evli,çocuklu,çalışan ,dertleşmek isteyenler buyrun topiğime

canım benim arkadaşlarımın da hepsi öyle ,çocuklarına anaları bakıyor ,evinin işini anaları yapıyor ,haftasonu kocalarıyla çocuğu bırakıp geziyorlar üstelik ama sorsan çok bunalmışlar ,sürekli çocuktan yakınıyorlar ,ben de direk söylüyorum diyorum ki çocuk mu bakıyorsunuz da bunalıyorsunuz ,zaten haftanın 5 günü annenizde ,akşamdan akşama ,eve geliyorsunuz çocuk bakılmış ,ev işi yapılmış ,haftasonu da gezmedesiniz ,ALLAhtan belanızımı arıyorsunuz biraz bana bakın diyorum ,ana yok kv yok ,kendi başıma anneliği öğrendim ,hem ev işi hem çalış hem iki çocuk ,şimdi de hamileyim ,hep tek başımaydım ,bir akrabam bile yok ankarada ,ama ben pozitif baktıkça RABBİM de bana yardım etti ,o yüzden ne kadar pozitif bakarsanız o size geri dönüyor ,hayat zor hayatta herşey zor ,kolay olan ne var ,kolaya kaçıp yakınmak değil ,güçlü olup hayata tutunmak lazım ,yoksa depresif olup çıkarsınız ,ben mesela o kadar yorgunluğa rağmen en küçük anı değerlendirip mutlu olmaya bakıyorum ve bunun faydasını da çok gördüm ,sana da tavsiye ederim canım ,canım seni ferahlatabildiysem ne mutlu bana ,ayrıca sürekli mızmızlanan insanları da sevmiyorum dipnot:))

süreklimi mızmızlanmakmı

aynen katılıyorum.Ben de öyleyim çünkü

allah iyiliğini versin bende 45 yaşında falan sandım.

aynaya bakınca hissediyorum artık,alnımın ortasında ,dudak kenarımda çizgiler var ve bence epey derin.Neyse ki minyonum,açığı kapatıyorum

valla bizim komşular ev hanımı çocuklarıda var tabi,maddi manevi hiç bişeyden eksik kalmıyolar.ben mesela 50 kiloyum kendileri hep diyet yapıyor. ama iş çıkışı bakıyorum bahçede çay pasta börek,2 dk yanlarına oturuyorum hepsi şikayetçi herşeyden.sabahın köründe işe gitmiyosunuz herşeyi alabiliyorsunuz ben çalıştığım halde bazen alamıyorum,temizlik ve yemek için vakit bolca daha ne istiyolar ben anlamıyorum valla

canım herşeyin zorluğu farklı ,ev hanımlığı da kendine göre zor yanları var yok demek yanlış olur ama yakınmak kısmına katılıyorum ,iki kişi biraraya gelince sürekli birşeylerden yakınırlarya ben onu sevmiyorum işte ,konuşacak başka konu yok sanki

yok yok konu yok.ama şuda bir gerçek iyiki çalışıyorum valla.işin gözünü seviyim evet işim zor ama ev hanımı olmak istemem yani

yok yok konu yok.ama şuda bir gerçek iyiki çalışıyorum valla.işin gözünü seviyim evet işim zor ama ev hanımı olmak istemem yani

var da konuşmayı bilen yok e tabi çalışmak güzel bir şey ,en kötü yanı evlatlarımızdan ayrı kalmak ..valla zengin olsam ,evimde hizmetçilerim olsa ,altıdma arabam ve sınırsız kredi kartım ozaman ev hanımı olmak güzel olurdu ,ye iç gez toz :))

hahhah oda artık imkansız galiba.bu arada direksiyon için özel ders alıcam arıycam şimdi bi yeri tanıdığın öğretmesi olmuyor ya.

gözlerim ekrana çok dayanmıyor.Yanmaya ve acımaya başladı.İyi akşamlar kızlar,kolay gelsin

kocam siparişi verid, yeşil soğan turşu biber alır mısın diye yazmış ,tabi alırım dedim ,dedim ne yapayım akşama salata filan ,yok dedi yumurta haşlıycam ,iki gündür bu yumurta muhabbeti var ,aş mı eriyor anlamadım dedim ki taktın yumurtaya bazı şeylerine bayılıyorum bu herifin yaa

hahhahaha kahvaltıya hasretiz belki ondandır.bende bazen yemek varken yumurta yiyorum

akşam eşime yine açtım konuyu istanbulda zor araba kullanmak diyor ,hayret gerilmedi yani ,bak sende böle dedin iyice yelteniyorum hevesim var ya napıyım cnm.

canım bağırıp çağırarak olmaz zaten ,yumuşak dille anlatmaya çalış ,alttan gir üstten çık ,azıcık üzülme numarası yap ,gerekirse azıcık ağlama moduna gir ,ikna et kocanı yok canım kullanırsın hiç tereddüt etme ,kullanmasam ben kullanmazdım ,çok korkaktım bu konuda ,şimdi usta şoför oldum ,eşimi işyerine bırakır oldum
ben de çıkıyorum mesai bitti ,yarın balayının ilk günü gelişmeleri anlatırım akşam gelince iyi akşamlar hepinize

tamam cnm görüşürüz mutlaka anlatmalısın bal ayını

Son düzenleme:
merhabalar arkadaşlar
oğluşum hasta idi dr gittik geldik
işlerde yoğun

sizler nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…