Git tepesine çık yanına kıvrıl dizine yat onu dizine yatır saçlarıyla oyna yüzünü mıncır bu ne hatun derse napym ilk defa kocam oldu görmemişlik dersin
Böyle şeylerde tribe bağlamamak lazım nikahlı kocan neticede istersen hamur gibi yoğur yani elinde kapı gibi belgen var (evlilik cüzdanı)
Bilmem istese soylemez miydi?Bende tam tersi konuşmaya bayılıyorum, hiç susmam
Eşimle aynı kurumda çalışıyoruz o yüzden eve gittiğimizde işin de kritiğini yaparız,ailelerden,arkadaşlardan benim eğitim hayatımdan konuşuruz... Sohbet etmek evlilikte en sevdiğim şeylerden kesinlikle, her konuyu konuşup birbirimize danışabilmeyi ben çok seviyorum.Önemli olduğunu düşünüyorum. Onun haricinde ben ona hep yakın davranırım sarılırım o da sarılır,hissettirir bunu sevdiğini. Eşiniz belki sizden daha fazla bekliyordur, siz üstüne gidin biraz:)
Gayet ilgisizim onun gibi davraniyorum ben de.Aldatılmak için demiyeceğim de şu ilgisizlik için dicem bir adam ilgisizse ne kadar çok ilgilensen de değiştiremezsin ters teper
İlgisizse öküzünüz siz de ilgisiz olacaksınız belki aklı başına gelir...
1 yılda evlendik.
Bence kısaydı
Cinsellik tam olarak olmasa da evlilik oncesi de vardı bizde
Belli bi doyum oldu sanırım
Yeni evli biri için çok heyecansızmış eşiniz..Bazı erkekler böyle olabiliyor malesef
OlabilirBence konu sahibinin esinden daha cok sorun konu sahibinin kendisinde.
Konusmayi seven adam bence isve cilveyide atlamaz. Disariya daha donuk olur. Adam belki 1 yapti 2 yapti.
Bakti konu sahibi sus pus, oda vazgecti.
Yazınızı okuyunca kaset işi filmi geldi aklıma :))4 yillik evliyim cocuk dogana kadar super evliligim vardi.isten gelir gelmez drek yataga girerdik :) yemek oncesi bi iliski sonrasi bi iliski..yine yatakta gunun ozeti.yatakta film izlemeler .adam eve gelince mutfak yatak odasi banyo haxatimiz buydu :) simdi ise iki cocugum var birak birlikte uyumayi aksam yemeginde bile iki laf konusamiyoruz cocuklardan. yemek fasli bitiyo cocuklari oynat uyut bende onlarla uyuya kaliom adam da ne zaman uyuo uyanio hic haberim yok. iki yabanci olduk ciktik allah sonumuzu hayir etsin.
E sen öp her gun isten gelince adamı.Olabilir
Evde de benden cok o laf atar konuşur zaten
Ama atıyorum isten gelince opmesini istedigimi belirttim bikac kere hala alışkanlık edinemedi. Nadiren öpüyor, ben de ozledigimde öpüyorum sade
accaba gorucu usulu mu evlendınız yanı bu yuzden aylasımınız yoktur belkıEşimle aksamları oturup günün değerlendirmesi falan yapmayız. Aramızda onemli bi konu olmadıkça münakaşa yapmayız. Dizilerimiz var onları izleyip yorum yaparız hep. Arada da film izleriz. Oyle sarılarak oturmayız. Ikimiz de uzaniriz. Aynı koltukta oturuyoduk simdi diğer koltuga gecti tüm aksam uzanıyor. Isten gelince de öptüğü nadirdir beni. El şakaları yapar tensel temasımız bu olur sevismek haricinde. Yeni evliyiz bu arada.
Etfaftan duyuyorum kocam mac izlemez ben kizinca, oyun oynamaz telefon pc bırakıyoruz, oturup sohbet ediyoruz vs
Duygusal açıdan tatmin olamıyorum sanırım ben. Evlilik oncesi bulustugumuzda sarılır otururduk simdi ayrı ayrı. Var mı her aksam esiyle gün degerlendirmesi yapan? Sadece birbirleriyle ilgilenen? Ben cok konusmam esim konuskandır ama adamla oturup akşamları hic sohbet ettigimiz yok. Ya da uzanıp sarılarak film izlediğimiz..
Ayni sey bizim evdede vae. Bende 1 yillik evliyim bu arada. Kocam la evlenmeden dip dibe yanyana zaman gecirirdik. Bana karşı çok ilgiliydi şimdi tam tersi konuscak bişey bulamıyoruz onun hayatı tv ve telefonundan ibaret televizyondaki yorumlar onun için daha önemli sanki dünyayı bizimki kurtarcak ne yapmak lazım acaba ilgiyi çekmek içinEşimle aksamları oturup günün değerlendirmesi falan yapmayız. Aramızda onemli bi konu olmadıkça münakaşa yapmayız. Dizilerimiz var onları izleyip yorum yaparız hep. Arada da film izleriz. Oyle sarılarak oturmayız. Ikimiz de uzaniriz. Aynı koltukta oturuyoduk simdi diğer koltuga gecti tüm aksam uzanıyor. Isten gelince de öptüğü nadirdir beni. El şakaları yapar tensel temasımız bu olur sevismek haricinde. Yeni evliyiz bu arada.
Etfaftan duyuyorum kocam mac izlemez ben kizinca, oyun oynamaz telefon pc bırakıyoruz, oturup sohbet ediyoruz vs
Duygusal açıdan tatmin olamıyorum sanırım ben. Evlilik oncesi bulustugumuzda sarılır otururduk simdi ayrı ayrı. Var mı her aksam esiyle gün degerlendirmesi yapan? Sadece birbirleriyle ilgilenen? Ben cok konusmam esim konuskandır ama adamla oturup akşamları hic sohbet ettigimiz yok. Ya da uzanıp sarılarak film izlediğimiz..
L koltuk bizimkinin oturma yeri baya geniş tek kişilik yatak gibi ikimiz de zayıf olunca sıgıyoruzUzanarak tv izleyen birinin yanina nasil siz de uzanabiyorsunuz ya bunu anlamiyorum ben de.
Kucucuk kizim sığmıyor yanima benim, evlerde benim bildigimden farkli koltuklar falan mj var acaba?
Ayyh bir de ruhum daralir benim hic hoslanmam oyle fiziksel temastan, ne o oyle sirtimda tas tasiyormusum gibi. Sarilacaksak sariliriz olur biter sonra herkes kendi kanepesine:)
oyle almak lazım deseneL koltuk bizimkinin oturma yeri baya geniş tek kişilik yatak gibi ikimiz de zayıf olunca sıgıyoruz
güzel entariler alın çıkıverin karsısına o tv ızlerkenAyni sey bizim evdede vae. Bende 1 yillik evliyim bu arada. Kocam la evlenmeden dip dibe yanyana zaman gecirirdik. Bana karşı çok ilgiliydi şimdi tam tersi konuscak bişey bulamıyoruz onun hayatı tv ve telefonundan ibaret televizyondaki yorumlar onun için daha önemli sanki dünyayı bizimki kurtarcak ne yapmak lazım acaba ilgiyi çekmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?