- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır öyle şeyler demiyorduNe diyordu çok mu güzel sin harikasın falan mı diyordu eğer mal mal konuşuyorsa herkese yeşil ışık yakıyor demektir
o şekilde değil arkadaşım yaŞakaeşim bile yanımda ne yazdığımı görmez ben göstermezsem.
bende anlamadım. bilenler varmışKonu cok saçma. Sadece eski mevzuyu bilenler yorum yapabiliyor. İki sayfa gittim bi de anlamak için. Profil de kapalı. Böyle şeyleri saygısızlık olarak görüyorum
şuanda öyle zatenBence sevmemek icin cok nedenin var şuan
Hatta nefret etmen icin.
Bu duygulardan daha onemlisi
Gurur, onur sadakat, durustluk..
Size boyle laf ebeligi yapip duran vurkac yapan insanin neyini seviceksinz?
Dun actiginiz konu ve sadece 1 kelime yazarak bahsettiğiniz konu ustelik nasil unutulurki.bende anlamadım. bilenler varmış
unutmamışlar
yoksa saygısızlık yapmak istemem
canım ya haklısın belki ama ne biliyimDun actiginiz konu ve sadece 1 kelime yazarak bahsettiğiniz konu ustelik nasil unutulurki.
Sadece 2 kelime yazmistiniz zaten.bunuda hafiza gayette tutar sanirim.
Guzelce yazip insanlara aktarabilseniz keşke..
Yani yine "evli cikti" 2 kelimeli bi konu..
Zaten evli oldugunu herkes soyledi size.
Canım amacım seni üzmek veya kırmak değil sadece anlatmaya çalıştığım şey bu kadar kısa sürede tanıdığın birinden beklentiye girmeni anlamıyorum sadece adama gelince kendine metres arıyor av arıyor saf bir kız arıyor
hayır ben direk bitirdimPerşembe günü konu açmışsınız, 10 gündür tanıdığınız, genelde hava, iş, güç konuştuğunuz bir adamı ne ara sevdiniz? Ne ara iş aşka geldi?
Evli olduğunu öğrendiğiniz de iyi olmuş ama sonunu, burada ki bir üyeye benzemez inşallah. Oda adamın gözlerine bakarsam yenilirim gibi komik cümleler kurup ilişki yaşamaya başlamış.![]()
Neyse biz bulmacayi cözmüstuk zaten gerek kalmadi artik sizde kapatin gitsincanım ya haklısın belki ama ne biliyim
okuyabilir diye çekiniyorum
ondan
yoksa sizlerle paylaşmak istemiyorum değil
Yenilecek, ölecek birşey yok zaten yahu adamı alt üstü 10 gündür tanıyorsunuz.hayır ben direk bitirdim
yenilsemde ölsemde bitsemde OLMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Aa o üye aşka basladimi o evli adamla insanlar bilerek uçuruma koşuyorPerşembe günü konu açmışsınız, 10 gündür tanıdığınız, genelde hava, iş, güç konuştuğunuz bir adamı ne ara sevdiniz? Ne ara iş aşka geldi?
Evli olduğunu öğrendiğiniz de iyi olmuş ama sonunu, burada ki bir üyeye benzemez inşallah. Oda adamın gözlerine bakarsam yenilirim gibi komik cümleler kurdu ve sonrasında evli adamla ilişki yaşamaya başlamış.![]()
ben varsa bile ölsem bile bitsem bile olamayacağını söylüyorumYenilecek, ölecek birşey yok zaten yahu adamı alt üstü 10 gündür tanıyorsunuz.
Ben de oraya takıldım lisede değiliz sonuçta 10 günde nasıl insan hemen yoğun duygular besleyen oluyorYenilecek, ölecek birşey yok zaten yahu adamı alt üstü 10 gündür tanıyorsunuz.
Evet, başka bir konuda 2 kadınlara methiyeler düzecek noktaya gelmiştiAa o üye aşka basladimi o evli adamla insanlar bilerek uçuruma koşuyor
Konu sahibi icin söylemiyorum sadece ama böyle 10 günde sevip aşık olduğunu sananlar genelde duygusal olarak boşlukta olan kişiler oluyor. Yaşadıkları en ufak şeyi, büyütüyorlar.Ben de oraya takıldım lisede değiliz sonuçta 10 günde nasıl insan hemen yoğun duygular besleyen oluyor![]()
haklıymışEvet, başka bir konuda 2 kadınlara methiyeler düzecek noktaya gelmiştiha birde yaşamayan bilemezmis.