- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Dizi, mac muhabbeti yapiyoruz zaten sadeaşkım gel şuraya otur diyorum ben karşıma aliyorum kocamla. muhabbet ediyorum..
1-2 saat ettiğim oluyor.. sora film de izleriz biz..
tek dizimiz var oda ERTUGRUL:)
valla dizi hakkında çok konuşuruz..
eşim diyo ki ertuğrul şehit oldu dedi
dizinin fragmani öle göstermiş bende öle gösterdi de aslinda ölmedi o adam daha osmangazi yetişkin bir genç olduğunda ölecek diyorum:)
sizde böle konuşun dizi muhabbeti yapın.. günün nasıl geçtiği konuşun.
erkekler maç ve araba muhabbetleri çok sever sende katıl çekinme.:)
Aldatılmak için demiyeceğim de şu ilgisizlik için dicem bir adam ilgisizse ne kadar çok ilgilensen de değiştiremezsin ters teperBugün bu ve buna benzer 5 konu okudum. Nedir bu kadınların çektiği anlamıyorum. İhanet şiddet ilgisizlik vs.Kadın evliliğini kurtarmak için veya daha iyi bir eş olmak için çabalayıp çare ararken ve hatta tanımadığı insanların fikirlerine ihtiyaç duyup böyle başlıklar açarken acaba o öküzlerin aklından hangi samanlık geçiyor kimbilir.
Valla hepsi öyle bacim. Yuvayi dişi kuş yapar derler. Sen.nasil olsun.istiyon evliliğini. Adımları sen atacan. Ben hareketli olsun istiyom mesela hareketleri hep ben yaşatıyor um.Eşimle aksamları oturup günün değerlendirmesi falan yapmayız. Aramızda onemli bi konu olmadıkça münakaşa yapmayız. Dizilerimiz var onları izleyip yorum yaparız hep. Arada da film izleriz. Oyle sarılarak oturmayız. Ikimiz de uzaniriz. Aynı koltukta oturuyoduk simdi diğer koltuga gecti tüm aksam uzanıyor. Isten gelince de öptüğü nadirdir beni. El şakaları yapar tensel temasımız bu olur sevismek haricinde. Yeni evliyiz bu arada.
Etfaftan duyuyorum kocam mac izlemez ben kizinca, oyun oynamaz telefon pc bırakıyoruz, oturup sohbet ediyoruz vs
Duygusal açıdan tatmin olamıyorum sanırım ben. Evlilik oncesi bulustugumuzda sarılır otururduk simdi ayrı ayrı. Var mı her aksam esiyle gün degerlendirmesi yapan? Sadece birbirleriyle ilgilenen? Ben cok konusmam esim konuskandır ama adamla oturup akşamları hic sohbet ettigimiz yok. Ya da uzanıp sarılarak film izlediğimiz..
Valla bende aynı konudan muzdaribim Uyudugumuz vakti saymazsak eşimle sevgiliyken daha çok gorusuyoduk inanki. Eskiden dibimden ayrılmayan adam şimdi bi muhabbet etmekten aciz. Bazı geceler o gelmeden uyumuş oluyorum sabahta kalkıp işe gidiyo. Akşamlari kahve ya felan der ben iki muhabbet beklerken o elinde telefonla uğraşır Söylemekten bıktım ilgi istiyorum diye ama hala aynı. Tek umudum kv yle evleri ayirinca düzelmesi Eskiden böyle değildi Çocuk olduğu için sosyal hayatımızda kalmadı sinemaya bile gidemiyoruz artikEşimle aksamları oturup günün değerlendirmesi falan yapmayız. Aramızda onemli bi konu olmadıkça münakaşa yapmayız. Dizilerimiz var onları izleyip yorum yaparız hep. Arada da film izleriz. Oyle sarılarak oturmayız. Ikimiz de uzaniriz. Aynı koltukta oturuyoduk simdi diğer koltuga gecti tüm aksam uzanıyor. Isten gelince de öptüğü nadirdir beni. El şakaları yapar tensel temasımız bu olur sevismek haricinde. Yeni evliyiz bu arada.
Etfaftan duyuyorum kocam mac izlemez ben kizinca, oyun oynamaz telefon pc bırakıyoruz, oturup sohbet ediyoruz vs
Duygusal açıdan tatmin olamıyorum sanırım ben. Evlilik oncesi bulustugumuzda sarılır otururduk simdi ayrı ayrı. Var mı her aksam esiyle gün degerlendirmesi yapan? Sadece birbirleriyle ilgilenen? Ben cok konusmam esim konuskandır ama adamla oturup akşamları hic sohbet ettigimiz yok. Ya da uzanıp sarılarak film izlediğimiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?