- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
- #1.981
doğru doğru her yere laf yetiştiriyor valla kişi kendinden bilir işi:26::26::26::26:
tövbe tövbe amin ne diyim:)
Aminn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
demek öyle hee ,susuyorum ozaman tıpp
gelsin size sıra ne var ,meydanı boş bulun konuşun işte ,hatta arkamdan atın tutun :)))susma kızım susarsan sıra bize gelecek bu sefer
mucuk mucuk hadşi barışalım
Yok susma :) sensiz olmaz:)
gelsin size sıra ne var ,meydanı boş bulun konuşun işte ,hatta arkamdan atın tutun :)))
yok bi de sessiz halime bakın :))
iyi birimiyim onu mu demek istiyorsunarkandan atılıp tutulacak bi tarafın varmı diye düşünüyorumda bulamadım ,güneş vurdu yine mayıştım,birde remlensem tam olucak,bu arada benim kocam gece 2 de emara giricekmiş aramış şimdi onu sölüyor adamın beli tutmuyor.:26::26::26::26:
Bişey sorayım ben size ara ara benim dizden aşaya arkalara kramp giriyor hepte uyurken akşam yine oldu baçagim hala agrıyor bunun icin dr gitmelimiyim yaşayan varmı aranızda:)
iyi birimiyim onu mu demek istiyorsun
adamın beli tutmaz tabi ,sürekli reset ,sürekli ceza
geçmiş olsun inş. bir şey çıkmaz
geçmiş olsun canım ,ara ara ise sorun olmaz mevsimsel olabiliyor ,romatizmal da ama sürekli olursa git görün elbetteki
günaydın kızlar. gününüz güzel geçsin
hee yaa adam da sana tecavüz ediyor zaten :))iyi birisin tabiii ,napıyım evliliğimin ilk yıllarını yaşıyorum o yüzden ,suç benim değilki bu konuda tamamen masumum valla
teşekkürler canım hoş geldin ama tünaydın oldu artık :)günaydın kızlar. gününüz güzel geçsin
hee yaa adam da sana tecavüz ediyor zaten :))
teşekkürler canım hoş geldin ama tünaydın oldu artık :)
hee yaa adam da sana tecavüz ediyor zaten :))
teşekkürler canım hoş geldin ama tünaydın oldu artık :)
Bişey sorayım ben size ara ara benim dizden aşaya arkalara kramp giriyor hepte uyurken akşam yine oldu baçagim hala agrıyor bunun icin dr gitmelimiyim yaşayan varmı aranızda:)
hepiniz çok şekersiniz arkadaşlar maşallah:)
gül sen gül daha çok gülersin:))hahhahahhaha
evet en şekerleri benim ,acı badem şekerihepiniz çok şekersiniz arkadaşlar maşallah:)
benim oğlan sabaha kadar uyumadı ,diş mi hayırdıraynen oğlumu ancak uyuttum. 6 dan beri ayaktaydı. saatim şaştı
kadın zeki gözünden bişey kaçmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?