Evliliğinizi ne çok didikliyorsunuz mutsuzsanız neden boşanmıyorsunuz ? Gün aşırı eşinizle ve evlilikle ilgili konu açmaktan daha kolay olur bence tek celsede. Siz rahat adamcağız rahat oh nis.
Yorucu olmuyor mu?
Yoksa isterse ilgilenmesin ben adamın icini biliyorum mu diyosunuz?
eşim işten gelınce benı oper ıllaEşimle aksamları oturup günün değerlendirmesi falan yapmayız. Aramızda onemli bi konu olmadıkça münakaşa yapmayız. Dizilerimiz var onları izleyip yorum yaparız hep. Arada da film izleriz. Oyle sarılarak oturmayız. Ikimiz de uzaniriz. Aynı koltukta oturuyoduk simdi diğer koltuga gecti tüm aksam uzanıyor. Isten gelince de öptüğü nadirdir beni. El şakaları yapar tensel temasımız bu olur sevismek haricinde. Yeni evliyiz bu arada.
Etfaftan duyuyorum kocam mac izlemez ben kizinca, oyun oynamaz telefon pc bırakıyoruz, oturup sohbet ediyoruz vs
Duygusal açıdan tatmin olamıyorum sanırım ben. Evlilik oncesi bulustugumuzda sarılır otururduk simdi ayrı ayrı. Var mı her aksam esiyle gün degerlendirmesi yapan? Sadece birbirleriyle ilgilenen? Ben cok konusmam esim konuskandır ama adamla oturup akşamları hic sohbet ettigimiz yok. Ya da uzanıp sarılarak film izlediğimiz..
3 yıllık evliyiz.. aynı iş yerinde çalışıyoruz aralarda ve öğlen birlikteyiz. kızımız var yaklaşık 2.5 yaşında... konuşkan değilim eşimde değil ama kızımız bizi konuşturuyor işte kızımızla ilgileniyoruz oyunlar vs. işle ilgili hiç konuşmayız çok extrem bir durum -genelde kötü- olmadıkça. genelde yazın dışarda çok geçiriyoruz kışları da ara sıra film izleriz. ayrı ayrı telde takılırız. sevişiriz. bazen birlikte bazen ayrı ayrı yemek pasta börek deneriz mutfakta... ayrı ayrı günlerde spora gidiyoruz o da baya vakit alıyor. kısaca 3-4 saat süren baş başa konuşmalar bizim evde yok... ama bunu talep edende yok
aynen kimse herhangi bir karar almadı iş konuşmayalım diye ama böyle şekillendi.aynı işyerınde calısanların cogunda bu konusmama var sanırım.valla ben bıle konuskan oldugum halde muhattap olmazdım eşimle :) siz gayet iyi iletişimdesiniz
aynen kimse herhangi bir karar almadı iş konuşmayalım diye ama böyle şekillendi.
Biz aynı kurumdayız,bir dönem de aynı birimdeydik.aynı işyerınde calısanların cogunda bu konusmama var sanırım.valla ben bıle konuskan oldugum halde muhattap olmazdım eşimle :) siz gayet iyi iletişimdesiniz
Isin garibi kendi gelip yanima oturmaz ama karşı koltuktan napiyosun neye bakıyorsun der ya da diger odaya gittigimde niye burda oturuyosun gelsene der. :/ ona yetiyor ayni odada oturmamizeşim işten gelınce benı oper ılla
o geldıyse benden snr ben operım
bız masada yemek yerken bazen konusuruz
eşim de ben de konuskan ınsanlarız ama evde ıkımız de cok konuskan değiliz
eşim dizi çok sever
ben cok tv meraklısı bı ınsan değilim
o genelde tv ızler
sarılarak uzanmayı sevmez , oturarak ızler , ben de oıturmayı sevmem
illa yanında olayım ıster ben dizine yatarım genelde. ama oyle saatlerce konusmalarımızın sohbetımızın oldugu cok nadirdir.
ama ıkı dakıka yanında olmayayım hemen yanıma gelır, nerdesın der, yanıma gel der yanımda otur der, süreklı temas halınde olmak ıster.
maç falan ızleyıp oyun oynamaz
tek kusurumuz diziler :)
Biz aynı kurumdayız,bir dönem de aynı birimdeydik.
Hatta masamdan masasına saymıştım da 21 adım vardı.
Şimdi birimlerimiz ayrıldı ama öyle çok dua ediyoruz ki yine birbirimize çok yakın olalım diye.
Bizim çenemiz fazlasıyla düşük,biliyorum.
Sağolasın Allahım razı olsun inşallah.maşallah diyeyim o halde...nadir bulunur böyle....aynı iş yerınde calısan cok arakadasım var ..artık nasıl bır yılmışlık bıkmışlık oluyorsa uuuf bırımız kovulsa barı diyen bıle duydum..ozlemek nasıl duygu onu ozledım dıyen ..en cok buna takılmıştım...benım eşimin firmasından da teklif gelmıstı bana.kabul etmedım.soğurum falan neme lazım
benımkı de kendısı gelıp benım oturdugum koltuga oturmazIsin garibi kendi gelip yanima oturmaz ama karşı koltuktan napiyosun neye bakıyorsun der ya da diger odaya gittigimde niye burda oturuyosun gelsene der. :/ ona yetiyor ayni odada oturmamiz
Eşimle aksamları oturup günün değerlendirmesi falan yapmayız. Aramızda onemli bi konu olmadıkça münakaşa yapmayız. Dizilerimiz var onları izleyip yorum yaparız hep. Arada da film izleriz. Oyle sarılarak oturmayız. Ikimiz de uzaniriz. Aynı koltukta oturuyoduk simdi diğer koltuga gecti tüm aksam uzanıyor. Isten gelince de öptüğü nadirdir beni. El şakaları yapar tensel temasımız bu olur sevismek haricinde. Yeni evliyiz bu arada.
Etfaftan duyuyorum kocam mac izlemez ben kizinca, oyun oynamaz telefon pc bırakıyoruz, oturup sohbet ediyoruz vs
Duygusal açıdan tatmin olamıyorum sanırım ben. Evlilik oncesi bulustugumuzda sarılır otururduk simdi ayrı ayrı. Var mı her aksam esiyle gün degerlendirmesi yapan? Sadece birbirleriyle ilgilenen? Ben cok konusmam esim konuskandır ama adamla oturup akşamları hic sohbet ettigimiz yok. Ya da uzanıp sarılarak film izlediğimiz..
aşkım gel şuraya otur diyorum ben karşıma aliyorum kocamla. muhabbet ediyorum..Eşimle aksamları oturup günün değerlendirmesi falan yapmayız. Aramızda onemli bi konu olmadıkça münakaşa yapmayız. Dizilerimiz var onları izleyip yorum yaparız hep. Arada da film izleriz. Oyle sarılarak oturmayız. Ikimiz de uzaniriz. Aynı koltukta oturuyoduk simdi diğer koltuga gecti tüm aksam uzanıyor. Isten gelince de öptüğü nadirdir beni. El şakaları yapar tensel temasımız bu olur sevismek haricinde. Yeni evliyiz bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?