evli çıktı!!!

Ne diyordu çok mu güzel sin harikasın falan mı diyordu eğer mal mal konuşuyorsa herkese yeşil ışık yakıyor demektir
hayır öyle şeyler demiyordu
çünkü bende ona ilgiliydim ama tam olarak net değildim
oda daha emin olamamıştı benim duygularımdan
o yüzden mesafeli bir şekilde ilerliyorduk

Son düzenleme:
Bence sevmemek icin cok nedenin var şuan
Hatta nefret etmen icin.
Bu duygulardan daha onemlisi
Gurur, onur sadakat, durustluk..
Size boyle laf ebeligi yapip duran vurkac yapan insanin neyini seviceksinz?
şuanda öyle zaten
bilmeden önce diyorum
bir erkek evliyse zaten ben direk soğuyorum
evli insanla muhabbet etmek bile beni irrete eder yani
iğrenççç

bende anlamadım. bilenler varmış
unutmamışlar
yoksa saygısızlık yapmak istemem
Dun actiginiz konu ve sadece 1 kelime yazarak bahsettiğiniz konu ustelik nasil unutulurki.
Sadece 2 kelime yazmistiniz zaten.bunuda hafiza gayette tutar sanirim.
Guzelce yazip insanlara aktarabilseniz keşke..
Yani yine "evli cikti" 2 kelimeli bi konu..
Zaten evli oldugunu herkes soyledi size.

Canım amacım seni üzmek veya kırmak değil sadece anlatmaya çalıştığım şey bu kadar kısa sürede tanıdığın birinden beklentiye girmeni anlamıyorum sadece adama gelince kendine metres arıyor av arıyor saf bir kız arıyor

Dun actiginiz konu ve sadece 1 kelime yazarak bahsettiğiniz konu ustelik nasil unutulurki.
Sadece 2 kelime yazmistiniz zaten.bunuda hafiza gayette tutar sanirim.
Guzelce yazip insanlara aktarabilseniz keşke..
Yani yine "evli cikti" 2 kelimeli bi konu..
Zaten evli oldugunu herkes soyledi size.
canım ya haklısın belki ama ne biliyim
okuyabilir diye çekiniyorum
ondan
yoksa sizlerle paylaşmak istemiyorum değil

Perşembe günü konu açmışsınız, 10 gündür tanıdığınız, genelde hava, iş, güç konuştuğunuz bir adamı ne ara sevdiniz? Ne ara iş aşka geldi?

Evli olduğunu öğrendiğiniz de iyi olmuş ama sonunu, burada ki bir üyeye benzemez inşallah. Oda adamın gözlerine bakarsam yenilirim gibi komik cümleler kurdu ve sonrasında evli adamla ilişki yaşamaya başlamış. 🙄

Canım amacım seni üzmek veya kırmak değil sadece anlatmaya çalıştığım şey bu kadar kısa sürede tanıdığın birinden beklentiye girmeni anlamıyorum sadece adama gelince kendine metres arıyor av arıyor saf bir kız arıyor

ben bu insanla zaten görüşmeyeceğim
ama öyle olmadığını biliyorum

Perşembe günü konu açmışsınız, 10 gündür tanıdığınız, genelde hava, iş, güç konuştuğunuz bir adamı ne ara sevdiniz? Ne ara iş aşka geldi?

Evli olduğunu öğrendiğiniz de iyi olmuş ama sonunu, burada ki bir üyeye benzemez inşallah. Oda adamın gözlerine bakarsam yenilirim gibi komik cümleler kurup ilişki yaşamaya başlamış. 🙄
hayır ben direk bitirdim
yenilsemde ölsemde bitsemde OLMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Evli olduğunu öğrendiğiniz de iyi olmuş ama sonunu, burada ki bir üyeye benzemez inşallah. Oda adamın gözlerine bakarsam yenilirim gibi komik cümleler kurdu ve sonrasında evli adamla ilişki yaşamaya başlamış. 🙄
Aa o üye aşka basladimi o evli adamla insanlar bilerek uçuruma koşuyor

Ama evlisin benim değilsin diye Yıldız Tilbenin şarkısı vardı o geldi aklıma. Konu açmanıza bile değmezdi aslında. Sonuçta sizi kandırmamış. Ileride ortaya çıksaydı ne olacaktı?

Ben de oraya takıldım lisede değiliz sonuçta 10 günde nasıl insan hemen yoğun duygular besleyen oluyor🤔
Konu sahibi icin söylemiyorum sadece ama böyle 10 günde sevip aşık olduğunu sananlar genelde duygusal olarak boşlukta olan kişiler oluyor. Yaşadıkları en ufak şeyi, büyütüyorlar.

Evet, başka bir konuda 2 kadınlara methiyeler düzecek noktaya gelmişti 🤮ha birde yaşamayan bilemezmis.
haklıymış
"kimse sınanmadığı günahın masumu değildir" çünkü
yaşamayan bilemez
ama vazgeçebilme iradesi çok önemli bu noktada
o iradeyi herşeye rağmen kullanabilmek

Back
X