Evli biriyle flötleşiyorum

Yuva yıkan bir ahlaksıza yardımcı olalım !!!Midem bulandı

Yuva yıkan bir ahlaksıza yardımcı olalım !!!Midem bulandı

Karaktersiz evli erkeğin yalani
Zorla evlendim.... Siz kendinize bunu yakıştryosnz metres olmayi buyrun olun

Bizim bi komşu kızı vardı hep evli adamlarla gezer yer içer sevgili olurdu evli olduklarını bile bile. Ona o zaman da hep söylerdim yapma etme ilahi adalet var bir gün sende aynı şeyi yaşarsın diye. Aradan yıllar geçti o kız evlendi başka biriyle kocasida aynı birlikte olduğu adamlar gibi başka kızlarla gezip tozup sevgili oluyor. Şimdi diyor ki hep senin dediklerin aklıma geliyor o kadınların yerinde şimdi ben varım onların neler yaşadığını şimdi anlıyorum amma iş işten geçti.

Başlığa ithafen yazıyorum , içeriği okumadım
İYİ BOK YİYORSUN

Hayır ne dememizi bekliyorsun git metresliği kabul et mi ? Kendine layık gördüğün buysa ol tabi.Ama şunuda unutma yuva yıkanın yuvası olmaz.Zaten evli gibi değiller eve bile gitmiyo klişelerine hiç girme gülünç oluyor.

Yardıma ihtiyacınız yok gibi.
İki güne arabasında değil koynunda olur, eşinin hamilelik haberini alırsınız.
Bana saldırdı ben sevmiyorum aslında zırvasına da inanırsınız.
Ruhunuzda şey var, şey işte..

Başlığa ithafen yazıyorum , içeriği okumadım
İYİ BOK YİYORSUN
eksik bilgi vermiş , karımla boşanma aşamasındayız , zaten ayrı yatıyoruz çocuk için bir aradayız , aramızda herşey bitti , ayrılırsam çok üzülür vs de demesi lazımdı

Hadi diyelim adam mutsuz karısıyla arası bozuk severek evlenmedi sevmedi eve gidesi yok.
Size mi düştü adamı mutlu etmek gönlünü yapmak ELALEMİN KOCASINI.
İsterse evine gitmesin sokakta yatsın adam hoşuna gitti diye yok mutsuz yok devamlı işte eve gitmiyor etmiyor diye bahane bulma kendine.
Seni de anlıyorum bi taraftan ilgi hoşuna gitmiş tamam sende beğenmiş olabilirsin ama bunun sonu yok ki kendini kullandırır kullandırır bi kenara attırırsın.
O evinde mutsuz dediğin adam seni karısına tercih etmez.

Mutluyum , düzenimi bozmaya niyetim yok, kimseye yakalanmadan seni de götürmek istiyorum, gıkın çıkmaz ve benimle gezer tozarsan ne de guzel eĝlenirim. Hayatima girersen evdeki hayatim da güzellesir, sabrim -motivasyonum-seksim artar, kendimi bedavadan sultan gibi hissederim. Arkadaslarla takilirken de siradan ev hayatim yerine abi bi hatun var/benimki ariyor vb gibi anlatmak libidomu da arttirir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…