- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
1.sınıfta falan düşürüyo bildiğim kadarıyla ama bizimki 6 ya yeni girdi daha
olsun her çocuk bir olmaz canım , okadar fark olur ,benim oğlan mesela zamanında dişleri çıkarmaya başladı ama azıları erken çıkardı mesela ,hiç belli olmuyor diş işi ...
yarın 3 günlük balayına çıkıyoruz eşimlebu yorgunlukla nasıl olacak bakalım :)
ay canım alemsin ,lafın gelişi o :)
ya 3 gün izin aldık ,bebeleri sabah kreşe bırakıp akşam alma vaktine döneceğiz
bir gün Eskişehir bir gün Beypazarı yapacağız ,bir gün de sinema başbaşa vs olacak ,3 gün kısa bir tatil olacak bizim için.
oğlumun da 5.5 yaşında düştü ilk süt dişleri.Şuan 2 kalıcı dişi çıktı bile.Biri boşta bekliyor,çıkamadı.Bünyesel.
he normal o zaman ne biliyim ya erken gibi diye düşünüyordum.............
beypazarına gitmeyeli 10 yıl oldu çok istiyorum inşallah bende giderim.ne güzel fırsat olmuş işte ben çocuklara demezmiyim yavrularım anneniz sizi kreşe bıraktı kendi de babanızla gezmelere gitti diye
oğlumun da 5.5 yaşında düştü ilk süt dişleri.Şuan 2 kalıcı dişi çıktı bile.Biri boşta bekliyor,çıkamadı.Bünyesel.
ne güzel.Gönlünüzce eğlenin
canım zaten kreşe gidiyorlarki ,izin almasak işe gelecektik .canım inanırmısın eşimle ikiz bebek olmalarına rağmen hiç kimseye bir an bile bırakmadım evlatlarımı akrabalardan filan ,nereye gittiysem yanımda götürdüm ,millet oraya buraya bırakıp gezerken ben yapmadım ,yapamadım ,onlarla gidince mutlu olanlardanım ben .. bu sene hamilelikten yine tatil yapamaycağız ,2 yıldır tatil yapamadık o yüzden bu bize tatil niyetine olacak inş. cuma günü de eşimin memleketine gidiyoruz ,kv yanına ,pazartesi de ordan döneriz ,bu haftamız yoğun yani :))
:
valla bravo ne güzel fırsat yaratmışsınız .bende kimseye emnaet edemem çocuğumu aynı fikirdeyim.eşin hiç boş bırakmamış orta katı anacım yani normal tatil istemen.bende yaza kadar 3 oda 1 salon gez dolaş .haa şimdi yaz geldi balkon kapılarıda gezmem için açıldı
:
valla bravo ne güzel fırsat yaratmışsınız .bende kimseye emnaet edemem çocuğumu aynı fikirdeyim.eşin hiç boş bırakmamış orta katı anacım yani normal tatil istemen.bende yaza kadar 3 oda 1 salon gez dolaş .haa şimdi yaz geldi balkon kapılarıda yaz sezona açıldı
evet canım ,eşimle fırsat konusunda iyiyizdir ,en ufak anı değerlendiririz.. yok canım biz istedik yapmayı ,nasılsa 3.cocuk yapacaktık ,arası açılmasın dedik ,3 senede 3 çocuk ,biraz zor olur ama bikaç sene sonra rahata ererim,3 çocuk annesi olurum sonra da bir daha çocuk yapmam olur biter
Allah uzun ömür versin cnm çocuklarına.en az 3 yıl böle zorlanırsın sonra dediğin gibi rahat olur .o zorlanma senden bana geçer 4 yıl sonra ayyy çocuk diyince yüreğim sıyrılıyor sanki .
ilahi :)) Ev de iyidir,gez canım.Balkon keyfi de güzel olur.Geleyim de karşılıklı çay içelim
hahhaha napıyım anacım valla içelim.inan bende çok sıkıldım sessizzliğe ihtiyacım var beynimde akşamları inek çanları çalıyo ,eşim ismile oğlum anne diye çağırırken beni başaka ismle çağırın neolur diyorum inanki bunaldım.
bu kadar bunalma yaa ,neden bu kadar bunalıyorsun ki
benim telefonlarım 118 gibi cnm hiç susmuyor.yoğun bir işyerinde çalışıyorum.elimde ahize ölüp gidicem bigün
sağol canım cümlemize..evet canım 3 yaşından sonra daha kolay olur diyorum ,en azından kendi çişini yapar ,yemeğini yer, bişey desen anlar ,o sana derdini anlatır filan ,o zaman da başka zorlukları vardır ama bunları öğrenmesi de önemli sonuçta ..ben yaş ilerleyince daha zor olur diye gençken yapmak istedim ,hem şimdi alışkınım nasılsa yorgunluğa o da arada kaynasın dedim
hahhaha napıyım anacım valla içelim.inan bende çok sıkıldım sessizzliğe ihtiyacım var beynimde akşamları inek çanları çalıyo ,eşim ismimle ,oğlum anne diye çağırırken beni başka isimle çağırın neolur diyorum inanki bunaldım.kimse beni çağırmasın istiyorum .cep telefonuma bile iş çıkışı ve hafta sonu bakmıyorum hatta tityerek yanıma gelsin istiyorum o derece
yaşın gençse yap kurtul.Bizim yaşımızda çocukla uğraşmazsın.Ne güzel
Seni çok yormuşlar,kolay gelsin canım
olsun canım ,herkesin kendine göre bir yoğunluğu var ,hayat böyle ,benim işyerim orta yoğunlukta ama benim mesaim de evde ,ev mesaisi çok daha zor ,yani herkesin zorlukları var ,yine de şükrediyorum ben ,beterin beteri var ,bu günümüze de şükür ne yapalım
tabi cnm işim var istediğimi alabiliyorum evime bakabiliyorum binlerce kez şükür işsizlik çok kötü.
sen kaç yaşındasınki?...............
aynen canım ,hayat mücadele ,zor olmayan ne var ki ,her güzel şey zordur zaten , o yüzden bence hayatın güzelliklerine odaklanmak lazım ,kötü taraflarına değil
yaş kaç senin .ben 31 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?