- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
en iyisi bırakman ya.hem maddi hem manevi .ona verilen paraya da yazık .içmeyene çok kokar zaten ,her gün üsütn başın sigara kokarak mı gidiyorsun eve ,herife kötü diyorsun bir de :) ben hiç sevmem kokusunu valla ,öyle koynuma da almak istemem ,çıkarsın başka şey giysin eve girince :))ben hamileliklerim de tiksindim bebeklerim kuvezdeyken hastane bahçesinde yak bi tane yak bitane geri başladım ,şimdi oğlum da kuvezde kaldı ondada tiksinmşiştim yine öle başladım bu sefer sebepsiz bırakıcam eşim de içmiyor eve gelenede içirtmiycem
en iyisi bırakman ya.hem maddi hem manevi .ona verilen paraya da yazık .içmeyene çok kokar zaten ,her gün üsütn başın sigara kokarak mı gidiyorsun eve ,herife kötü diyorsun bir de :) ben hiç sevmem kokusunu valla ,öyle koynuma da almak istemem ,çıkarsın başka şey giysin eve girince :))
pasta börek niye yok ,yapsan da yesek ,benim evde akşam yaptığım tatlı var ,dur resmi varsa buyrun
Eki Görüntüle 1126290
çayımız var cnm :128:
vay reis ,bi ara spora gidiyordu güya spor hocası demişki hergün düzenli ..... yapın demiş.bi ara 54 kiloya düştüm spora giden o kilo veren ben .hangi hocaymış o bakıyım dedim salakmıymış ,şimdi gitmiyor spora kilosundada bir değişiklik yok ama ben 50 kilodayım.böle kaçıyodum valla evde
bak böle yazdın kendimi iğrenç hissetim eşim değil de sen bıraktırıcaksın ha
ellerine sağlık
aynı kilodaymışız.
Sigarayı ne kadar bırak desen boş canım,kendi isteyecek.Kişi istemeden olmaz
aynen üzerimde baskı olduğu zaman gizli olan daha tatlı geliyor tabii bu baskı eşim tarafından o yüzden bu kararı aldım .inşallah direnirim düşüncelerime
baskılarım işe yararsa baskılayayım seni
aynen üzerimde baskı olduğu zaman gizli olan daha tatlı geliyor tabii bu baskı eşim tarafından o yüzden bu kararı aldım .inşallah direnirim düşüncelerime
baskıya gerek yok kuzum sözlerin yeter yetti yeterrrrr
tamam sustum tıppp
dudağımda uçuk çıktı ,kocamı öpesim var öpemiyorum iyi mi
hhahahhahaa işte buna gülerimmmm
libidom yüksek ,herife nasıl yapışsam ama uçuk geçer diye korkuyorum ,hiç de uçuk çıkarmam ,5 senede bir :))
neyse artık sağlık olsun
benim yerlerde valla her sorduğunda regl oldum diyorum,1 ayda 24 gün yani reglim
adam ne diye ,salağa mı yatıyo
benimki gününü bilir hep ,öbür ay bu ara regl olucaksın demi der ,mesaiye ara vericekya çakal
kaçıyorum napıyım önceden takip ediyordu bir ara düzensizleştim kaçırdı tarihleri Allahtan,napıyım anacım sevmiyorum ya herzamanbu arada aman doğumdan sonra perde merde çek yine haamile kalmayasın
çift dikiş attırıcam
şu 6 aylık iğneler oluyormuş onları düşünüyorum ,spiral istemiyorum ,eşim de diğer zımbırtıyı istemiyor
bencede düşün bişeyler 37 numaranın da 2 çocuğu var peş peşe doğurdu ama hiç ilgilenmiyor cnm evimin halini gör onlar gidince bayram temizliği yapmam lazım
çift dikiş attırıcam
şu 6 aylık iğneler oluyormuş onları düşünüyorum ,spiral istemiyorum ,eşim de diğer zımbırtıyı istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?