evli,çocuklu,çalışan ,dertleşmek isteyenler buyrun topiğime

en iyisi bırakman ya.hem maddi hem manevi .ona verilen paraya da yazık .içmeyene çok kokar zaten ,her gün üsütn başın sigara kokarak mı gidiyorsun eve ,herife kötü diyorsun bir de :) ben hiç sevmem kokusunu valla ,öyle koynuma da almak istemem ,çıkarsın başka şey giysin eve girince :))

bak böle yazdın kendimi iğrenç hissetim eşim değil de sen bıraktırıcaksın ha

pasta börek niye yok ,yapsan da yesek ,benim evde akşam yaptığım tatlı var ,dur resmi varsa buyrun

Eki Görüntüle 1126290

ellerine sağlık

aynı kilodaymışız.

bak böle yazdın kendimi iğrenç hissetim eşim değil de sen bıraktırıcaksın ha

amacım o zaten şimdi düşünsene karın eve geliyor bi öpüp koklayasın var ,baştan aşağı kokuyor ,ellerin bile kokar ,ben de yaşadım eşimden çünkü biliyorum , hatta sigaryı ilk bırakırken arada çat pat arkadaşlarıyla içerdi muhabbet için,eve girer girmez bi tane bile içmiş olsa anlardım ..
cildi de bozuyor sigara biliyorsun ,yazık güzelim cildine .
hangisini saysam ki bırak şu pis şeyi bırak

Sigarayı ne kadar bırak desen boş canım,kendi isteyecek.Kişi istemeden olmaz

aynen üzerimde baskı olduğu zaman gizli olan daha tatlı geliyor tabii bu baskı eşim tarafından o yüzden bu kararı aldım .inşallah direnirim düşüncelerime

Son düzenleme:
:26:
tamam sustum tıppp
dudağımda uçuk çıktı ,kocamı öpesim var öpemiyorum iyi mi

hhahahhahaa işte buna gülerimmmm bu arada evimin bir dünya işi var ve ben hafta sonu çok yoğunum hatta bi kaç hafta nasıl yetişicek bilmiyorum.yemekte yok evde ooo bi dönüm bostan yan yat osman ,nasıldı o cümle ya

Son düzenleme:
adam ne diye ,salağa mı yatıyo
benimki gününü bilir hep ,öbür ay bu ara regl olucaksın demi der ,mesaiye ara vericekya çakal

kaçıyorum napıyım önceden takip ediyordu bir ara düzensizleştim kaçırdı tarihleri Allahtan,napıyım anacım sevmiyorum ya herzaman bu arada aman doğumdan sonra perde merde çek yine haamile kalmayasın

Son düzenleme:
kaçıyorum napıyım önceden takip ediyordu bir ara düzensizleştim kaçırdı tarihleri Allahtan,napıyım anacım sevmiyorum ya herzaman bu arada aman doğumdan sonra perde merde çek yine haamile kalmayasın

çift dikiş attırıcam
şu 6 aylık iğneler oluyormuş onları düşünüyorum ,spiral istemiyorum ,eşim de diğer zımbırtıyı istemiyor

çift dikiş attırıcam
şu 6 aylık iğneler oluyormuş onları düşünüyorum ,spiral istemiyorum ,eşim de diğer zımbırtıyı istemiyor

bencede düşün bişeyler ,37 numaranın 2 çocuğu var peş peşe doğurdu ama hiç ilgilenmiyor cnm evimin halini gör onlar gidince bayram temizliği yapmam lazım

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1126435 Eki Görüntüle 1126436
bencede düşün bişeyler 37 numaranın da 2 çocuğu var peş peşe doğurdu ama hiç ilgilenmiyor cnm evimin halini gör onlar gidince bayram temizliği yapmam lazım

yok canım ben öyle değilim ,hiç misafirim geldiğinde evimin rezil olduğu olmamıştır az çok topludur yine , dün mesala misafirim vardı bak evim böyleydi :))

Eki Görüntüle 1126418 Eki Görüntüle 1126419 Eki Görüntüle 1126425 Eki Görüntüle 1126426 Eki Görüntüle 1126427 Eki Görüntüle 1126428 Eki Görüntüle 1126434

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…