Evli çiftin evinde bekar erkek misafir

Çevremizde düzgün insanlar var. Bekar erkek de gelebilir, kadın da gelebilir, eşcinsel de gelebilir. Takılmam öyle şeylere. Sonuçta hepimiz insanız yani. Boş bulunduğumuz her an birbirimize atlayacak değiliz. Ne kader çirkin düşünceler ya.

Evliliğimizin ilk yıllarında eşimin başka bir şehirden bekar erkek arkadaşı gelip kalmıştı. Sonra evlenip eşiyle gelip kaldılar. Bekar evli kadin erkek farketmez ama ben yatılı misafir sevmiyorum. Çok zorunlu mecbur olmadıkça kabul etmem

Ya ben evlenen insanlarin böyle triplere girmesini anlayamıyorum açıkçası.
Ne oldu ki yani arkadaşı hala arkadaş hisleri duyguları aynı yine değil mi ?
Evlendiniz bi imza attınız diye değişecek mi bi anda arkadaşlık bitecek mi?

Hayır yanlış bi hareketi olur sizi rahatsız eder vs.anlarim ama onun dışında gerek yok bu tavırlara ınsanları evli bekar diye ayırmayın lütfen.

Bunun yabani olmakla bekar yada evli olmakla güvenilşr olup olmamakla alakası yada cinsiyetle alakası yokki adam yabancı yolda gördüğümüz bir adam gibi onun yanında koltuğa uzanamaz istediği gibi konuşamaz duş alsa saçı ıslak gezemez wc nin kapısını kitler yani bu biraz evde zorlar herkesi benimde yurtdışından gelen arkadaşım bizde kaldı bi çok kez onuda benide eşimide zorladı yani hani yan gözle bakma deği samimi değiller o bağlamda yani bu kadı elin adamını istemiyor

ama bu yazdıklarınız cinsiyetten bağımsız bir şey ya da evli olup olmamaktan

konu sahibinin başlığı ise evlilerin evinde bekar

bir gece misafir olacak uzun zaman kalmayacak konu sahibinin misafiri

ben evimde misafir istemem değil de bekar erkek istemem diyor

sonuçta eve gelen misafir erkek olsa da kadın olsa da evli de olsa evin olağan hayatından farklı olur daha farklı giyinilir tuvalet kitlenir vs vs

Arkadaşım beni evine davet ettiğinde otelde kalmam gerektiği anlamını mi çıkarmalıyım. İlginç
Cümlelerimden bu anlamı çıkarmandan ayrı bir ilginçlik. Bana göre karşı taraf bunu düşünebilirdi demek istedim.Hala da fikrimin arkasındayım.Herkesin fikri kendine diyorum.Neyi ispatlamaya çalışıyorsun onuda anlamış değilim.

Dogru degil, sonra o beni taciz ettibu beni rontgenledi cikiyo ortaya.. herkesin niyeti bozuk olcak degil ok ama gereksiz herkes evinde kalsin. Esiyle gelse 1-2 gun daha normal bence..
tontriko insanlar maalesef daha çok akraba ve komşulardan taciz görüyor, röntgenleniyor.
İstatistiği nedir bilmiyorum ama kadınların ve çocukların daha çok aile içi ve komşulardan zarar gördüğü ortada ne yazık ki.

Birinin bir şey yapması için yatılı kalması gerekmiyor.
Konuyla hiç alakası yok ama komşu Cengiz yatılı kalmıyordu sanırım, memleket çalkalanmış bu haberle:silah:

Allah herkese ahlaklı akraba komşu arkadaş nasip etsin yoksa insan kayınpederini bile 1 saat evinde ağırlayamaz Allah korusun.

Arkadaş ortada feci halde korono virüsü varken, gelen insan nasıl cesaret edip geliyor, kabul eden kocan nasıl razı oluyor?
Bende rahatsız olurdum.
Hatta ben şuan abimle yaşıyorum. Geçen haftasonu erkek kuzenim gelmek istemiş abimde yok diyememiş tartıştım hangi kafayla geliyor diye..
Gelince de kuzenime de söyledim. Virüs var nasıl cesaret bu diye.

Valla virüsü bahane et. Kabul etme.

Anne-baba-kardeş dışında evli, bekar, genç, yaşlı, kadın, erkek, eşcinsel vs farkı olmaksızın zorunlu olmadıkça birinin evinde kalmayı absürt buluyorum.

Cümlelerimden bu anlamı çıkarmandan ayrı bir ilginçlik. Bana göre karşı taraf bunu düşünebilirdi demek istedim.Hala da fikrimin arkasındayım.Herkesin fikri kendine diyorum.Neyi ispatlamaya çalışıyorsun onuda anlamış değilim.
konu sahibinin eşi BEKAR arkadaşını evine davet etmiş. yani BEKAR arkadaşı davete icabet ederek düşüncesizlik yapmış olmuyor. Bi arkadaşını evine davet ediyorsan otelde kalmasını bekleyemezsin. bunu diyorum

konu sahibinin eşi BEKAR arkadaşını evine davet etmiş. yani BEKAR arkadaşı davete icabet ederek düşüncesizlik yapmış olmuyor. Bi arkadaşını evine davet ediyorsan otelde kalmasını bekleyemezsin. bunu diyorum
Beni davet etse ben kalmazdım rahatsız etmemek adına demek istediğim bu.Ama inan seninle uğraşamacağım sıktın artık. Göz ardı butonu diyorum👍🏻

1 gece kalıp sabahta yoluna gidecekse niye sorun olsun kocaniz tanıyor güveniyor demek ki bence fazla sorun etmeyin

tontriko insanlar maalesef daha çok akraba ve komşulardan taciz görüyor, röntgenleniyor.
İstatistiği nedir bilmiyorum ama kadınların ve çocukların daha çok aile içi ve komşulardan zarar gördüğü ortada ne yazık ki.

Birinin bir şey yapması için yatılı kalması gerekmiyor.
Konuyla hiç alakası yok ama komşu Cengiz yatılı kalmıyordu sanırım, memleket çalkalanmış bu haberle:silah:

Allah herkese ahlaklı akraba komşu arkadaş nasip etsin yoksa insan kayınpederini bile 1 saat evinde ağırlayamaz Allah korusun.
Kadinda isterse her yerde olur ama ben dogru bulmuyorum...yani iste babamiza bile guvenemezken elin ne isi var evimizde🙄 yabani degiliz tabii ama kocamin arkadasi neden bizde kalacak? Ben arkadaslarimin oldugu sehirlere gittigimde evlerinde kalmadim
Otelde kaldim mesela.. kendime guvenmiyor muyum? Alakasi yok! dogru bulmuyorum.

Ha buarada zaruri bisey olur zorda kalir insan ok, ama surekli birileri geliyosa bu sekilde tuhaf

Merhaba ben yeni evliyim ve benim sıkıntılı olduğum konu evimde aile haricinde yatıya kadın yada erkek bir misafirin kalmasını istemiyor olmam. Eşim misafiri çok seviyor ve 1 hafta sonrası için samimi olduğu bir erkek arkadaşını bize davet etti. Ben bu durumu istemediğimi dile getirdim ve biraz tartıştık oda kendisi evdeyken bir problem olmayacağını söyledi ve anlaşmaya varamadan konu kapandı bende susmak zorunda kaldım. Çokmu abartıyorum, Sizler yatılı misafir konusunda ne düşünüyorsunuz ?
Eşim böyle konulara dikkat eder zaten arkadaş seçimi konusunda da ince eleyip sık dokur. Elzem bi durum olmadığı sürece böyle bi durum olmaz bizde

Bekar biri olarak bu bekar vurgusunu çok gereksiz buluyorum. Biz bekar olunca ne oluyor sanki aklımız başkasının kocasında karısında mı zannediyorsunuz? Geçiniz! Ahlaklı insan meselesi bu! Siz ahlakına güveniyorsanız misafir edersiniz güvenmiyorsanız bekar evli ne farkeder? Çok kere evli arkadaşlarımın evinde kaldım çok da iyi zaman geçirdik birlikte, iki taraf da birbirine güvenip tanıyor ve seviyordu çünkü asıl mesele bu!

Bekar biri olarak bu bekar vurgusunu çok gereksiz buluyorum. Biz bekar olunca ne oluyor sanki aklımız başkasının kocasında karısında mı zannediyorsunuz? Geçiniz! Ahlaklı insan meselesi bu! Siz ahlakına güveniyorsanız misafir edersiniz güvenmiyorsanız bekar evli ne farkeder? Çok kere evli arkadaşlarımın evinde kaldım çok da iyi zaman geçirdik birlikte, iki taraf da birbirine güvenip tanıyor ve seviyordu çünkü asıl mesele bu!
Benim evli arkadaslarim hususi cagirir "gelsene gece de kalirsin bizde" diye veya şehirlerarasi cagirirlar "gel birkac gun, bizde kalirsin takiliriz hep beraber" diye.
Bunca yillik profesyonel bekarim, kimsenin kocasinin sevgilisinin ustune atlamadim :D

Ne diyeyim, bakis acisi ve düşünce farki iste. Herkes kendi düşüncesine gore arkadas ortamı yapıyor.

Merhaba ben yeni evliyim ve benim sıkıntılı olduğum konu evimde aile haricinde yatıya kadın yada erkek bir misafirin kalmasını istemiyor olmam. Eşim misafiri çok seviyor ve 1 hafta sonrası için samimi olduğu bir erkek arkadaşını bize davet etti. Ben bu durumu istemediğimi dile getirdim ve biraz tartıştık oda kendisi evdeyken bir problem olmayacağını söyledi ve anlaşmaya varamadan konu kapandı bende susmak zorunda kaldım. Çokmu abartıyorum, Sizler yatılı misafir konusunda ne düşünüyorsunuz ?
Esimin arkadasi neden kalamasin ki? Hem benim kiz arkadaslarim, hem de esimin erkek arkadaslari ihtiyac durumunda evimizde kalabilir. Bekar olup olmamalari ne alaka?

Back
X