- 15 Ağustos 2015
- 1.633
- 1.816
- 133
- Konu Sahibi Selvisevgi
Kesinlikle kabul etmeyin bekarlık hafife alınacak bir şey değil. Size de bulaşırsa çok sorun yaşarsınız.
(korona da var tabii)
(korona da var tabii)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunun yabani olmakla bekar yada evli olmakla güvenilşr olup olmamakla alakası yada cinsiyetle alakası yokki adam yabancı yolda gördüğümüz bir adam gibi onun yanında koltuğa uzanamaz istediği gibi konuşamaz duş alsa saçı ıslak gezemez wc nin kapısını kitler yani bu biraz evde zorlar herkesi benimde yurtdışından gelen arkadaşım bizde kaldı bi çok kez onuda benide eşimide zorladı yani hani yan gözle bakma deği samimi değiller o bağlamda yani bu kadı elin adamını istemiyor
Cümlelerimden bu anlamı çıkarmandan ayrı bir ilginçlik. Bana göre karşı taraf bunu düşünebilirdi demek istedim.Hala da fikrimin arkasındayım.Herkesin fikri kendine diyorum.Neyi ispatlamaya çalışıyorsun onuda anlamış değilim.Arkadaşım beni evine davet ettiğinde otelde kalmam gerektiği anlamını mi çıkarmalıyım. İlginç
tontriko insanlar maalesef daha çok akraba ve komşulardan taciz görüyor, röntgenleniyor.Dogru degil, sonra o beni taciz ettibu beni rontgenledi cikiyo ortaya.. herkesin niyeti bozuk olcak degil ok ama gereksiz herkes evinde kalsin. Esiyle gelse 1-2 gun daha normal bence..
konu sahibinin eşi BEKAR arkadaşını evine davet etmiş. yani BEKAR arkadaşı davete icabet ederek düşüncesizlik yapmış olmuyor. Bi arkadaşını evine davet ediyorsan otelde kalmasını bekleyemezsin. bunu diyorumCümlelerimden bu anlamı çıkarmandan ayrı bir ilginçlik. Bana göre karşı taraf bunu düşünebilirdi demek istedim.Hala da fikrimin arkasındayım.Herkesin fikri kendine diyorum.Neyi ispatlamaya çalışıyorsun onuda anlamış değilim.
Beni davet etse ben kalmazdım rahatsız etmemek adına demek istediğim bu.Ama inan seninle uğraşamacağım sıktın artık. Göz ardı butonu diyorumkonu sahibinin eşi BEKAR arkadaşını evine davet etmiş. yani BEKAR arkadaşı davete icabet ederek düşüncesizlik yapmış olmuyor. Bi arkadaşını evine davet ediyorsan otelde kalmasını bekleyemezsin. bunu diyorum
Kadinda isterse her yerde olur ama ben dogru bulmuyorum...yani iste babamiza bile guvenemezken elin ne isi var evimizdetontriko insanlar maalesef daha çok akraba ve komşulardan taciz görüyor, röntgenleniyor.
İstatistiği nedir bilmiyorum ama kadınların ve çocukların daha çok aile içi ve komşulardan zarar gördüğü ortada ne yazık ki.
Birinin bir şey yapması için yatılı kalması gerekmiyor.
Konuyla hiç alakası yok ama komşu Cengiz yatılı kalmıyordu sanırım, memleket çalkalanmış bu haberle
Allah herkese ahlaklı akraba komşu arkadaş nasip etsin yoksa insan kayınpederini bile 1 saat evinde ağırlayamaz Allah korusun.
Eşim böyle konulara dikkat eder zaten arkadaş seçimi konusunda da ince eleyip sık dokur. Elzem bi durum olmadığı sürece böyle bi durum olmaz bizdeMerhaba ben yeni evliyim ve benim sıkıntılı olduğum konu evimde aile haricinde yatıya kadın yada erkek bir misafirin kalmasını istemiyor olmam. Eşim misafiri çok seviyor ve 1 hafta sonrası için samimi olduğu bir erkek arkadaşını bize davet etti. Ben bu durumu istemediğimi dile getirdim ve biraz tartıştık oda kendisi evdeyken bir problem olmayacağını söyledi ve anlaşmaya varamadan konu kapandı bende susmak zorunda kaldım. Çokmu abartıyorum, Sizler yatılı misafir konusunda ne düşünüyorsunuz ?
Benim evli arkadaslarim hususi cagirir "gelsene gece de kalirsin bizde" diye veya şehirlerarasi cagirirlar "gel birkac gun, bizde kalirsin takiliriz hep beraber" diye.Bekar biri olarak bu bekar vurgusunu çok gereksiz buluyorum. Biz bekar olunca ne oluyor sanki aklımız başkasının kocasında karısında mı zannediyorsunuz? Geçiniz! Ahlaklı insan meselesi bu! Siz ahlakına güveniyorsanız misafir edersiniz güvenmiyorsanız bekar evli ne farkeder? Çok kere evli arkadaşlarımın evinde kaldım çok da iyi zaman geçirdik birlikte, iki taraf da birbirine güvenip tanıyor ve seviyordu çünkü asıl mesele bu!
Esimin arkadasi neden kalamasin ki? Hem benim kiz arkadaslarim, hem de esimin erkek arkadaslari ihtiyac durumunda evimizde kalabilir. Bekar olup olmamalari ne alaka?Merhaba ben yeni evliyim ve benim sıkıntılı olduğum konu evimde aile haricinde yatıya kadın yada erkek bir misafirin kalmasını istemiyor olmam. Eşim misafiri çok seviyor ve 1 hafta sonrası için samimi olduğu bir erkek arkadaşını bize davet etti. Ben bu durumu istemediğimi dile getirdim ve biraz tartıştık oda kendisi evdeyken bir problem olmayacağını söyledi ve anlaşmaya varamadan konu kapandı bende susmak zorunda kaldım. Çokmu abartıyorum, Sizler yatılı misafir konusunda ne düşünüyorsunuz ?