evli,çocuklu,çalışan ,dertleşmek isteyenler buyrun topiğime

hayırdır niye?yeni misafir içinmi ?

evet canım .daha doğrusu şöyle : 3 numara için ben zaten 1 sene nerdeyse evde olucam ,o sürede de ikizleri kreşten almak istiyorum .nasılsa evdeyim ,onlardan da mahrum kalmak istemiyorum ,onlarla da vakit geçirmek istiyorum .bir tane yardımcı alırsam yanıma 3üne birden bakmaya çalışacağım ,bakalım ...

hımm e tabi kısançlık olursa napıcaksın bu sefer eve alışıcaklar daha zor olucak tekrar kreş,

hımm e tabi kısançlık olursa napıcaksın bu sefer eve alışıcaklar daha zor olucak tekrar kreş,

işte o dengeyi kurmak lazım , kıskançlık olmaması lazım ,gerekirse kardeşlerini hiç göstermemek lazım :)
kreşe tekrar gitmeleri zor olmaz inş. ,ona da alışırlar ne yapalım .
ya çocuklarımdan çalıştığım için zaten ayrıyım ,hiç değilse 1 sene beraber olurum diyorum ama bilmiyorum ..
tek amacım çocuklarımla vakit geçirmek bu 1 sene .zaten hep ayrıyız çalıştığımızdan dolayı ..

cnm çok haklısın ,zaten diğerini emzirirsin uyur uzun bir süre böle büyüyor o uyudukça kuzularına bolca vakit ayırsın inşallah sıkıntılı geçmez sağ sağlim doğumun olur bebeğini alırsın kucağına

aynen canım işte ben de öyle düşünüyorum ,zaten ikizlerim de arıza tipler değiller ,onlarla oturup oynasan gıkları çıkmaz .
hani mesela diyorumki evimiz site bahçemiz çok büyük ,bakıcıyla 3 çocukla beraber ufaklık uyudumu arabasında alır çıkarız bahçeye .
minnoş arabasında uyur ,biz de bakıcı ile ikizleri oynatırız filan ,çok güzel olur .
inş. 3 numara çok cazgır olmaz da RABBİM yardım eder birarada yavrularımı büyütürüm diyorum .Dua et bana ..

inşallah cnm dualarım senin le sağ salim atlatırsın,gönlünce büyür evlatların ,izne nezaman çıkıyosun?

inşallah cnm dualarım senin le sağ salim atlatırsın,gönlünce büyür evlatların ,izne nezaman çıkıyosun?

canım ben 2 hafta sonra doktora gidicem ,doktordan heyet raporu alıcam 1 ay ,peşine de 2 hafta yıllık izin ,32.haftaya gelirim inş.ondan sonra da yarım gün işe gelirim diyorum ,müdüre anlatıcam durumu ,bir ay idare etsin.
bu süreçte bakıcı bulursam çocukları kreşten alır evde bakmaya başlarım ,hem bakıcıyı da 3.doğmadan önce biraz tanımış olurum diyorum ..

iyi şanslısın ki bakıcının yanında olacaksın.bende güzin ablaya döndüm bu aralar telefonum susmuyor kavga eden beni arıyo

iyi şanslısın ki bakıcının yanında olacaksın.bende güzin ablaya döndüm bu aralar telefonum susmuyor kavga eden beni arıyo

canım bakıcının yanında olmasam zaten bakıcı tutmazdım ,yalnız yerde bırakamam asla ..herşeyi ona göre ayarladım zaten ..
tam da aranacak adamsın hee:) snein derdin sana yetiyo :)
kimler arıyor ,koca mağdurları mı :))

hahah evet aynen öle valla koca mağdurları üzülsemmi gülsemmi bilemedim

ee sen ne diyorsun peki onlara ,teselli mi ediyorsun :))

yok ya akılları yok sanki yani anlamıyorum bunlara söle alttan al böle alttan al demekten yoruldum valla.biri eltim biri arkadaşım dün ikisinide aynı yerde iiş buldum evde oturup sürekli eşleriye tartışıyorlar.eltimi çıkışta eşi alıyor minübüsler dolu olunca kaynımında arkadaşı varmış yanında adam demişki bi cafede oturalım yengede ister oturmak heraade demiş eltimde kadın ruhundan anlıyosun valla demiş bunların yanında kaynımda bozulmuş bende haklı dedim kendini onun yerine koy dedim.eltim haklı olsa onuda savunurum ama değil.

Son düzenleme:

evet yani insan kocasının yanında başka bir adama böyle bir laf eder mi yaa ,pes doğrusu .ben olsam ben de çok bozulurdum .

evet yani insan kocasının yanında başka bir adama böyle bir laf eder mi yaa ,pes doğrusu .ben olsam ben de çok bozulurdum .

niye haklıki diyo ya sen ikinci evliliğini yapmışsın kocan 40 yaşında benim eşimin ağbisi bunları düşünemiyomusun?ilkinde hatalı olan evlilik ikincide iyi olur diye düşünüyodum ama değilmiş .arkadaşımında eşi neye sinirlendi bilmiyorum terliği fırlatmış suratına 37 numara çıkmış alnında ay şaka gibi ya

vayyy hep ekşın desene :) anaa ben terlik filan fırlatamam doğrusu eşime :))

hee pardon :) neden acaba merak ettim .hayır o değil de 37 numaraya çok güldüm yaa ne farkeder terlik terlik işte :))

işe başlayacak ya kreş bakıyorlar kreş sahibi servis sorunumuz var bir süre siz bırakın demiş ,orda niye konuşmuyosun eşim bırakamaz işe gecikir demiyosun diye araba da saymış yetmemiş evde sonuç 37 numara

ay alemsin gülmekten altıma edicem ben de ciddi bir sebep sandım yaa ,bundan dolayı 37 hakkedilir mi yaa :)
ay ben kocama söylediklerimi düşünüyorum da çoktan kapıya atması lazım beni o zaman :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…