Yuva yıkan bir ahlaksıza yardımcı olalım !!!Midem bulandıMerhaba öncelikle ön yargılı olunmasını istemiyorum. Bu durum banada cok yanlış geliyo. Biz bu kişiyle iş yerinde tanıştık aramızda iki yaş var. İlk zamanlar normal arkadaş gibiydi gülüşüyoduk falan ama son zamanlarda ima etmeye başladı ben zorunluluktan evlendim yok diyemedim yada huzursuzluktan bir kere kurtulmayı denedim ama başaramadım dedi. Son bir haftadır iş çıkışı beni gidecegim yere bırakmayı teklif etti ben ilk hayır dedim ama sonraki gün direk ısrar etti binmek zorunda kaldım. Açıkcası bu durum hoşuma gidiyo ama gitmemesi gerekiyomu emin değilim. Dünde beraber kahve içtik gayet çok guzel geçti ve pazar tekrar buluşmak istiyo. Acaba gerçekten mutsuz mu yada ne bileyim günümü geçiriyo
Bu arada kendisi haftanın her gunune iş çıkarıyo ve eve olabildigince gitmiyo gibi Bana yardımcı olabilirmisiniz
Yuva yıkan bir ahlaksıza yardımcı olalım !!!Midem bulandıMerhaba öncelikle ön yargılı olunmasını istemiyorum. Bu durum banada cok yanlış geliyo. Biz bu kişiyle iş yerinde tanıştık aramızda iki yaş var. İlk zamanlar normal arkadaş gibiydi gülüşüyoduk falan ama son zamanlarda ima etmeye başladı ben zorunluluktan evlendim yok diyemedim yada huzursuzluktan bir kere kurtulmayı denedim ama başaramadım dedi. Son bir haftadır iş çıkışı beni gidecegim yere bırakmayı teklif etti ben ilk hayır dedim ama sonraki gün direk ısrar etti binmek zorunda kaldım. Açıkcası bu durum hoşuma gidiyo ama gitmemesi gerekiyomu emin değilim. Dünde beraber kahve içtik gayet çok guzel geçti ve pazar tekrar buluşmak istiyo. Acaba gerçekten mutsuz mu yada ne bileyim günümü geçiriyo
Bu arada kendisi haftanın her gunune iş çıkarıyo ve eve olabildigince gitmiyo gibi Bana yardımcı olabilirmisiniz
Karaktersiz evli erkeğin yalaniMerhaba öncelikle ön yargılı olunmasını istemiyorum. Bu durum banada cok yanlış geliyo. Biz bu kişiyle iş yerinde tanıştık aramızda iki yaş var. İlk zamanlar normal arkadaş gibiydi gülüşüyoduk falan ama son zamanlarda ima etmeye başladı ben zorunluluktan evlendim yok diyemedim yada huzursuzluktan bir kere kurtulmayı denedim ama başaramadım dedi. Son bir haftadır iş çıkışı beni gidecegim yere bırakmayı teklif etti ben ilk hayır dedim ama sonraki gün direk ısrar etti binmek zorunda kaldım. Açıkcası bu durum hoşuma gidiyo ama gitmemesi gerekiyomu emin değilim. Dünde beraber kahve içtik gayet çok guzel geçti ve pazar tekrar buluşmak istiyo. Acaba gerçekten mutsuz mu yada ne bileyim günümü geçiriyo
Başlığa ithafen yazıyorum , içeriği okumadımMerhaba öncelikle ön yargılı olunmasını istemiyorum. Bu durum banada cok yanlış geliyo. Biz bu kişiyle iş yerinde tanıştık aramızda iki yaş var. İlk zamanlar normal arkadaş gibiydi gülüşüyoduk falan ama son zamanlarda ima etmeye başladı ben zorunluluktan evlendim yok diyemedim yada huzursuzluktan bir kere kurtulmayı denedim ama başaramadım dedi. Son bir haftadır iş çıkışı beni gidecegim yere bırakmayı teklif etti ben ilk hayır dedim ama sonraki gün direk ısrar etti binmek zorunda kaldım. Açıkcası bu durum hoşuma gidiyo ama gitmemesi gerekiyomu emin değilim. Dünde beraber kahve içtik gayet çok guzel geçti ve pazar tekrar buluşmak istiyo. Acaba gerçekten mutsuz mu yada ne bileyim günümü geçiriyo
Bunu yazmaya gelmiştimiyi b.k yiyorsun.
Önyargılı olmayın demiş amaaaaaEşeksin yani aynen çok mutsuz az metreslik yap mutlu et adamı hayrına
Metres olmayanları linçleyelim bundan sonraKime ön yargılı olalım onu da söyle gelince
Tabi canım asıl linci onlar hakkediyor (!)Metres olmayanları linçleyelim bundan sonra
Başlığa ithafen yazıyorum , içeriği okumadımMerhaba öncelikle ön yargılı olunmasını istemiyorum. Bu durum banada cok yanlış geliyo. Biz bu kişiyle iş yerinde tanıştık aramızda iki yaş var. İlk zamanlar normal arkadaş gibiydi gülüşüyoduk falan ama son zamanlarda ima etmeye başladı ben zorunluluktan evlendim yok diyemedim yada huzursuzluktan bir kere kurtulmayı denedim ama başaramadım dedi. Son bir haftadır iş çıkışı beni gidecegim yere bırakmayı teklif etti ben ilk hayır dedim ama sonraki gün direk ısrar etti binmek zorunda kaldım. Açıkcası bu durum hoşuma gidiyo ama gitmemesi gerekiyomu emin değilim. Dünde beraber kahve içtik gayet çok guzel geçti ve pazar tekrar buluşmak istiyo. Acaba gerçekten mutsuz mu yada ne bileyim günümü geçiriyo
eksik bilgi vermiş , karımla boşanma aşamasındayız , zaten ayrı yatıyoruz çocuk için bir aradayız , aramızda herşey bitti , ayrılırsam çok üzülür vs de demesi lazımdıMerhaba öncelikle ön yargılı olunmasını istemiyorum. Bu durum banada cok yanlış geliyo. Biz bu kişiyle iş yerinde tanıştık aramızda iki yaş var. İlk zamanlar normal arkadaş gibiydi gülüşüyoduk falan ama son zamanlarda ima etmeye başladı ben zorunluluktan evlendim yok diyemedim yada huzursuzluktan bir kere kurtulmayı denedim ama başaramadım dedi. Son bir haftadır iş çıkışı beni gidecegim yere bırakmayı teklif etti ben ilk hayır dedim ama sonraki gün direk ısrar etti binmek zorunda kaldım. Açıkcası bu durum hoşuma gidiyo ama gitmemesi gerekiyomu emin değilim. Dünde beraber kahve içtik gayet çok guzel geçti ve pazar tekrar buluşmak istiyo. Acaba gerçekten mutsuz mu yada ne bileyim günümü geçiriyo
Metres olmayanları linçleyelim bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?