- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
seninki demi hediye falan almadıgerçektenmi bende ağlayarak geçirdim yalnız değilmişim hemde hüngür hüngür ağlattı adam ya
keçiören cnm..........
seninki demi hediye falan almadı
merhaba arkadaşlar....
merhaba cnm hoşgeldin
Hoşbulduk canım...Günün konusu hammaddesi odun olan kocalar galiba...ilgimi çekti..
hahahhaha aynen seninkidemi?
Sorulur mu hiç konuyu görünce hemen daldım gördüğün gibi
hoş geldin canımmerhaba arkadaşlar....
ben hediyeyi geçtim canım insan bi güzel söz bekliyoişte vileda alıcakmıştı bana bende dedimki keşke alsaydın da sopasıyla kovalasaydım seni dedim.parasını verdi kendine bişey al diye oda bizim ufaklığın hastanesine verdim ateşlendi dün
Hoşbulduk canım...Günün konusu hammaddesi odun olan kocalar galiba...ilgimi çekti..
koca deyince topik coştu
hayırdır seninki ne yaptı ?ama kendini de tanıtmayı unutma
hakikaten öle güzel işte dertleşiyoruz şurda kovcaları masaya yatırıyoruz.bizim evliliğimiz tam filmlik her dakikası komedi.dün diyorumki alışverişe gidelim diyorum ne alıp ne vericez diyohahahhahah
ben kocamı seviyorum yaa çekiştiremeyeceğim ,ne olacak şimdi
kv desen uzakta zaten yılda ayda bir görüyorum
ben kimi çekiştirsem çekiştirsem ,bizim müdürü çekiştireyim olmaz mı
hoş geldin canım
ben hediyeyi geçtim canım insan bi güzel söz bekliyo
aynen öyle oldukoca deyince topik coştu
hakikaten öle güzel işte dertleşiyoruz şurda kovcaları masaya yatırıyoruz.bizim evliliğimiz tam filmlik her dakikası komedi.dün diyorumki alışverişe gidelim diyorum ne alıp ne vericez diyohahahhahah
Ben eşimden hiç güzel söz duymadım desem öyle..beni seviyomuşta derin duygularla içinden öyle söz ne hacet diyo...
ben kocamı seviyorum yaa çekiştiremeyeceğim ,ne olacak şimdi
kv desen uzakta zaten yılda ayda bir görüyorum
ben kimi çekiştirsem çekiştirsem ,bizim müdürü çekiştireyim olmaz mı
Ben eşimden hiç güzel söz duymadım desem öyle..beni seviyomuşta derin duygularla içinden öyle söz ne hacet diyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?