evli,çocuklu,çalışan ,dertleşmek isteyenler buyrun topiğime

İyiya al ozaman ay çok fena bi bilseniz illallah anam hiç susmuyo bid bid bid taramalı maşallah kaçın kaçın kurtulun imdattt:O:O

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ohhh rahatladım
valla bi yandan şef sıkıştırıyor ,tablo yapıyorum bir yandan da aklım burda yetişmem lazım size de çatlarım yoksa

evlı hamıle ve calısanım cok daraldım kızlarrr

hoşgeldiniz hamişim iş yeri stresi bunaltmış sanırım

Dr hanm brsey sorabilirmiym

hemşerim nasılsın görüşmeyeli ben anlamadım sorunu tatlım

hamıleyım ve calısmak ıstemıyorum kızlar ama cıksamdaa devletten maas alamıycam napıcam bılmıyorum

canım benim bildiğim kadarı ile özelde işçi olmanız nedeniyle size bir süre maaş ödeniyor

4 ayımdayım 6 ayda cıkmak ıstıyorum bana bır akıl verın kızlar bebegımı evde beklemek ıstıyorum ısım cok streslı bebegıme zara vermek ıstemem

çok stresli ise çık derim yavrunu biraz ele avuca getir yine çalışırsın tabiki aile ekenominiz nasıl onu bilemiyorum

Tskler iyiym sen nasilsn

hemde nasıl besleniyo maşallah bıraksan bizi yiyecek yani
aynen valla:)
canım bol meyve tüketmelisin süt iç mevye tüket sogan beyaz sogan ye ciy mümkünse

zaten en çok yediğim şey meyve ,evde en az 6-7 çeşit olur her akşam tüketirim ,yoğurt yiyorum her gün nerdeyse ,çiğ soğana bayılırım çok da yerdim ama mideme dokunuyo bu ara bıraktım .neyse artık umarım geçicek bir gün ..

vitamin hapı denedin mihiç

Başka konularda çirit atıyosun azıcıkta buraya gel:))

burdayım da ordayım da ,heryerdeyim:))
bi yandan tost çay ,bi yandan tablolar ,bi yandan siz ..
amma da hızlıyım :))
yarın doktorda şeker yüklemem var aç gitmem gerek ,nasıl dayanıcam bakalım ,gece kalkıp yemek yiyen biriyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…