- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
- #2.001
teşekkür ederim herşey burada reklam gibi oldu :)teşekkür ederiz o sizin güzelliğiniz.valla makara ,bunalım,çözüm,düğüm,tiyo herşey burda
kadın zeki gözünden bişey kaçmıyor
hepiniz çok şekersiniz arkadaşlar maşallah:)
en son ailemden duymuştum galiba çok şekersin sözünü.
gül sen gül daha çok gülersin:))
evet en şekerleri benim ,acı badem şekeri
benim oğlan sabaha kadar uyumadı ,diş mi hayırdır
gözümden mi ,valla görmedim
sadece anlattıklarından biliyorum
al b,ide benden duydun bi hastam var erkek kasıkları muayene edecem bana biraz müsade ıyyyyy:)
al b,ide benden duydun bi hastam var erkek kasıkları muayene edecem bana biraz müsade ıyyyyy:)
o yine iyi kadın kadınaaynen hiç kaçar yok valla ,bizim komşular yaz sezonunu açmışlar bahçede oturuyorlar sabah akşam,bende 2 dk indim dün ,bi tanesi tek yaşıyor benimde 3 komşum tek çocuklu herkes birbirine soruyor ne zaman ikiliyceksin diye kadın demezmi tutun oranızı buranızı ne ikinci çocuğu diye,tabii ben kapalı anlattım direk söyledi bizböle kaldık,utanmasa gelip tutucam diycek ya,etrafta istemiyor çocuk ikiliyelim psikolojikmen tehdit var cinsel hayatımıza
aynen hiç kaçar yok valla ,bizim komşular yaz sezonunu açmışlar bahçede oturuyorlar sabah akşam,bende 2 dk indim dün ,bi tanesi tek yaşıyor benimde 3 komşum tek çocuklu herkes birbirine soruyor ne zaman ikiliyceksin diye kadın demezmi tutun oranızı buranızı ne ikinci çocuğu diye,tabii ben kapalı anlattım direk söyledi bizböle kaldık,utanmasa gelip tutucam diycek ya,etrafta istemiyor çocuk ikiliyelim psikolojikmen tehdit var cinsel hayatımıza
kasık mı nasıl yani bizde gidiyoruz aile hekimimize o kadar tanıyorki her gitiitğimde kadın hamilemisin diyor şikayetlerimi koltukta anlatıyorum orda recete yazıyor,mutlakada her gittiğimde yemek tarifi veriyor birilerine,kankam ya ,kocamada her gittiğinde iktidarsızlık mı var diyomuş nasıl bi çelişkiyse
günaydın kızlar. Gününüz güzel geçsin
dr musn. ne doktoru dicem kasık falan olunca tahmin ettim galiba.
kasık mı nasıl yani bizde gidiyoruz aile hekimimize o kadar tanıyorki her gitiitğimde kadın hamilemisin diyor şikayetlerimi koltukta anlatıyorum orda recete yazıyor,mutlakada her gittiğimde yemek tarifi veriyor birilerine,kankam ya ,kocamada her gittiğinde iktidarsızlık mı var diyomuş nasıl bi çelişkiyse
o yine iyi kadın kadına
bana burda 3.çocuğu duyan ayy niye yaptın diyor
diyorumki ALLAHın takdiri ,bi tanesi dediki öyle ama herşeyin de bir çaresi önlemi var
dedimki ALLAH istedikten sonra önlem mönlem hikaye beni konuşturtmayın sürpriz oldu dedimya daha ne kadar açık anlatayım dedim
utancından yerin dibine girdi bi daha ses yok
ıyyyyyy senin işin de zor bacım ,bakmadan muayene et bari :))
iyi de kasıktan aile hekimine geleni de ilk kez duyuyorum
Sizin işinizde zor valla:-(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
işiniz zor arkadaşım
Mecbur bakıyoruz işte napalım millet sapıklıgına bile geliyor off
işiniz zor arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?