evli çıktı!!!

Konu sahibi icin söylemiyorum sadece ama böyle 10 günde sevip aşık olduğunu sananlar genelde duygusal olarak boşlukta olan kişiler oluyor. Yaşadıkları en ufak şeyi, büyütüyorlar.
şimdi anlatamayacağım şeyler var
biz 2-3 haftada belkide haftada 1-2 defa görüşen sevgiliden daha çok şey paylaştık.
anlatılmaz yaşanır
hisler..
duygular..
paylaşımlar..
anlatılamıyor
hissediliyor

haklıymış
"kimse sınanmadığı günahın masumu değildir" çünkü
yaşamayan bilemez
ama vazgeçebilme iradesi çok önemli bu noktada
o iradeyi herşeye rağmen kullanabilmek
Peki. 10 günde tanıdığınız adamlara bu kadar anlam yükleyip, yaşamayan bilemez noktasına geliyorsanız diyecek hicbirsey yok ki zaten. Umarım gerçekten o iradeyi gösterebilirsiniz !

biz 2-3 haftada belkide haftada 1-2 defa görüşen sevgiliden daha çok şey paylaştık.
anlatılmaz yaşanır
hisler..
duygular..
paylaşımlar..
anlatılamıyor
hissediliyor
Hanımefendi, kendiniz konu açmışsınız, havadan, işten, güçten konuşuyoruz diye. Neyse siz daha iyi bilirsiniz tabi.

Ortada bir ilişki yok ki bitsin. Aranızda bir ilişki başlamamış. Havadan sudan işten güçten konuşmuşsunuz, bunların duygularla alakası yok. İki sevgili gibi paylaşımlarınız olmamış, duygu yok, açılma yok, yaklaşma yok.
Hava da bugün ne güzel ya da işler bu ara kesat diyen birileri bize yürüyor olmuyor.
Olmayan bir şeyi var sanıp kendinizi üzmeyin lütfen. Adamın bilmediği bir şeyi kendi içinizde yaşamışsınız şimdi de evli diye kızıyorsunuz. Yapmayın.

Ortada bir ilişki yok ki bitsin. Aranızda bir ilişki başlamamış. Havadan sudan işten güçten konuşmuşsunuz, bunların duygularla alakası yok. İki sevgili gibi paylaşımlarınız olmamış, duygu yok, açılma yok, yaklaşma yok.
Hava da bugün ne güzel ya da işler bu ara kesat diyen birileri bize yürüyor olmuyor.
Olmayan bir şeyi var sanıp kendinizi üzmeyin lütfen. Adamın bilmediği bir şeyi kendi içinizde yaşamışsınız şimdi de evli diye kızıyorsunuz. Yapmayın.
offff bu forumdada anlamak istememek için kendini zorlayan insanlardan nefret ediyorum
duygular diyorum
hisler diyorum
anlatamadığım şeyler var diyorum
hissedilebilen
anlatıldığında birşey ifade etmeyen..
bilmem anlarmısınız bu duyguları
bilebilirmisiniz?
hiç sanmıyorum

offff bu forumdada anlamak istememek için kendini zorlayan insanlardan nefret ediyorum
duygular diyorum
hisler diyorum
hissedilebilen
bilebilirmisiniz?
hiç sanmıyorum
Ben de sanmıyorum.

anlatılmaz yaşanır
hisler..
duygular..
paylaşımlar..
anlatılamıyor
hissediliyor
Maşallah o kadar çok şey paylaşmışsınız ki evli olması sona kalmış. Kendinizi kandırıyorsunuz.
Siz böyle hislerinizi ispat etmeye çalışıp meşru göstermeye çalıştıkça adamı unutma süreniz uzayacak.

Size o kadar çok katılıyorum ki aynısı benimde başıma geldi bende iki sohbet ettik güldük eğlendik derken hoşlanmaya başladım sonra onu düşünmeye falan şimdi yaptıklarımı düşününce ben yanlış anlamışım normal herkese yaptığı hareketlerimiş adam da biraz cıvık olunca ister istemez insan yanlış anlayabiliyor

duygular diyorum
hisler diyorum
hissedilebilen
bilebilirmisiniz?
hiç sanmıyorum
İllaki tarif edilebilecek kelimeler vardır, anlat sen, hem yaşamayanlar varsa ki vardır da, senin yazdıklarını okurlar başlarına gelince bilinçli olurlar, noluyorum demezler. Anlat bak hem terapi olcak sana

ben bu insanla zaten görüşmeyeceğim
ama öyle olmadığını biliyorum
Evli adam bekar bir kızda ne arıyor, metres olarak kullanacağı birini aramıyorsa sizce, adam tabi sana gel yatalım ama sonra karıma gideceğim demez, seviyorum der, aşık oldum der, evliliğim kağıt üstünde der, çocuk için der derde der yani, önemli olan ne evliyken senle sevgili olmaya uğraştı mı uğraştı, bitti. Evli adamın sevgilisine de metres denir durum bu kadar basit. Siz şuan çok tehlikeli bir eşiktesiniz, adamın sizi düşürdüğü durumu kabullenemediğiniz için, o beni çok önemsiyor, bizim aramızdaki çok özel kafasına girmişsiniz . Bundan sonraki aşama karısı ile kendini kıyaslayıp, karısını kötüleyip aşağlama ve kendini ondan üstün görmedir. Sonra bir bakmışsın metressin, elinde bir telefon karısının yanındaki adamdan gelen bir mesaja sevinir olmuşsun. Senin gibi kızları çok gördüm. Hepsinin ortak paydası neydi biliyormusun; ama bizim aramızdaki özeldi, bana karşı hisleri farklıydı masalı.

Evli adam bekar bir kızda ne arıyor, metres olarak kullanacağı birini aramıyorsa sizce, adam tabi sana gel yatalım ama sonra karıma gideceğim demez, seviyorum der, aşık oldum der, evliliğim kağıt üstünde der, çocuk için der derde der yani, önemli olan ne evliyken senle sevgili olmaya uğraştı mı uğraştı, bitti. Evli adamın sevgilisine de metres denir durum bu kadar basit. Siz şuan çok tehlikeli bir eşiktesiniz, adamın sizi düşürdüğü durumu kabullenemediğiniz için, o beni çok önemsiyor, bizim aramızdaki çok özel kafasına girmişsiniz . Bundan sonraki aşama karısı ile kendini kıyaslayıp, karısını kötüleyip aşağlama ve kendini ondan üstün görmedir. Sonra bir bakmışsın metressin, elinde bir telefon karısının yanındaki adamdan gelen bir mesaja sevinir olmuşsun. Senin gibi kızları çok gördüm. Hepsinin ortak paydası neydi biliyormusun; ama bizim aramızdaki özeldi, bana karşı hisleri farklıydı masalı.
yaw he heeee
devam et
oscarı alırsın bu senaryoyla

duygular diyorum
hisler diyorum
hissedilebilen
bilebilirmisiniz?
hiç sanmıyorum
Peki şey adamın bundan haberi var mı?

Adam size yürüdüyse bile evli olduğu gibi minik bir detayı söylemek 10 gün sonra aklına gelmiş, zararın neresinden dönerseniz kar. Boşverin.

yaw he heeee
devam et
oscarı alırsın bu senaryoyla
Evli adamla gezip tozan, seviyorum diye ağlayan sensin tatlım ben sana olacağı söylüyorum sadece. Evli adamla ilişkisi olan sıfatı toplumca malum herkes, ama bizim aramızdaki çok özel,çok farklı diye tirat atıyor, ama o farklı olan duygular ne hikmetse adamın akşamları karısının koynuna girmesine engel değil o ayrı.

Evli adamla gezip tozan, seviyorum diye ağlayan sensin tatlım ben sana olacağı söylüyorum sadece. Evli adamla ilişkisi olan sıfatı toplumca malum herkes, ama bizim aramızdaki çok özel,çok farklı diye tirat atıyor, ama o farklı olan duygular ne hikmetse adamın akşamları karısının koynuna girmesine engel değil o ayrı.
sizin senaryo gezmeli tozmalı
yok canım almıyım

Evet, başka bir konuda 2 kadınlara methiyeler düzecek noktaya gelmişti 🤮ha birde yaşamayan bilemezmis.
Yaa inanmıyorum o kadın onunla ilişki yaşamaya mi başlamış cidden ? Bile bile evli erkekle olan kadınları Allah kahretsin. Yazıklar olsun ya bir de o kadar konu falan açtı. Iğrenç yaratık.

Back
X