Evli Çalışan bayanlar durumlar nasılll?

Başınız sağ olsun canım bi ilaç al o zaman rahatlarsın en azından çok geç kalmadan da evine git dinlen malum sabah iş var

şimdiden bi ayar ver canım eşine analarının evine gidince pek kalkmak istemiyorlar

hım topik boş kalmış :)

Çalışan bir anneyim;

maalesef erkekler güdülmekten hoşlanıyorlar. biz çoban onlar da koyun misali...

eşimle çalışma saatlerimiz aynı ekstradan gece dersleri oluyor o da haftada 2 gün 2 saat fazla. nromalde de boş vaktim olduğunda kendime uğraş arayan biriyimdir. oturup pineklemeyi sevmem. velhasıl çocuk olduktan sonra yorgunluğum 5 katına çıktı. başlarda temizliği eşimle beraber yapıyorduk baktım sonrasında mırın kırın etmeye başladı 15 günde bir kadın almaya başladım. ağladım zırladım yoruluyorum yeter dedim,bir şey diyemedi.temizlikçiye devam ediyoruz hala.
biz ailelerimizden uzakta olduğumuz için gelenimiz gidenimiz ancak iş cevresinden arkadaşlar haliyle herkes çalışıyor çocuklu anca ayda 1 görüşüyoruz o yönden rahatım. 15 günde bir kadın geliyor, evde bakıcı günlük bulaşık çamaşırı halletmesine rağmen en erken koltuğu gördüğüm saat 8 oluyor. kızım paçamda, bir elimde kepçe işte çalışan bayanın hali bu. temizlik bendeyken daha beterdim. h.içi çamaşır ütü bitiriyordum ki h.sonu diğerlerine zaman kalsın. ee çocuk da küçük gezmek dışarı çıkmak ilgi istiyor kaça bölüneceğimi şaşırdım. açıkcası şimdi daha rahatım. bir de yemek sorunu olmasa. eşim ev yemeği hastası gün içinde bakıcı çocuk da yiyince her gün yemek yapıyorum en az 2 çeşit. o da işten gelince yap et otur bulaşık 8 oluyor. çoğunda da kızımla 9 da uyuyorum.

hepinize güç kuvvet versin kızlar :)

vallahi canım işin zormuş bizim derdimiz ne o zaman diyelim

çalışan bayanlar nerdesiniz ?

hım topik boş kalmış :)

hanımlar :) merhabalar bende geldimmmmm

evli çalışan bayanlar durumlar nasıl yoruluyormusunuz?

yorulunulmaz mı :)
eme eve gidince yemek ev işi yapıorum :)
aslında düzenim yeni yeni oturuyor ne yalan söliim:)

4 aylık evliyim ve deeee yemekyapmaya yeni başladım :) kendi evim düzenimin olması tüm sorunluluğu bana yüklüyor :)

çok şükür şimdilik yeni yeni düzeliyor :))

evi temizlemeye oda oda başladım gayet mantıklı :)
temizlzediğim yerin kapısını kapatıyorum olay bitiyor :))

sizin nasıll
Canım valla ev hanımı olmak üstelik çalışıyor olmak zorluyor insanı yapabildiğim kadarını yapıyorum yapamadığımı sallıyorum. düzen oturtalı baya oldu bnm . yorgunum bu aralarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…