aynen Allahtan bir nebze az şerefsiz çıktı. en azından söyledi. hiç söylemeseydi de illaki anlardım ama zaman geçerdi.En azından olaylar ileriye taşınmadan öğrenmiş oldunuz. Bazıları öğrendikleri halde devam ediyor.
bana göre en itici erkek "evli erkek"Karısına söylemek ile tehdit et,daha sonrada ilişkini kes. Ne adi herifler var.
ama hergün yanımdaydı. çok çabuk gelişti herşey. normal değil mi10 15 gündür tanıdığın insandan fazla beklentiye girdin farkında mısın abartma bu kadar sal gitsin
Canım zaten 10 15 gündür tanışıyor konu sahibi adamla iş yerinden adam sadece iş arkadaşlığı var konu sahibi onunla konuşmasını aşka yordu basit bir iş arkadaşlığıKarısına söylemek ile tehdit et,daha sonrada ilişkini kes. Ne adi herifler var.
ama hergün yanımdaydı. çok çabuk gelişti herşey. normal değil mi
[/QUOTEsenin hiç normal erkek arkadaşın olmadimi
Adam bile farkına varmış beklentiye girdiğini evli olduğunu söylemiş her şey senin için hızlı gelişti her konuşan iyi anlaşan insan aşık değildir sadece enerjin uymuşama hergün yanımdaydı. çok çabuk gelişti herşey. normal değil mi
pardon da hangi basit iş arkadaşlığı??Canım zaten 10 15 gündür tanışıyor konu sahibi adamla iş yerinden adam sadece iş arkadaşlığı var konu sahibi onunla konuşmasını aşka yordu basit bir iş arkadaşlığı
ama sevmiştimIyide gizemliğin kişiligin ne oldugu belliydi..
Sizinle sadece muhabbeti vardi arada derede..
Ne bekliyordunki.
Sukret birseyler yasanmamiş..
Fazla beyin yorucuydu.
Zaten iyi tanisaydin sozlerinden deģil hayatindan kesitler cikarirdin.
Kisa surelik kisa geciçli bi flim olup gitmiş.
Neyseki kurtuldun seni yoran insandan.
Tek cümlelik konular açıp cevap bile yazmadınız. Biraz ayrıntılı yazsaydınız fikir verirdik en azından.evliymişş
adam gibi adam kalmadı mı şu dünyada ya?
yazamadım çünkü okuyabilme ihtimali olabilir diye. bir tık mesafedeTek cümlelik konular açıp cevap bile yazmadınız. Biraz ayrıntılı yazsaydınız fikir verirdik en azından.
Neyse en azından yolun başında öğrenmişsiniz.
Bence sevmemek icin cok nedenin var şuanama sevmiştim
sıkıntı o
Ne diyordu çok mu güzel sin harikasın falan mı diyordu eğer mal mal konuşuyorsa herkese yeşil ışık yakıyor demektirpardon da hangi basit iş arkadaşlığı??
söylenen sözler size göre normalse bir daha düşünün bence
Şakayazamadım çünkü okuyabilme ihtimali olabilir diye. bir tık mesafede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?