çok güzell yaaaaaaaaaaaaaaaaaaEki Görüntüle 1391139
inan bende..
biraz grip gibiyim
iki gündür ..
buaradadışarda yağöur vardı durdu şimdi..negüzel yağıodu tam sıcacık odanda kahveni alıp kitap okumalık bir havaa
ahanda böyleee
aynennnnçok güzell yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne güzel bi anlatım....ama eşe hiç sıra gelmemiş onu farkettim :))Çocuk olsa naparız demişsin?
Anlatıyım :)
Sabah kendin hazırlanmadan onu hazırlarsın, o bi dakika yerinde durmaz sen strese girersin.Bütün gün göremeyeceğin için kızmaya da kıyamazsın.Bu yüzden her sabah işe geç kalırsın.
Akşam 7 de döndüğünde ona sarılıp öpüşmekten hiç bi iş yapamazsın, o da seni özlemiştir paçandan ayrılmaz zaten.
Yemek mi yapsam onunla mı ilgilensem çamaşırlarımı assam, ütü mü yapsam, evi mi toparlasam bulaşıklarımı yıkasam uzanıp dinlensem mi diye ikilemdeyken yapacaklarını da unutursun.
Stresle yemek hazırlama, sofra kurma ve çay demleme durumundan sonra altını değiştirirken oynaşırsın biraz.Bu arada BELKİ eş de koca poposunu kaldırıp bi sofrayı toplayıverir.
Çocuğunun mamasını hazırlarsın, off yine doyamadım yavruma diye diye yatırır uyutursun.
Bu arada saat 10 olmuştur bile.
Çayını içersin, belki iki televizyona bi bakarsın.
Sonra yarın için çocuğun yemeğini çantasını hazırlarsın.(kayınvalidem de kalıyor)
Duş alır üstünü giyinir yatarsın.
Gece saatte bir uyanan bebeğini dakikalarca pışpışlar, emzirir parça pinçik uyku uyursun(!)
Sabah kalktığında gözlerin uykusuzluktan balon olmuş.. vücudun yorgun.
Kendin hazırlanmadan onu hazırlar...
(kısır döngü)
kendine hiçbişy yapamıyorne güzel bi anlatım....ama eşe hiç sıra gelmemiş onu farkettim :))
hep koşturmaca hep koşturmaca yani....Allah güç kuvvet versin hepimize...çalışma azmi versinki bu yaşda bıkıp emekliliği düşünmeyelimkendine hiçbişy yapamıyor
aynen cnm evde durunca elimize hiçbişy geçmiyorrrhep koşturmaca hep koşturmaca yani....Allah güç kuvvet versin hepimize...çalışma azmi versinki bu yaşda bıkıp emekliliği düşünmeyelim
ne olur uykuuu... çalışıyorum oğlum var 5 yaşında erkenden hortluyor cumartesi çalışmıyorum pazar çalışmıyorum ama 7 de kalkıyoruz uykuyu sevmeyen bir oglum var ve ben leyla gibi dolaşıyorum ortalarda 5 senedir 11 lere kadar uyuyamıyorum özledim tembelliği.. bazen uyku ilacı veresim geliyor bu benim sıpayaaa.oy oy oyyyy..
isyan modu :)
yettim gariii söle kuzum ne istersin benden :)
Ayy evett çalışmayı seviyorumm. o sorun değil. benim kii uyku severim uykuyuu oda benim kapıma gelmiyor 5 senedirr..aynennnn
amaaa hemen toparlanalımmm :)
çok şükür ki işimiz var..
maddi özgürlüğümüz var..
çalışabilecek sağlam bir vücudumuz var ...
dı mı ama ?
Eki Görüntüle 1391143
Eki Görüntüle 1391143
evey canım enerji ve azimm.hep koşturmaca hep koşturmaca yani....Allah güç kuvvet versin hepimize...çalışma azmi versinki bu yaşda bıkıp emekliliği düşünmeyelim
Ayy evett çalışmayı seviyorumm. o sorun değil. benim kii uyku severim uykuyuu oda benim kapıma gelmiyor 5 senedirr..
Özelde canım bir gümrük firmasında:) y kuzum enerjik olalım diye yazdım :)
çokşükür binşükür .)
sen kamuda mısın özel demi=?
aha haaa uyku ilacı sevdim bunu :))ne olur uykuuu... çalışıyorum oğlum var 5 yaşında erkenden hortluyor cumartesi çalışmıyorum pazar çalışmıyorum ama 7 de kalkıyoruz uykuyu sevmeyen bir oglum var ve ben leyla gibi dolaşıyorum ortalarda 5 senedir 11 lere kadar uyuyamıyorum özledim tembelliği.. bazen uyku ilacı veresim geliyor bu benim sıpayaaa.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnValla her köşe başında bulunmuyor böylesi :) Allah yokluklarını göstermesin
hmhm :))Özelde canım bir gümrük firmasında
hmhm :))
o vakit sahildensinyani :)
Evet canım ama ofisteyim ben daha çok beyanname kısmında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?