- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
olsun canım sorun değil ,bakıcıyla görüştüm ,kadın eli yüzü düzgün ,Türkçesi güzel ,öyle avam bir tip değil ama yaşı 50 ,bu işlerin altından kalkamayacak gibi geldi bana ama yine de yedekte dursun bakalım.
öğlen birini aradım ,hanfendi başkasının evine gitmezmiş kocası izin vermiyormuş ,dedim selametle kal
bir tane daha var ama aradım tel kapalıydı ,hayırlısı artık şimdilik başka yok ,çıkarsa görüşürüm yine
daha zamanın var sana genç ama anne olmuş biri lazım .
Eşi ne iyiyiymiş allah bozmasın evlilik kader işi iyidiye evlenirsin kötü cıkar evlenirken kötü derler iyi bi insan cıkar piyango gibi:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
1 yılda kumar kazanılmaz cnm temennim hep öle olsun ama daha çok yenisin evlilikte,büyük konuşmamalı dimi
Çocuklarımin ikisi ilk evliligımden bir kızımda ikinci evliligimden ilk kızım 22 yaşında oglum 18 yaşında küçük 7 taşaronda çâlışıyorum özel bişirket çaydır yemektir temizliktir getir götür işte böyle öyle zor ki ama seçenek yok çalışmak zorundayiz hayat şartları işte
daha zamanın var sana genç ama anne olmuş biri lazım .sen sigaramı içiyosun??????
cnm ilk eşinden özel değilse neden boşandığını sorabilirmiyim,
yoo ,o sadece öff pöff anlamında bir smile
sen bu konulara dalma ,kafanı kırıcam ,dağıt bakayım şu meseleyi kafandan
dünya bu daha neler neler görüp yaşayacaksın ,emin olma bu kadar ,herşeyin hayırlısı
daha çok yeni evlisin böyle anlatma nazar değer
bursayı çok merak ediyorum ,hatta ilerde oraya yerleşme fikrimiz bile var ,kıyı şeridindeki ilçeleri çok güzelmiş sanırım ,her yere de yakın ,batıya ,istanbula ,Çanakkale Balıkesir tarafına filan ,gezilecek yakınlarda yer çok yani ,ama çok nemli diyorlar doğru mu
en çok nesini seviyorsun ,yeşil bursa demişler gerçekten yeşil mi ,nemi de hiç sevmem ya,karadenizliyim bizde de çok olur bilirim ama serindir bi nebze yine ,ankara çok iyi o açıdanEvet bursa çok güzel ama dedikleri gibi nem çok yüksek burda yazları hele ben calışiken kan ter icinde kaliyorum sıcagi çok sıcak oluyor ama seviyorum bursayı
sev beni ,ben garip ben yetim ben garip vayyyyahhhahah seni tebrik ediyorum canımsın ya seviyorum seni:44::44::44::44:
allahım aklıma mukayyet ol ne salak insanlar geliyor ya adama baksan dıştan tarlabaşı konuşma nişantaşı
cnm ilk eşinden özel değilse neden boşandığını sorabilirmiyim,
en çok nesini seviyorsun ,yeşil bursa demişler gerçekten yeşil mi ,nemi de hiç sevmem ya,karadenizliyim bizde de çok olur bilirim ama serindir bi nebze yine ,ankara çok iyi o açıdan
sev beni ,ben garip ben yetim ben garip vayyyy
al işte şimdi de ben sana güldüm
ne diyorlar beyefendi hazretleri tarlabaşı
kız burda koptum millet bana bakıyo kime gülüyor diyedeli damgası yiycem
en çok nesini seviyorsun ,yeşil bursa demişler gerçekten yeşil mi ,nemi de hiç sevmem ya,karadenizliyim bizde de çok olur bilirim ama serindir bi nebze yine ,ankara çok iyi o açıdan
sev beni ,ben garip ben yetim ben garip vayyyy
al işte şimdi de ben sana güldüm
ne diyorlar beyefendi hazretleri tarlabaşı
bana mı gülüyorsun ,gül gül son gülen iyi güler
ben de hamileyim altıma kaçırıcam bak
vaaaayyy lafa bak senbay tarlabaşı dediki saçlarınız beyazlaşmış dedi bende içimdeki kartuş bitti ondandır dedimbakıyor
Evet yesil bursa derler canım eskisi gibi degil yesil yinede bursa bi büyük şehir olmasına göre trafik sorunu yaşamayız karmaşa yoktur sakin bişehir çocuklugumdan beri burdayım benim şehrim dogmadım ama seviyorum çocuklarımin hepsi burda dogdu vazgecilmez oyüzden
vaaaayyy lafa bak senkız deli öyle laflar deme bak ,herif sana o kartuşu ben doldururum dese ne diyceksin ,töbe bismillah
ayyyyy ne fenayım yaa
kartuş bitince beyaz saçlar çıkıyor onuda anlamayacak kadar aptal değildir heralde
Evet bursa çok güzel ama dedikleri gibi nem çok yüksek burda yazları hele ben calışiken kan ter icinde kaliyorum sıcagi çok sıcak oluyor ama seviyorum bursayı
Sorabilisin hiç sorun digil alkol sorumsuca davranışlar ilgisizlik son zamanlarda kadin kız ayakları
Dusun benim esime babasi bile kotu demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?