evli,çocuklu,çalışan ,dertleşmek isteyenler buyrun topiğime

her çocuk ne kadar farklı oluyor.Biz de büyükte hiç bilmezdik.Bir bakardım dişi çıkmış.Ama küçük dişi çıkacağı zaman çok zorlanır.Neyse ki biri iyiymiş senin de .Yazık yavruma

her çocuk ne kadar farklı oluyor.Biz de büyükte hiç bilmezdik.Bir bakardım dişi çıkmış.Ama küçük dişi çıkacağı zaman çok zorlanır.Neyse ki biri iyiymiş senin de .Yazık yavruma

aynen canım ikizler ama huyları çok farklı ,erkek çocukları genelde daha sıkıntılı oluyor ,kız çocuklar daha kolay oluyor ,oğlanın sıkıntısı kızın 3-4 katı düşün ,kızım sağolsun çok yormadı şimdiye kadar bizi ,karnımdaki de erkek ,bakalım bu da zor bir erkek mi olacak :))

inşallah o zor olmaz.Genelde ilk sıkıntılıysa sonraki daha rahat oluyor ama bilmem.İsimleri nedir,ya da ne olacak?

inşallah o zor olmaz.Genelde ilk sıkıntılıysa sonraki daha rahat oluyor ama bilmem.İsimleri nedir,ya da ne olacak?
ya ben baştan herşeye alıştırdım , ayağımda sallamadım ,odamda uyutmadım ,yeme içme saatleri hep belliydi ,ondan çok aşırı yormadılar bizi ama bunları uygulama sürecinde çok yoruldum tabi ,iki bebekle sabahlara kadar uyumadım , pimpirikli bir anne değilim bir de ,düştüklerinde hiç müdahale etmedim ,şimdi düştüklerinde hiç ağlamazlar direk kalkıp yola devam ,herşeye alıştırmam ve rahatlığım bana çok faydası oldu ,yani zorluk açısında ikiz bakmak çok zor gerçekten ama yöntemler de çok önemli ,inş. bu da çok yormaz bizi .yiğit ve Büşra isimleri .karnımdakini de cihangir düşünüyoruz ..

1.sınıfta falan düşürüyo bildiğim kadarıyla ama bizimki 6 ya yeni girdi daha

olsun her çocuk bir olmaz canım , okadar fark olur ,benim oğlan mesela zamanında dişleri çıkarmaya başladı ama azıları erken çıkardı mesela ,hiç belli olmuyor diş işi ...
yarın 3 günlük balayına çıkıyoruz eşimle bu yorgunlukla nasıl olacak bakalım :)

Son düzenleme:

bal ayımı nereye gidiyorsunuz ?

bal ayımı nereye gidiyorsunuz ?

ay canım alemsin ,lafın gelişi o :)
ya 3 gün izin aldık ,bebeleri sabah kreşe bırakıp akşam alma vaktine döneceğiz
bir gün Eskişehir bir gün Beypazarı yapacağız ,bir gün de sinema başbaşa vs olacak ,3 gün kısa bir tatil olacak bizim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…