti ben ilk hayır dedim ama sonraki gün direk ısrar etti binmek zorunda kaldım. Açıkcası bu durum hoşuma gidiyo ama gitmemesi gerekiyomu emin değilim. Dünde beraber kahve içtik gayet çok guzel geçti ve pazar tekrar buluşmak istiyo. Acaba gerçekten mutsuz mu yada ne bileyim günümü geçiriyo
Bu arada kendisi haftanın her gunune iş çıkarıyo ve eve olabildigince gitmiyo gibi Bana yardımcı olabilirmisiniz
Aman bazen diyorum canını niye sıkıyorsun ??? alan razı veren razı,bırak sarhoşu yıkıldığı yere kadar gitsin.Evde aldatılmış bir kadın olmasa şu yaratıkları gram takmam umursamam...Kendini kandirmayi gec bir de bizi de kandirmaya calisiyo ahagsg aklinca onay alacak. Bence kendini farkli ve ustun gorme cabasi bu. Aslinda ozguvensizlik yatiyo altinda. Aldatilan kadindan ustun goruyor icten ice kendini. Onu sevmiyor beni seviyor/istiyor oluyor. İgrenc. Halbuki erkegin amaci bambaska.
yoo onu da hak ediyorşiddet hariç
Ya inandiklarindan degil onlara gore evde her isini goren cocuk dogurmus kadina tercih edilmek hoslarina gidiyor evdeki kadin neler neler yapiyor bu biret pit beni tercih etti diyorlarOf bu erkeklerin metres ayarlaması için söylediği yalanlar hiç mi şaşmaz. Biliyorlar çünkü enayi kızların bu yalana inanıp düşeceklerini.
Kesin ayrı yatıyorlardır karısı ile. Hatta birde adam boşanmak istiyordur ama karısı zorla tutuyordur aynen aynen kesin bak. Birde zorla çocuk yaparlar
Eyy bu fosil yalanı hala 2025 de yiyenler, bizim cinsin seviyesini dibe batıranlar biraz iq yükseltin ya evli adam da ne buluyorsunuz aynısı bekar erkeklerde de vaar.ben zorunluluktan evlendim yok diyemedim yada huzursuzluktan bir kere kurtulmayı denedim ama başaramadım dedi.
Bazen sadece bir obje maalesef.Sen şimdi kendini özel ve onemli biri zannediyorsun. Ama öyle değil. Adam seninle görüşüp karısıyla yaşadığı eve gidiyor. Onun yaptığı yemeği yiyor, yıkadığı giysiyi giyiyor. Birlikte sarılarak uyuyorlar ve düzenli cinsel yaşamları var. Mutsuzluk filan yok yani. Sen aralarındaki kıvılcımı atesliyorsun belki de. Yazık gerçekten birinin hayatında birinci kadın olmak varken ancak zamanını boşa geçirirsin. Birilerinin ilişkisinde gereksiz/önemsiz bir taraf.
Şu erkeklerin biri de zorla evlenmiş, mutsuz, ayrı odalarda uyuyan ve çocuklar için evli olmasın biri de şaşırtsın.
Kendini kandırıyor. Boşanmak isteyen boşanır. Bu tipik erkek yalanlarına inananlarin hala olması çok şaşırtıcı. Cinsel hayatımız yok kısmı komple yalan.Bazen sadece bir obje maalesef.
Kendini kandırıyor. Boşanmak isteyen boşanır. Bu tipik erkek yalanlarına inananlarin hala olması çok şaşırtıcı. Cinsel hayatımız yok kısmı komple yalan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?