Evli biriyle flötleşiyorum

Zaten isteyerek evlenmedim,zaten karım kötü anlayışsız, zaten ailem yüzünden boşanmıyorum, boşanırsam karım maf olur intihar eder, çocuklu versiyonu çocuklar için evliyiz yataklarımız bile ayrı karı koca ilişkimiz seneler önce bitti vıdı vıdı..
Bunları yiyen keriz metreslerlerden herhangi birisiniz.
 
O senin malligindan.ogrenci olan arkadaşıma hocasida neler yazdı neler.ölüyorum bitiyorum evde mutsuzum otelde kalıyorum bilmem ne.ama arkadaşım gerizekalı ve ahlaksız olmadığı için sosyal medyalardan telefondan falan engelledi.kiz mezunboldu gitti.adami goruyorum karısı ile gayet mutlu ikinci cocuguda oldu.
Sonrasında yine ogrendikki başka öğrencisi ile basılmış.ama.karisi ile halen daha beraberler.
Yani demem o ki sen onun hayatında kullanıp atacağı mendilsin
 
Of bu erkeklerin metres ayarlaması için söylediği yalanlar hiç mi şaşmaz. Biliyorlar çünkü enayi kızların bu yalana inanıp düşeceklerini.
Kesin ayrı yatıyorlardır karısı ile. Hatta birde adam boşanmak istiyordur ama karısı zorla tutuyordur aynen aynen kesin bak. Birde zorla çocuk yaparlar
 

Kendinizi o kadının yerine koyun??
 
ben zorunluluktan evlendim yok diyemedim yada huzursuzluktan bir kere kurtulmayı denedim ama başaramadım dedi.
Nedense bazı erkekler hem şikayet ediyor hem de boşanmıyor. Çünkü evlenirken zorla kafalarına silah dayamışlar, hep aynı yalanlar. Eve gidip eşiyle yatar sonra dışarı çıkıp bir başka kadınla da yatar böyle şerefsiz bunlar. Evli erkeğe sınır koymak, hayır istemiyorum yoluna bak demek bu kadar zor olmamalı.
 
Karisina da kim bilir kaç saat mesaiye kaliyorum diyordur.
Bekar erkek mi yok evli erkeğe mi kaldın?
Madem öyle mutsuz boşansın .
Ama boşamaz böyleleri senin gibilerle gönül eğlendirir .
Türlü türlü bahaneler uydururlar sizin gibiler de kanıyor çok tuhaf bir şekilde.
 
Önce hamile kal sonra git Boşan biz evlenicez de
 
Şu yalanlara hala inanıyormusunuz yok zorla evlenmiş yok sevmiyormus bla bla , böyle diyen erkekler gece o sevmediği kadınla sevişiyor hani sizde ama bono çok sovoyo diye kendinizi kandırin
 
Yok kızım uzak durun. Evli erkeklerden uzak durun. Gerçekten mutsuz olsaydı boşanırdı. İşte evde şöyle mutsuzum, şöyle boşanamıyorum diye söylediklerinin tümü yalan. Bundan adım gibi eminim ama velev ki doğru olsun adam ahlaksız. Evdekinden boşanmıyor veya boşanamıyor e sizinle ne yapacak? gönül eğlendirecek, metres yapacak. Siz bunu mu yaşamak istiyorsunuz? İyi adam bari evde mutsuz olduğu yalanı haricinde size (şimdilik) dürüst davranmış. Bu nevi erkekler yok boşandım, yok boşanıyorum yok boşanacağım diye de bin türlü yalan atarlar sizi yıllarca perişan eder. Evdeki eşi için bir şey demiyorum zira evdeki eşi adamın umurunda değil, e sizin de değil ki bi güzel konuşmuşsunuz adamla. E bari kendinizi umursayın. Yukarıda arkadaşlar zaten yazmış ben tekrarlamıyım, bu olay duyulursa ve siz sadece kahve içtik deseniz de sizi birlikte gören size o. diyecektir.
 
Zorla evlenmek onun problemi huzursuz olması onun problemi eşini sevmemesi saymamasida onun problemi sizin probleminiz ne ? Kimse kimse ile evli kalmak zorunda değil oturur eşi ile konuşur eşi istesin istemesin davayı açar evden ayrılır boşanır.Bunu kendisi yapacak yada yapacaktı madem sevgisi bitmiş kendine dürüst olacak normal bir kadın seni sevmiyorum ayrılmak istiyorum diyen erkeğe dur demez zaten.Onun dışında bekarım diye tanıştırdı kendini deseniz farklı yorum yapardım sizin yerinizde olsam girmem bu denkleme elbette sizin paşa gönlünüz bilir ben sadece yorumcuyum.Lakin zaten böyle adamların ne evliliğinden ne sevgililiginden hayır gelir kimseye .O çoktan evlilik olayından çıkmış fakat sadakatsiz tarafı sizi dusundurmeli .Ekşın aramaya ne gerek var binlerce bekar insan vardir etrafinizda eminim.
 
Banlanacaksam bu yuzden banlanayim ya geri zekali metres seni devam et boyle altina da yat bir de cocuk yap sonra sevgilim karisindan bosanmiyor diye konu ac hem aptalsin hem karaktersizsin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…