Evli çiftlerin akşamları?

Tabi biz 10 yıllık evliyiz de ilk zamanlara göre yorum yapayım.ilk zamanlar biz de sürekli sarilalim konusalim şeklinde değildik ama daha çok biraradaydik tabi.senin de yeni evli olduğundan daha çok beklentin vardır.bence çok takma kafaya.ama sen de git sarıl konuş.sor birşeyler.erkekler daha rahatına duskun.sen böyle yap ki öyle alisin.yoksa öyle olur gider

Bizde yeni evliyiz 16 ay oldu , bizde sohpet etmeyi ve birşeyler yapmayı seviyoruz . eşimin kendi işi bazen bende yardıma gidiyorum gidemezsem günde 2, 3 defa telefonlaşıyoruz. akşam işten gelince yatakta uzanıp biraz günün kritiğini yaparız , sonra yemek faslï ve sonrasında çay ve dizi keyfi biz aynı koltukta uzanıp izleriz dizimizi. birde ben gece uyurken kocama dokunarak uyurum bazen elini tutarım bazen kolunu ama tensel temas mutlaka var ilk zamanlar alışamadı bu duruma ama şimdi oda bana dokunarak uyuyor . sabah uyanınca , akşam yatarken ve işe giderken mutlaka öperiz birbirimizi . ayyy maşallah bize

evlenmeden önce uzun bi ilişkiniz oldu mu? onunla da alakası vardır belki. ben de mi sıkıntı var bilmiyorum da, tamam akşamları birlikte oturalım, sohbet falan da edelim, sarılalım da ama hergün hergün olmasın bu. ya da bu durum uyku saatine kadar devam etmesin.
yalnız kalmakta iyi oluyor bazen. bilgisayarımı alıp dizilerimi falan izleyip kk da takılabileyim mesela akşamları. her dakika dibimde olmasın zaten

3 seneye yakın aynı koltukta yaşadık.
Çocukla birlikte ayrıldı koltuklar.
Kendi evliliğim için bunu önemli bulurdum mesela.

Bazı durumlarda çivi çiviyi sökmeyebiliyor.

Biz yeni evliyken sürekli aynı koltukta birbirimize sarılıp film izlerdik. Sonra ben hamile kalınca koltuğu açmaya başladık yine beraber sarılırdık. Sonra çocuk falan olunca o aynı şekilde devam etmek istedi ama ben uykusuzluk, yorgunluk bebeği uyurken uyurdum. O da küserdi bana.. şimdi evde iki tv var anlaşamazsak öbürü mutfağa gidiyor. Tabi cep tellerinin de katkılarını unutmayalım.

İlk 2 yıl aşağı yukarı kabus gibiydi. 3 yıl bitecek sadece son yıl bir şeyler yapmaya ve ortak zevkler oluşturmaya başladık.

Siz mutsuz oluyorsanız tabii önemli konular ama çokdaşeyapmamaklazım

Yani benim eşim gelir gününün nasıl geçtiğini anlatır, sussun artık diye dua ederim, rahatsız olurum, işinde olan bitenden banane? o işin stresini ben de çekeceksem ben niye o işi yapmıyorum? kendim ekstrem bir olay yaşamadıysam asla bir şey anlatmam.

Sarılıp öperiz birbirimizi gelince ama öyle sarılıp oturmayız, zaten yoruluyorum, rahat rahat yatmak istiyorum akşam tv falan izlerken.

Siradan bir aksamimiz var
Yemek yeriz haberleri izlerken
Çay demleriz eşim kitabini alir bir yere cekilir ben de ders calisirim.
Öpmeden dokunmadan yapamam ben
Ara ara yanima gelir gözlerimi öper sarilir Bazen koltuga geceriz orda biraz oynadiktan sonra ben tekrar masaya giderim :))
Tv cok acilmaz bizde bir haberleri izleriz bir de eşim mac izler.
4 bucuk aylik evliyiz inşallah hep böyle sürer :))

Uzanarak tv izleyen birinin yanina nasil siz de uzanabiyorsunuz ya bunu anlamiyorum ben de.
Kucucuk kizim sığmıyor yanima benim, evlerde benim bildigimden farkli koltuklar falan mj var acaba?
Ayyh bir de ruhum daralir benim hic hoslanmam oyle fiziksel temastan, ne o oyle sirtimda tas tasiyormusum gibi. Sarilacaksak sariliriz olur biter sonra herkes kendi kanepesine:)

Butun iliskiler tabiki farkli olmakla beraber hicbir zaman duygusal anlamda ayni olmaz. Konunu cok net yazmissin, ama bi tuhaflik gordum ben ya...
Biz esimle mutlaka beyin firtinasi yapariz. Bazen oturur saatlerce iş konusuruz, fikir alisverisi. Benimle konusurken rahatladigini ve daha iyi düşündügunu soyler her seferinde. Ve kesinlikle oturma odasindaysak ve film falan izliyorsak mutlaka yapışırım ona. Ben yapismazsam o gelir yanima. Ne biliyim eve geldiginde ve evden ciktiginda , arabaya bindigimde ve inerken mutlaka öpücümü kondururum.. Hatta kavga ettigimizde bile sarılırim . senin anlattigin ilginc geldi bana. Yani umursamaz sanki eşin. İnsan karisina bu kadar soguk davranmamali.
Şahsen kocam tv izlerken diger koltuga otursun harbi gece cok pis alirim intikamimi.. Mumkun degil yani. Vence eşini oklava ile karsilamalisin..

4 yillik evliyim cocuk dogana kadar super evliligim vardi.isten gelir gelmez drek yataga girerdik :) yemek oncesi bi iliski sonrasi bi iliski..yine yatakta gunun ozeti.yatakta film izlemeler .adam eve gelince mutfak yatak odasi banyo haxatimiz buydu :) simdi ise iki cocugum var birak birlikte uyumayi aksam yemeginde bile iki laf konusamiyoruz cocuklardan. yemek fasli bitiyo cocuklari oynat uyut bende onlarla uyuya kaliom adam da ne zaman uyuo uyanio hic haberim yok. iki yabanci olduk ciktik allah sonumuzu hayir etsin.

Evlenmeden once beklenti kaf daginda

oldugu için evlendikten sonra hezeyan

oluyor hayaller. El üstunde tutucak

pohpohliycak prensesler gibi

davranicak mutlu mesut yasayip gidiceksin sanki....sonrada adam koltukta pineklesin..hayallerrr hayatlarr

Gece intikamdan kastınız nedir?

1 yılda evlendik.
Bence kısaydı
Cinsellik tam olarak olmasa da evlilik oncesi de vardı bizde
Belli bi doyum oldu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…