- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
kreşlerde olmasa bu çocuklar ne olacak bilmem.bıkıyor çocuklar ama mecbur tıpış tıpış gidiyorlar
BEN GÖNDERMEDİM BU YIL OKULA
AMA GELECEK YIL 1. SINIF OLACAĞIZ
kreşteler canım ,bir kız bir erkek
MAŞALLAH KUZULARINA
ŞİMDİKİ BEBİŞİN CİNSİYETİ BELLİMİ
aynen canım ,ben çok ufak 7 aylıkken bıraktım ,mecburiyetten ,ne kv var ne anne ,bakıcıya da güvenemedim
ama şimdi ufaklık doğunca bir süre evde olacağımya ,o sürede ikizlerle de vakit geçireyim ufaklığa da bakayım diyorum ,bir yardımcı tutacağım yanıma 3 üyle birden vakit geçiririm diyorum ,zaten çok özlüyorum ,çalışınca mecbur bir gün bırakıyorsun kreşe ,hiç değilse ben evdeyken vakit geçireyim diyorum ,inş. gönlüme göre bir yardımcı bulurum da hallederim
evet canım erkek inş.MAŞALLAH KUZULARINA
valla canım ben bakıcıyla evde yalnız bırakmaktansa kreşi tercih ederim ,kreş kalabalık ,giren çıkan var ,dövseler duyulur dövemezler ama tanıdık iyi bir bakıcı olmadıktan sonra bakıcıyla yalnız evde bırakamam ben ,dövermi ne yapar bilinmez ALLAH KORUSUN ..benimkide emekliyordu bıraktığımda şimdi 2. çocuk o yüzden gözümde büyüyor işte
ama 3 yaştan sonra kreş şart bence ,orada verilenleri biz evde veremeyiz ne olursa olsun ,eğitim anlamında çok faydalı ,ben ikizlerde aslında ev kredimiz olmasa ücretsiz izin alıcaktım ama ev kredimiz çoktu alamadım mecbur çalışmak zorundaydım
evet canım erkek inş.
valla canım ben bakıcıyla evde yalnız bırakmaktansa kreşi tercih ederim ,kreş kalabalık ,giren çıkan var ,dövseler duyulur dövemezler ama tanıdık iyi bir bakıcı olmadıktan sonra bakıcıyla yalnız evde bırakamam ben ,dövermi ne yapar bilinmez ALLAH KORUSUN ..
ama 3 yaştan sonra kreş şart bence ,orada verilenleri biz evde veremeyiz ne olursa olsun ,eğitim anlamında çok faydalı ,ben ikizlerde aslında ev kredimiz olmasa ücretsiz izin alıcaktım ama ev kredimiz çoktu alamadım mecbur çalışmak zorundaydım
aynı fikirdeyim bakıcı yerine kreş çünkü bebek derdini anlatamaz bakıcıya bu yüzden güvenemem
aynı fikirdeyim bakıcı yerine kreş çünkü bebek derdini anlatamaz bakıcıya bu yüzden güvenemem
bi de bizim kreş çok iyi ,bir apartman dairesi tamamen onlara ait ,sadece bebek bakımına ait ,4-5 odaları var ,oyun odaları ,uyuma odaları hep ayrı ,zaten 3 bebektiler 2si benimkiydi ,şimdi 4 oldular ,kalabalık da değil ,eleman da çok var ,iyi denk geldi
bak resimleri şöyle
ne yapalım biz de onlar için çalışıyoruzçok iyi ferah bizimkide apartman dairesi dubleks 2 kat kreşe ait 0-6 yaş tabii benim oğlan demirbaşı oranın en eskisi olaraktan
ne yapalım biz de onlar için çalışıyoruz
ÖYLE CANIM YAA BENİMKİ SIKILDI ARTIK AMA
bizimki de çook sıkıldı o yüzden anaokulunu kreşte devam ettirmiycm, gideceği okulun ana sınıfına vericem .....
MAŞALLAH KUZULARINA
nazarlardan korusun Allah
Mrh bayanlar bende çalışan 2 çocuk annesi bi kadınım,bu günlerde de çok dertliyim
haaa bravo tabi bizde buda var ben annesini aramadım çünkü evine dahi gitmiyorum buzamana kadar saygı göterdim de ne oldu.hastaymış bide kv.oğlunu aldı gitti
kızlar kendinizi biraz tanıtırmısınız nerelisiniz nerde çalışıyosunuz,ben 27 yaşındayım 6 yaşında 1 kızım 4 yaşında 1 oğlum var kamuda memurum,7 yıllık evliyim tokatta oturuyorum.geçmişe dönüp okumadığım için kimseyi tanımıyorum
Ben 36 yaşındayım 6 yaşında bir oğlum var
Kamuda çalışıyorum
Tekirdağda yaşıyorum
Arslen mersinliyim
6 yaş anneleri çok var topikte okula gönderen varmı bu yıl
işin rahatmı çalışma saatlerin maaşın iyimi bari
iyi canım çok şükür ,zaten ben kariyer yapmayı da istemedim ,işim rahat o yüzden bir kadın anne olunca rahat bir işte çalışmalı dedim ve burda kaldım ,çok şükür maaşımız da memur maaşı işte idare ediyoruz..
ÖYLE CANIM YAA BENİMKİ SIKILDI ARTIK AMA
bizimki de çook sıkıldı o yüzden anaokulunu kreşte devam ettirmiycm, gideceği okulun ana sınıfına vericem .....
nazarlardan korusun Allah
iyi yaparsın canım
amin
benim de 6 yaş ve 1.5 yaşında 2 oğlum var.Öğretmenim,ben de 7 yıllık evliyim.
ben de mersinliyim,tüm sülale erdemli de.
benimki eylül 'de 6 yaş 2 aylık olacak ve başlayacak inşallah.Yoğun bir maraton bizi bekliyor
hoşgeldin hemşom aramıza
benim ailem mersin merkezde metropol civarında oturuyor
maşallah paşalarına
sen nerde oturuyorsun
Bende bir oğlum var Tekirdağda yaşışorum
annemler pozcu'da.Ben maraş'tayım,bir gün tayin isteyip gelirim belki memleketime.Mersin gibisi var mı
arkadaşlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın
anladım canım Maraş memlekitimize yakın
inşallah gidersin arkadaşım isteğin zaman
biz ancak emeklilikte gelebiliriz oraya
birde benim eşim Mersinli değil
şeker nerdesin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?