evli çıktı!!!

Evli adam bekar bir kızda ne arıyor, metres olarak kullanacağı birini aramıyorsa sizce, adam tabi sana gel yatalım ama sonra karıma gideceğim demez, seviyorum der, aşık oldum der, evliliğim kağıt üstünde der, çocuk için der derde der yani, önemli olan ne evliyken senle sevgili olmaya uğraştı mı uğraştı, bitti. Evli adamın sevgilisine de metres denir durum bu kadar basit. Siz şuan çok tehlikeli bir eşiktesiniz, adamın sizi düşürdüğü durumu kabullenemediğiniz için, o beni çok önemsiyor, bizim aramızdaki çok özel kafasına girmişsiniz . Bundan sonraki aşama karısı ile kendini kıyaslayıp, karısını kötüleyip aşağlama ve kendini ondan üstün görmedir. Sonra bir bakmışsın metressin, elinde bir telefon karısının yanındaki adamdan gelen bir mesaja sevinir olmuşsun. Senin gibi kızları çok gördüm. Hepsinin ortak paydası neydi biliyormusun; ama bizim aramızdaki özeldi, bana karşı hisleri farklıydı masalı.
Herkes bu kadar akıllı ve bilinçli değil ki. Bırakın inansınlar. Yarın beni sevdiğini gösterdi ama kullanıp bıraktı telefonlarıma cevap vermiyor diye ağlarlar. Bunun karmasına ise hiç girmek istemiyorum. Malum bu konularda yasattiklarini fazlasıyla kendileri mutlaka birgun yaşıyorlar.

Herkes bu kadar akıllı ve bilinçli değil ki. Bırakın inansınlar. Yarın beni sevdiğini gösterdi ama kullanıp bıraktı telefonlarıma cevap vermiyor diye ağlarlar. Bunun karmasına ise hiç girmek istemiyorum. Malum bu konularda yasattiklarini fazlasıyla kendileri mutlaka birgun yaşıyorlar.
Hayır hepsinde de aynı laf aramızdaki çok özel, çok yoğun, anlatılmaz, kullanmak için yapmıyor, kendisi mükemmel ya kafasında sıradan vasat bir kadınla evli olan adamla muhteşem destansı bir aşk hikayesi yazıyor , ama adamın niyet belli anlayana.

Hayır hepsinde de aynı laf aramızdaki çok özel, çok yoğun, anlatılmaz, kullanmak için yapmıyor, kendisi mükemmel ya kafasında sıradan vasat bir kadınla evli olan adamla muhteşem destansı bir aşk hikayesi yazıyor , ama adamın niyet belli anlayana.

Ya işte tamamen cahillik. Yani bu sevgi ilgi açlığı falan da değil bence. Akıl var mantık var o kadar mükemmel aşk adamı olsa eşiyle arası bozuksa bile düzeltmeye çalışır olmadı
eşini boşar en kötü.
Karaktersiz ki başka bir kadınla aynı evde yaşadığı halde dışarıda da başka kadınlarla tanışıp salak yerine koyup aşk sözleri söylüyor. Bu kadınlar da aşırı cahil ve salak oldugu icin inanıyor ve kendini farklı sanıyor. 10 günlük bir şeyi bile devasa bir aşk görüyor. Cok zavallica.

Yaa inanmıyorum o kadın onunla ilişki yaşamaya mi başlamış cidden ? Bile bile evli erkekle olan kadınları Allah kahretsin. Yazıklar olsun ya bir de o kadar konu falan açtı. Iğrenç yaratık.
Evet, başka birinin konusunda yazdı, evli kadınlar kendilerini çocuk ve eve adayınca, 2.kadinlar kaçınılmaz oluyormuş, adamın eşine acıyormuş, 2.kadinlar çok hanım olurmuş, yaşamayan bilemezmis. O evli adam artık 7-24 yazıyormuş...

Zaten, gözlerine bakınca yenilirim demesinden belliydi. Ha birde adamın boşanacaginı düşünüyor :deli:

Son düzenleme:
Evet, başka birinin konusunda yazdı, evli kadınlar kendilerini çocuk ve eve adayınca kendini 2.kadinlar kaçınılmaz oluyormuş, adamın eşine acıyormuş, 2.kadinlar çok hanım olurmuş, yaşamayan bilemezmis. O evli adam artık 7-24 yazıyormuş...

Zaten, gözlerine bakınca yenilirim demesinden belliydi. Ha birde adamın boşanacaginı düşünüyor :deli:

Allah bu karaktersiz, ucuz kadınlarla ve adamlarla karsilastirmasin. Yapanın daha kötüsü başına gelsin Allahtan isteğim.

Evet, başka birinin konusunda yazdı, evli kadınlar kendilerini çocuk ve eve adayınca kendini 2.kadinlar kaçınılmaz oluyormuş, adamın eşine acıyormuş, 2.kadinlar çok hanım olurmuş, yaşamayan bilemezmis. O evli adam artık 7-24 yazıyormuş...

Kendiside 2 kadın olabilir haberi yok

Allah bu karaktersiz, ucuz kadınlarla ve adamlarla karsilastirmasin. Yapanın daha kötüsü başına gelsin Allahtan isteğim.
Eski konularinda, daha önce evlilik yaptığını ve o evliliğinin şiddet ve aldatılmadan ötürü bittigini yazmış. Aldatılmanın ne demek olduğunu biliyor ama ona rağmen durum bu.🤷

Eski konularinda, daha önce evlilik yaptığını ve o evliliğinin şiddet ve aldatılmadan ötürü bittigini yazmış. Aldatılmanın ne demek olduğunu biliyor ama ona rağmen durum bu.🤷
Valla evli adamla beraber olan bie kadın zaten karaktersizdir o nedenle eski konusu da belki yalandır. Belki de adamı bu aldatmıştır adamda yakalayınca dovmustur ve boşamıştır. Imkansız bir seu değil onun için bunu yapmak bence. Günahını almayayım ama herşey beklerim böyle kadınlardan.

Back
X