- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
bende idare eder işte canım
canım benim ondan beklediğim bir özür ama yok adam hala sen herşeye küsüyosun bana bile kin besliyosun diyo oysaki bi tatlı söz yeter bana ama anlamıyo bunu
günaydınnnn
selam cnm naber iyimisin
iyidir senden naber .uykusuz ve yorgunum
hayırdır cnm hastamısın
yokyaa ,4 gündür oğlan sabahlıyor uyumuyor ,ağlıyor sürekli huysuz ,azılarını çıkartıyor ,mahvetti beni
normalde bu kadar zor çıkartmıyordu da bu sefer iyice azdı ..kız sorun çıkarmıyor şimdilik ALLAHtan ,bi de hamile hamile çok zor oluyor .RABBİM yardımcımız olsun inş.benimki de zor çıkarıyor dişlerini.Bu gece rahat uyursunuz inşallah
her çocuk ne kadar farklı oluyor.Biz de büyükte hiç bilmezdik.Bir bakardım dişi çıkmış.Ama küçük dişi çıkacağı zaman çok zorlanır.Neyse ki biri iyiymiş senin de .Yazık yavruma
ya ben baştan herşeye alıştırdım , ayağımda sallamadım ,odamda uyutmadım ,yeme içme saatleri hep belliydi ,ondan çok aşırı yormadılar bizi ama bunları uygulama sürecinde çok yoruldum tabi ,iki bebekle sabahlara kadar uyumadım , pimpirikli bir anne değilim bir de ,düştüklerinde hiç müdahale etmedim ,şimdi düştüklerinde hiç ağlamazlar direk kalkıp yola devam ,herşeye alıştırmam ve rahatlığım bana çok faydası oldu ,yani zorluk açısında ikiz bakmak çok zor gerçekten ama yöntemler de çok önemli ,inş. bu da çok yormaz bizi .yiğit ve Büşra isimleri .karnımdakini de cihangir düşünüyoruz ..inşallah o zor olmaz.Genelde ilk sıkıntılıysa sonraki daha rahat oluyor ama bilmem.İsimleri nedir,ya da ne olacak?
Allahım sağsalim kavuştursun inşallah.İsimleri de güzelmiş
sağol canım amin inş.
sizinki çıkarıyor benimkinin dişleri düşüyor bu ikinci dişi.6 yaşına yeni girdi daha erken değilmi ya
valla canım sen daha tecrübelisin ,kaç yaşında düşmeye başlıyor bilmiyorum ben hiç .
1.sınıfta falan düşürüyo bildiğim kadarıyla ama bizimki 6 ya yeni girdi daha
olsun her çocuk bir olmaz canım , okadar fark olur ,benim oğlan mesela zamanında dişleri çıkarmaya başladı ama azıları erken çıkardı mesela ,hiç belli olmuyor diş işi ...
yarın 3 günlük balayına çıkıyoruz eşimlebu yorgunlukla nasıl olacak bakalım :)
bal ayımınereye gidiyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?