- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
Bazı durumlarda çivi çiviyi sökmeyebiliyor.Aldatılmak için demiyeceğim de şu ilgisizlik için dicem bir adam ilgisizse ne kadar çok ilgilensen de değiştiremezsin ters teper
İlgisizse öküzünüz siz de ilgisiz olacaksınız belki aklı başına gelir...
Akşam yemeğinde günün kritiğini yaparız sohbet ederiz sonra ben mutfak toplarken eşim kızımızla oynar. Ben gelince onları izlerim. Bişey izlerken Dizine yatarım. Ama asıl muhabbeti yatmadan önce yatakta yaparız 1 saati bulur sohbetimiz
Sohbet valla :) diğeri olmadığı zamanlarda tabi :)Sohbet mi gerçekten
İlk 2 yıl aşağı yukarı kabus gibiydi. 3 yıl bitecek sadece son yıl bir şeyler yapmaya ve ortak zevkler oluşturmaya başladık.
Olmuş ya ben de inanamadım Ocak'ta 3 sene bitiyorKız siz evleneli o kadar oldu mu
İçimden hadi artık bebek yap diyen kocakarı çıktı
Şaka şaka
Butun iliskiler tabiki farkli olmakla beraber hicbir zaman duygusal anlamda ayni olmaz. Konunu cok net yazmissin, ama bi tuhaflik gordum ben ya...Eşimle aksamları oturup günün değerlendirmesi falan yapmayız. Aramızda onemli bi konu olmadıkça münakaşa yapmayız. Dizilerimiz var onları izleyip yorum yaparız hep. Arada da film izleriz. Oyle sarılarak oturmayız. Ikimiz de uzaniriz. Aynı koltukta oturuyoduk simdi diğer koltuga gecti tüm aksam uzanıyor. Isten gelince de öptüğü nadirdir beni. El şakaları yapar tensel temasımız bu olur sevismek haricinde. Yeni evliyiz bu arada.
Etfaftan duyuyorum kocam mac izlemez ben kizinca, oyun oynamaz telefon pc bırakıyoruz, oturup sohbet ediyoruz vs
Duygusal açıdan tatmin olamıyorum sanırım ben. Evlilik oncesi bulustugumuzda sarılır otururduk simdi ayrı ayrı. Var mı her aksam esiyle gün degerlendirmesi yapan? Sadece birbirleriyle ilgilenen? Ben cok konusmam esim konuskandır ama adamla oturup akşamları hic sohbet ettigimiz yok. Ya da uzanıp sarılarak film izlediğimiz..
Butun iliskiler tabiki farkli olmakla beraber hicbir zaman duygusal anlamda ayni olmaz. Konunu cok net yazmissin, ama bi tuhaflik gordum ben ya...
Biz esimle mutlaka beyin firtinasi yapariz. Bazen oturur saatlerce iş konusuruz, fikir alisverisi. Benimle konusurken rahatladigini ve daha iyi düşündügunu soyler her seferinde. Ve kesinlikle oturma odasindaysak ve film falan izliyorsak mutlaka yapışırım ona. Ben yapismazsam o gelir yanima. Ne biliyim eve geldiginde ve evden ciktiginda , arabaya bindigimde ve inerken mutlaka öpücümü kondururum.. Hatta kavga ettigimizde bile sarılırim . senin anlattigin ilginc geldi bana. Yani umursamaz sanki eşin. İnsan karisina bu kadar soguk davranmamali.
Şahsen kocam tv izlerken diger koltuga otursun harbi gece cok pis alirim intikamimi.. Mumkun degil yani. Vence eşini oklava ile karsilamalisin..
1 yılda evlendik.evlenmeden önce uzun bi ilişkiniz oldu mu? onunla da alakası vardır belki. ben de mi sıkıntı var bilmiyorum da, tamam akşamları birlikte oturalım, sohbet falan da edelim, sarılalım da ama hergün hergün olmasın bu. ya da bu durum uyku saatine kadar devam etmesin.
yalnız kalmakta iyi oluyor bazen. bilgisayarımı alıp dizilerimi falan izleyip kk da takılabileyim mesela akşamları. her dakika dibimde olmasın zaten
Karşı koltuktan dizi kritigi yapmak ta zorlaşıyor3 seneye yakın aynı koltukta yaşadık.
Çocukla birlikte ayrıldı koltuklar.
Kendi evliliğim için bunu önemli bulurdum mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?