evli,çocuklu,çalışan ,dertleşmek isteyenler buyrun topiğime

bizde seviyoruz cnm ama arada bir bölee didişmeler evliliğe renk katıyo belki onların gözünde de biz öleyiz hahha onların topiğide olsa da bizde okusak
ben görüyorum bazen ,eşim whatsuptan arkadaşlarıyla konuşuyor
geçen maça gideceklerdi onun muhabbetini yapıyorlardı ,arkadaşlarından birisi diyorki
arkadaşlar saat 22,00 den sonra konuşmayalım ,hanım kızıyo:) sabahtan akşama işte berabersiniz diyo :)

Ben eşimden hiç güzel söz duymadım desem öyle..beni seviyomuşta derin duygularla içinden öyle söz ne hacet diyo...

inan canım bende öyle konuşuyorum arada sürpriz yap güzel söz söyle,ben seni içimden seviyorum,illa belli etmeme gerek mi var diyo insan bekliyo kocası tarafından sevilmeyi ilgilenmeyi ama nerde defalarca söylediğim halde tamam deyip geçiştiriyo,7 yıllık evliliğimde inanırmısınız hiç sürprizini görmedim

oooo seni dinliyor kızdığın şeyleri bilmesi çok güzel

hakikaten öle güzel işte dertleşiyoruz şurda kovcaları masaya yatırıyoruz.bizim evliliğimiz tam filmlik her dakikası komedi.dün diyorumki alışverişe gidelim diyorum ne alıp ne vericez diyo Hahahhahah

benimki hanım tuz bitti der benim canım cız eder derrr

anneveoğluşu ,umarım cnm 15 yılda bir kötü geçen anneler günüm oldu birdaha olmaz inşallah.sen nereye gittin kayboldun bi ara

anneveoğluşu ,umarım cnm 15 yılda bir kötü geçen anneler günüm oldu birdaha olmaz inşallah.sen nereye gittin kayboldun bi ara

inşallah son olur canım işler yoğun arkadaşım arada artıyor yazamıyorum

akşama yemek ne yapıyosunuz kızlar

bende yoğuirt çorbası
kuru fasulye var
yanına bulgur pilavı yapacağım

orucum bugünde acıkıyorum artık

kreşlerde olmasa bu çocuklar ne olacak bilmem.bıkıyor çocuklar ama mecbur tıpış tıpış gidiyorlar

Son düzenleme:
kreşlerde olmasa bu çocuklar ne olacak bilmem

aynen canım ,ben çok ufak 7 aylıkken bıraktım ,mecburiyetten ,ne kv var ne anne ,bakıcıya da güvenemedim
ama şimdi ufaklık doğunca bir süre evde olacağımya ,o sürede ikizlerle de vakit geçireyim ufaklığa da bakayım diyorum ,bir yardımcı tutacağım yanıma 3 üyle birden vakit geçiririm diyorum ,zaten çok özlüyorum ,çalışınca mecbur bir gün bırakıyorsun kreşe ,hiç değilse ben evdeyken vakit geçireyim diyorum ,inş. gönlüme göre bir yardımcı bulurum da hallederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…