Evli çiftlerin akşamları?

Ben çok konuşkan değilim diyorsunuz ve eşinizden konuşmasını bekliyorsunuz. Belki o da sizden bekliyor? niye yanına gidip sarılmıyorsunuz, günü nasıl geçti diye sormuyorsunuz siz anlatın o da anlatır. Daha birbirinizi yeni tanıyorsunuz aynı evde olmakla flört ayrı şeyler. Nasıl alışırsanız öyle gider. Siz yakınlık gösterin o da gösterir hem de beklentilerinizi söyleyin.

Dizi, mac muhabbeti yapiyoruz zaten sade
Ben tensel temasa takılıyorum sanırım daha cok
Okudugum kadarıyla eşiyle her akşam saatlerce muhabbet eden nadir insanlar varmış. Ben zaten uzun uzun konuşmayı sevmem annemle bile mesela ama ilgi istedigimde gider dizine yatarım sarılırım falan..

3 haftalık evliyim bizdede durum aynı ikimizde çalışıyoruz kapıdan girince öpüşürüz donuruz yemek ye masayı topla koltukta otururuz eşim oyun oynar bende telde takılırırm arada cilveleşir sonra devam ederiz tabi günün nasıl geçti konusu olur onun dışında bizde buyuz bence herkes bu yani takmayın kafanıza

Bizde de eşim işten gelince kapıda sarılıp öperim oda karsılık verir hafif sırıtarak bazen abartırım durumu oda dısarı konser verdin he der gulerek sonra yemek faslı olur ben genelde sorarım naptın dıye bugun aynı ıste yoruldum dıyıp durur bazende sırf sofrayı toplamamak ıcın sureklı yoruldum der anlarım tabı guler kaçar odaya bende toplayınca yanına gıderım cay ıceriz beraber sonra o gelıp mutfaga meyve soyar arada telde takılırız arada dızı ızleriz ama genelde yan yana yatarız hatta o bazen yan koltuga gecınce bende tekrar o koltuga gecerım banane burda yatma diye baskı kurarım rahatsız ederim mecbur geri gelir sonra yatma faslı ay bızde cok sıkıcıyız be sımdı fark ettım ama ben bunu sorun etmemıstım ıkı aylık evlıyız bızde takılmamak gerekıyor bızede baktıgında sankı ben daha sırnasıgım

Bugün bu ve buna benzer 5 konu okudum. Nedir bu kadınların çektiği anlamıyorum. İhanet şiddet ilgisizlik vs.Kadın evliliğini kurtarmak için veya daha iyi bir eş olmak için çabalayıp çare ararken ve hatta tanımadığı insanların fikirlerine ihtiyaç duyup böyle başlıklar açarken acaba o öküzlerin aklından hangi samanlık geçiyor kimbilir.

Bizim de ilk zamanlarımız şimdiye göre daha zordu. İlk zamanlar eşimin ne tepki vereceğini kestiremediğim için her zaman diken üstündeydim. Örneğin hep hayalimde evlendiğimiz günün ertesi sabahı güzel bir kahvaltı hazırlayıp eşimi öperek uyandırmak vardı. O gün ben erken kalkıp kahvaltıyı hazırladım ama eşimin tepkisinin ne olacağını bilemediğim için cesaret edip de öpemedim bile :) Bir de evlenmeden önce her gece sarılıp uyuruz diye hayal ederdim ama o da meğer mümkün olmuyormuş. Kısacası ilk zamanlar hem kendini hem de eşini tanıma dönemi oluyor. Sen bile kendinle ilgili yeni şeyler keşfediyorsun. Sonuçta artık siz eşsiniz, isteklerinizi ve beklentilerinizi birbirinize rahatça söyleyebilmelisiniz.

Konuşma konusuna gelince, biz 3 yildir evimize tv almadık bence en önemli etken bu. Gerçi genelde konuşan taraf ben oluyorum ama esim de iyi bir dinleyici sağolsun :) hatta az konuştuğum zaman hemen sorar depresyona mı girdin diye eşim aynı zamanda benim en yakın dostum hatta sırdaşımdır. Siz de zamanla öyle olursunuz inşallah canım :)

8 yıllık evliyiz ,Çocuklarla kapıda karşılarız öpme Faslı ,yemek ye günün kritiğini yaparız sofrada muhakkak .işi iyi geçti ise anlatır konuşur ,çok kötü geçti ise anlatır gider yatar !her akşam çay çekirdek Tv yaparız muhakkak o yatsa bile zorla kaldırırım .çocuklarla biraz oynar bende sofra toplarım sonra o alır Telefonunu candy crush oynar bende sanal alemde takılırım o kadar .dördümüz bir aynı koltuğa tıkışmaya çalışırız battaniye tek !günün en sevdiğim anıdır hepsi dizimin dibinde oturur sonra bir iki cırlarım büyüğün ödevi ile ilgilen küçükle oyna diye ama hiç sallamaz ...ilk evlendiğimiz yıllarda daha kötüydü o ps oynardı gece 2 ye kadar . ben öteki odada dizi izlerdim sürekli ağlardım bu nasıl evlilik diye ama zamanla herşey oturuyor yerine ,beklentiler değişiyor !!şimdide diyorum ki aman yanımda olsunlarda ne oynarsa oynasın

Aldatılmak için demiyeceğim de şu ilgisizlik için dicem bir adam ilgisizse ne kadar çok ilgilensen de değiştiremezsin ters teper
İlgisizse öküzünüz siz de ilgisiz olacaksınız belki aklı başına gelir...

Valla hepsi öyle bacim. Yuvayi dişi kuş yapar derler. Sen.nasil olsun.istiyon evliliğini. Adımları sen atacan. Ben hareketli olsun istiyom mesela hareketleri hep ben yaşatıyor um.

Valla bende aynı konudan muzdaribim Uyudugumuz vakti saymazsak eşimle sevgiliyken daha çok gorusuyoduk inanki. Eskiden dibimden ayrılmayan adam şimdi bi muhabbet etmekten aciz. Bazı geceler o gelmeden uyumuş oluyorum sabahta kalkıp işe gidiyo. Akşamlari kahve ya felan der ben iki muhabbet beklerken o elinde telefonla uğraşır Söylemekten bıktım ilgi istiyorum diye ama hala aynı. Tek umudum kv yle evleri ayirinca düzelmesi Eskiden böyle değildi Çocuk olduğu için sosyal hayatımızda kalmadı sinemaya bile gidemiyoruz artik

Malesef dizilerde ki gibi vıcık vıcık olmuyor evlilik çocuklara oyuncak veriris balkon kyfi ypıp yarım saat sohbet edriz sonra da tam uyuyacakken saçma şeylerden konuşuruz:)

Git tepesine çık yanına kıvrıl dizine yat onu dizine yatır saçlarıyla oyna yüzünü mıncır bu ne hatun derse napym ilk defa kocam oldu görmemişlik dersin
Böyle şeylerde tribe bağlamamak lazım nikahlı kocan neticede istersen hamur gibi yoğur yani elinde kapı gibi belgen var (evlilik cüzdanı)

benim en sevdiğim şey uyumadan önce edilen o saçma muhabbetler. ama bizim uyku saatlerimiz uymadığı için ben cin gibi olup konuşup duruyorum da o çok verimli olamıyor yemek yerken, tv izlerken sürekli dipdibe olan yapışık çiftlerdeniz. benden kaynaklanıyor ama, ilgiye vs çok düşkünüm maalesef. o da sıkılmıyor artık alıştı ama. ben uzakta oturuyorsam o sırnaşır genelde, dizime yatar falan. her gün aynı olmaz yine de. 1,5 yıllık evliyiz bu arada.

Sen çevreyi başkalarını boşver mutlumusun esinde mutlumu sen ona bak yoruluyor adam belki rahatlığını düşünüyor geniş geniş yatıyor ben sorun yapmam hiç o yanına gelmiyorsa sen yanına git uzan sen hiç sarilmiyorsun artik in ama de şöyle yani şaka mak a karistir dert eetme

Akşamları genelde hengameli olur bizde oğluş uyuyunca ya film izleriz ya da o oyun oynar ben cinayet programları izlerim, asıl çene yatınca başlar rahat 1 saat konuşuyoruzdur sonunda oğluş sesimize uyanır hay çenemizi seveyim yat kız uyu artık der öyle uyuruz

Bende tam tersi konuşmaya bayılıyorum, hiç susmam
Eşimle aynı kurumda çalışıyoruz o yüzden eve gittiğimizde işin de kritiğini yaparız,ailelerden,arkadaşlardan benim eğitim hayatımdan konuşuruz... Sohbet etmek evlilikte en sevdiğim şeylerden kesinlikle, her konuyu konuşup birbirimize danışabilmeyi ben çok seviyorum.Önemli olduğunu düşünüyorum. Onun haricinde ben ona hep yakın davranırım sarılırım o da sarılır,hissettirir bunu sevdiğini. Eşiniz belki sizden daha fazla bekliyordur, siz üstüne gidin biraz:)

sen esini aliatiracaksin.genel erkek tipi boyle.ben o uzanirken gider yanina yatarim bugun cok ozledim seni derim. diziler hakkina birbirimize sorular sorariz. ben meyva soyar getiririm cay icermi diye sorarim kahve ister mi sorarim. bazen o bana sorar.Ama dedigim gibi sen alistiracaksin arkadasim cekinmeyin kocaniz bu nikah var sikinti yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…