evli,çocuklu,çalışan ,dertleşmek isteyenler buyrun topiğime

daha zamanın var sana genç ama anne olmuş biri lazım .sen sigaramı içiyosun??????

Son düzenleme:
Eşi ne iyiyiymiş allah bozmasın evlilik kader işi iyidiye evlenirsin kötü cıkar evlenirken kötü derler iyi bi insan cıkar piyango gibi:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dusun benim esime babasi bile kotu demisti

cnm ilk eşinden özel değilse neden boşandığını sorabilirmiyim,

Evet bursa çok güzel ama dedikleri gibi nem çok yüksek burda yazları hele ben calışiken kan ter icinde kaliyorum sıcagi çok sıcak oluyor ama seviyorum bursayı

en çok nesini seviyorsun ,yeşil bursa demişler gerçekten yeşil mi ,nemi de hiç sevmem ya,karadenizliyim bizde de çok olur bilirim ama serindir bi nebze yine ,ankara çok iyi o açıdan
ahhhahah seni tebrik ediyorum canımsın ya seviyorum seni:44::44::44::44:
sev beni ,ben garip ben yetim ben garip vayyyy
allahım aklıma mukayyet ol ne salak insanlar geliyor ya adama baksan dıştan tarlabaşı konuşma nişantaşı

al işte şimdi de ben sana güldüm
ne diyorlar beyefendi hazretleri tarlabaşı

kız burda koptum millet bana bakıyo kime gülüyor diye deli damgası yiycem

Evet yesil bursa derler canım eskisi gibi degil yesil yinede bursa bi büyük şehir olmasına göre trafik sorunu yaşamayız karmaşa yoktur sakin bişehir çocuklugumdan beri burdayım benim şehrim dogmadım ama seviyorum çocuklarımin hepsi burda dogdu vazgecilmez oyüzden

bay tarlabaşı dediki saçlarınız beyazlaşmış dedi bende içimdeki kartuş bitti ondandır dedim bakıyor
vaaaayyy lafa bak sen kız deli öyle laflar deme bak ,herif sana o kartuşu ben doldururum dese ne diyceksin ,töbe bismillah
ayyyyy ne fenayım yaa

anladım canım bi nevi memleket olmuş

bursa mı nemli,amannn sen gel de mersin'i gör,nem nasıl oluyor şaşarsın.Bursa bana yayla gibi gelmişti,gece rahat yatılıyor en azından.Ama mersin'de ,akdeniz'de yastığın,yatak çarşafın ıslanır,uyuyamazsın

Sorabilisin hiç sorun digil alkol sorumsuca davranışlar ilgisizlik son zamanlarda kadin kız ayakları

ne fena,kurtulmuşsun

Dusun benim esime babasi bile kotu demisti

Babaya ne olmuş oglunu niye kötülüyo yadırgamadım bizdede var boşver sen eşine bak o iyiya gerisi dışkapının mandalı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…