Evli çiftlerin akşamları?

marjinal bi yaklaşım
Ama dogruya dogru

Bilmem istese soylemez miydi?
Ben dedim ona hem de isten gelince bile opmuyosun diye adam hala opmuyor

Gayet ilgisizim onun gibi davraniyorum ben de.
Sadece 2 3 kere söyledim isten gelince bile sarilip opmuyosun diye adam hala ayni

Nisanlimla ayni kurumda calisiyoruz. Her bulustugumuzda ve ogle yemeginde gun icinde neler yaptigimizi, kurumda neler yasadigimizi kisacasi is guc konusuruz.

Iki sevgili gibi degilde hem arkadas, hem anne baba, hem kardes, hem sevgili oluruz Muhtemelen evlendigimiz de de yemek yerken, tv izlerken is guc konusacagiz.. Ayni isi yapmanin dezavantajlari sanirim

Yeni evli biri için çok heyecansızmış eşiniz..Bazı erkekler böyle olabiliyor malesef

Bence konu sahibinin esinden daha cok sorun konu sahibinin kendisinde.
Konusmayi seven adam bence isve cilveyide atlamaz. Disariya daha donuk olur. Adam belki 1 yapti 2 yapti.
Bakti konu sahibi sus pus, oda vazgecti.

Bence konu sahibinin esinden daha cok sorun konu sahibinin kendisinde.
Konusmayi seven adam bence isve cilveyide atlamaz. Disariya daha donuk olur. Adam belki 1 yapti 2 yapti.
Bakti konu sahibi sus pus, oda vazgecti.
Olabilir
Evde de benden cok o laf atar konuşur zaten
Ama atıyorum isten gelince opmesini istedigimi belirttim bikac kere hala alışkanlık edinemedi. Nadiren öpüyor, ben de ozledigimde öpüyorum sade

Yazınızı okuyunca kaset işi filmi geldi aklıma :))

Kızımızı uyutana kadar koşturmacalı geçiyor. 9'dan sonra yaparız kahvemizi oturur günün değerlendirmesini yaparız. O öyle oldu bu byle dedi gibi :) bazen oturuyoruz sadece öyle muhabbet fln bazen film izliyoruz. Sarılırda,öpüşürüzde ama öyle vıcık vıcıkta değiliz.
Sizinki biraz değişikmiş.. yeni evliymişsiniz birde..

Benim es çok sirnasiktr bende oyle ölmeden asla yataktan kalkmaz giderken ve goruncede bide biz eve geldiğinde kovalamaca bile oynarız gün icindede bişey olsun bu konu sormaya arar sürekli eve geldigimdede ben sormadan anlatır hep bence esinde sorun var biraz sen yaklas bakalım canim geçer inşallah

accaba gorucu usulu mu evlendınız yanı bu yuzden aylasımınız yoktur belkı

o gelmiyorsa sen git
ben olsam sadece ondan beklemem
film izleyin yuruyus yapın romantık anlar yakala sevdıgı seylerı yap ona ozel oldugunu hıssettır

ben ılgısız kocam olsa tv karsısında pineklese o tv yi kırarım ya bi aksamlarımız var benle ilgilenecek ulen

Ayni sey bizim evdede vae. Bende 1 yillik evliyim bu arada. Kocam la evlenmeden dip dibe yanyana zaman gecirirdik. Bana karşı çok ilgiliydi şimdi tam tersi konuscak bişey bulamıyoruz onun hayatı tv ve telefonundan ibaret televizyondaki yorumlar onun için daha önemli sanki dünyayı bizimki kurtarcak ne yapmak lazım acaba ilgiyi çekmek için

Çok güzel öneriler sunulmuş. Yanlış anlamazsaniz neden surekli oyle yapmiyoruz,boyle yapmıyoruz,oyle değiliz diyorsunuz bence kafanizda bu yargıyı değiştirin. Evlilik tek bir hayat demek. Belki önceden yapmam dediginiz seyler olabilir yapınız oyledir. Ama değişmek de bir adım.Sorununuzun çözümü budur belki. Evli değilim ama öneriler cok hosuma gitti. Mesela telefon yasağı uygulaması cok mantıklı. Ya da puzzle yapmak. Televizyon almamak da aynı şekilde. Bir yerden başlayın bence. Mutluluklar

L koltuk bizimkinin oturma yeri baya geniş tek kişilik yatak gibi ikimiz de zayıf olunca sıgıyoruz

güzel entariler alın çıkıverin karsısına o tv ızlerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…