evli,çocuklu,çalışan ,dertleşmek isteyenler buyrun topiğime

ay alemsin gülmekten altıma edicem ben de ciddi bir sebep sandım yaa ,bundan dolayı 37 hakkedilir mi yaa :)
ay ben kocama söylediklerimi düşünüyorum da çoktan kapıya atması lazım beni o zaman :))

bunların her anı komedi valla dallas gibiler yok yok küçük ev ,dün anlatıyo alnına bakıyorum gülücem gülemiyorumda

ee bunlar böyle her kavgada 37,38,39 giderler artık
benim ev büyük bayağı kocaman biz de evde at koşturalım bari

cnm aslına bakarsan inan bunları görünce evliliğime şükrediyorum dün bizdelerdi 37 numaralar kocası eşime diyoki senin hatunun dilide bayağı uzamış sandıki eşim peşinden başlıycak doğru falan demeye ,yok dili gayet normal ben memnunum deyince böle baktı kaldı

Son düzenleme:

aynen ,ben hep ne diyorum ,şükür şükür şükür ,beterin beteri var .
waauuuuuuww gördün mü bak kocandan yakınıyordun ,adam seni savunmuş ,daha ne istiyorsun .
adama bunun üzerine bir hediye ver artık akşama

kocam alıcamız büyük şeylerde beni çıldırtıyo onun dışında melek canım ya ,akşamamı yok yavrum ben almayım performansım düşük bu aralar

kocam alıcamız büyük şeylerde beni çıldırtıyo onun dışında melek canım ya ,akşamamı yok yavrum ben almayım performansım düşük bu aralar

olsun olsun bi yokla performansını ,bazen bende de performans olmuyor ama sonra işler değişiyo
o kadar olur canım her kocada biraz sorun ..

olsun olsun bi yokla performansını ,bazen bende de performans olmuyor ama sonra işler değişiyo
o kadar olur canım her kocada biraz sorun ..

ne olursa olsun kadın alttan almayı bilecek biraz ,biz yıllardır huylarımızı öğrendik ben sinirliysem o susar ,o sinirliyse ben karşılıklı olduğunda kavgaya dönüşüyor,bu arada eşimde üst seviyelerde hergün olsa hayır demez nerden geliyo bu enerji anlamıyorum delirdik ya utandım bak:26:

Son düzenleme:

adama enerjiyi sen veriyorsundur
benim eşim normalde ballı börektir ama sinirlenince o mekanı terketmen lazım ,ben de alıştım sinirlenince susuyorum üzerine gitmiyorum ,sakinleşince pişman olup geliyor zaten :)
eşim bana göre daha sinirli ,ben söylesem de söyler geçerim ..
amaaann adamın bi tek o huyu var zaten ona da alıştım ..
gerisi zaten benim himayemde ,ben ne dersem o
Allah muhabbetinizi artırsın kızlar

sağol canım gel buyur ,pasta börek de yok ama olsun boş çay içeriz

çayımız var cnm :128:

vay reis ,bi ara spora gidiyordu güya spor hocası demişki hergün düzenli ..... yapın demiş.bi ara 54 kiloya düştüm spora giden o kilo veren ben .hangi hocaymış o bakıyım dedim salakmıymış ,şimdi gitmiyor spora kilosundada bir değişiklik yok ama ben 50 kilodayım.böle kaçıyodum valla evde

Son düzenleme:
kakao mu attın içine ,sen yazana kadar ben bi içiyim geliyorum şimdi .bu arada bırakıyorum inşallah bu mereti

içme şu zıkkımı yaa valla kakao katıcaktım evde kalmamış ,kahve vardı ben de kahveli yaptım bir katını ,bir katını da şı hazır böğürtlenli soslar varya ondan karıştırıp yaptım ,diğer katı zaten beyaz malum irmik ...üstüne de muz çikolata sosu ..3 renkli bir tatlı oldu :) kahveli tadı çok hoş ama tavsiye ederim:))

hiç denemdim sade yapıyorum ben hep ama denemeli.zıkkıma gelince ççok haklısın bişey de anlamıyorum niye içiyorum bilmem.zaten söz verdim eşime bırakıcam diye.süpriz olsun onada

hiç denemdim sade yapıyorum ben hep ama denemeli.zıkkıma gelince ççok haklısın bişey de anlamıyorum niye içiyorum bilmem.zaten söz verdim eşime bırakıcam diye.süpriz olsun onada

bende uydurmasyon şeyler çoktur he valla madem potansiyel yok ,böyle bir sürpriz yap.
yani ben de anlamıyorum ki şu zıkkımda ne buluyorsunuz :)) tatlı desen tatlı değil tuzlu desen tuzlu değil :))
hani tadı güzel bişey olsa neyse .
benim eşim de flörtken içiyordu günde 1 paket ,evlenince bıraktı çok şükür ,baskılarıma dayanamadı :))
damardan girmiştim ama ,kendi de istiyordu denk geldi .

ben hamileliklerim de tiksindim bebeklerim kuvezdeyken hastane bahçesinde yak bi tane yak bitane geri başladım ,şimdi oğlum da kuvezde kaldı ondada tiksinmşiştim yine öle başladım bu sefer sebepsiz bırakıcam eşim de içmiyor eve gelenede içirtmiycem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…