evli,çocuklu,çalışan ,dertleşmek isteyenler buyrun topiğime

merhaba arkadaşlar....
hoş geldin canım
işte vileda alıcakmıştı bana bende dedimki keşke alsaydın da sopasıyla kovalasaydım seni dedim.parasını verdi kendine bişey al diye oda bizim ufaklığın hastanesine verdim ateşlendi dün
ben hediyeyi geçtim canım insan bi güzel söz bekliyo

Hoşbulduk canım...Günün konusu hammaddesi odun olan kocalar galiba...ilgimi çekti..

hayırdır seninki ne yaptı ?ama kendini de tanıtmayı unutma

28 yaşındayım 2,5 senelik evliyim malatyada yaşıyorum...Hiiç napsın dün anneler günüydü bir mağazaya girdi markalı pantlon ve tişört aldı kendine..Tabi bende hatırlanmadığım için tavır yaptım çıktım mağazadan...sonra gel gel diyo banada alacakmış benim zorumla...

hakikaten öle güzel işte dertleşiyoruz şurda kovcaları masaya yatırıyoruz.bizim evliliğimiz tam filmlik her dakikası komedi.dün diyorumki alışverişe gidelim diyorum ne alıp ne vericez diyo hahahhahah

ben kocamı seviyorum yaa çekiştiremeyeceğim ,ne olacak şimdi
kv desen uzakta zaten yılda ayda bir görüyorum
ben kimi çekiştirsem çekiştirsem ,bizim müdürü çekiştireyim olmaz mı

ben kocamı seviyorum yaa çekiştiremeyeceğim ,ne olacak şimdi
kv desen uzakta zaten yılda ayda bir görüyorum
ben kimi çekiştirsem çekiştirsem ,bizim müdürü çekiştireyim olmaz mı

bizde seviyoruz cnm ama arada bir bölee didişmeler evliliğe renk katıyo belki onların gözünde de biz öleyiz hahha onların topiğide olsa da bizde okusak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…