- 11 Mart 2011
- 1.432
- 262
- 363
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
herkes yemeğini yedi bende sadece tatlı yiycem bir de çay
Merhaba, benim de bir kızım var 28 aylık ben de çalışıyorum. Bugün babasıyla kreş bakmaya gittiler, beğenmişler. Haftanın 6 günü 21:00' e kadar çalışıyorum, kızıma anneannesi ve dedesi bakıyor, onu çok özlüyorum. Bir pazar yetmiyor. Bu yaz kreşe başlatmayı düşünüyorum çünkü hiç arkadaşı yok, her ikimiz de geç saate kadar çalıştığımız için arkadaşlarımızın çocuklarıyla da görüştüremiyoruz.
Canim eski insanlar böyle cocuklarından bitanesi onlar icin daha önemli oluyo neden bilmem ama öyle çok gördüm bende yaşadım eski insanlarda mantik olmuyor pek hepside böyledir demeyeyim vardir tabi istisnalar adaletli olanlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
herşeyin hayırlısı olsun ,sen daha çok gençsin acelen ne
İlk duyan sen ol istanbulda yaşiyodun sen dimi sanki bi kaç konunu okumuştum
evlı degılım,
bırkere evlenıp ayrıldım...
karsıma duzgun ınsanlar cıkmıyor malesef hayırlısı artık
aha da kirli çamaşırların ortaya çıkıcakİlk duyan sen ol istanbulda yaşiyodun sen dimi sanki bi kaç konunu okumuştum
ayy evet yaa ..Afiyet olsun tatlı olsada yesem kallavi bi baklava süper olurdu
herkes yemeğini yedi bende sadece tatlı yiycem bir de çay
herşeyin hayırlısı olsun ,sen daha çok gençsin acelen ne
evet cnm istanbul ...................
hoşbulduk,
2 çocuğum var biri beş yaşında, diğeri 8 aylık.öğretmenim bu arada.bugün büyük kızım hastalandı hep hastanedeydik.kurup dedi dr buhar falan verdik o da çok uzun sürüyor.
ben şuan çalışmıyorum. eylül gibi başlıcam işe inşallah..
bakıcım hazır çok içime sindi daha şimdiden bakıcı bayan.. ama zaman göstericek tabii ki..
ne güzel bi başlık açmışsın çok sevdim..
ortak özellikleri olan anneler olarak burda güzel paylaşımlarda bulunabiliriz bence..
ben dün yazdım cnm görmemişsin galiba,37 değil benim.eşimin amca oğlu var boşandı 1 hafta önce burda polis memuru 3 yıl evli kaldılar,tabii bekarken hep bendeydi evlendi 3 yıl ne aradı ne de evine davet etti.beyefendi eşyalarını alıp ev ayırıcak benimkni arıyor eşyalarımı götürelim diye.sonra iş yerinden beni al diye arar eşim gider alır asla hayır demez,2 gündür bende yatılı kalıyo ,bende eşime evde bekar yatılı erkek istemiyorum dedim ilk geldiği gün ,dün eve gittim yine bizde deliricem valla bak madem bizde kalıcaksın niye ev tuttun ,ayrıca dayıları var niye bende kalıyosun,suratımı astım tek kelime etmedim yüzsüz gitmiyor da ,eşimle tartıştım bu yüzden ,bunlar benim için kırgın konulmuyorlar demiyor umrunda bile değil,kendi evi gibi banyosunu yapıyor,yatıyor,kalkıyor,yemeğini yiyor.
nasılsınız bakalım..
tanısalım bu arada bn ozge 21 yasındayım okuyorum ve calısıyorum :)
Kzlar benide araniza alinn bende sizinle tanismak istiyorum
Bende katılabilirmiyim aranıza valla çok sevinirim arkadaşlar
Bnde bebekkk istiyorummm@
Merhaba, benim de bir kızım var 28 aylık ben de çalışıyorum. Bugün babasıyla kreş bakmaya gittiler, beğenmişler. Haftanın 6 günü 21:00' e kadar çalışıyorum, kızıma anneannesi ve dedesi bakıyor, onu çok özlüyorum. Bir pazar yetmiyor. Bu yaz kreşe başlatmayı düşünüyorum çünkü hiç arkadaşı yok, her ikimiz de geç saate kadar çalıştığımız için arkadaşlarımızın çocuklarıyla da görüştüremiyoruz.
ben ne zaman evlencem ne zmn cocuklarım olacak
çılgınım sen anlatmadın bakıcıyı naptın ,beni dinledin unuttun bana anlatmayı dimi
Cikar herkesin bi nasibi var dusun ben esimi 6 ay taniyark evlendm bildigin kumar gibi birsey oynadim :)
sımdı mutluysan sorun yok demektır ,
hakkımızda gorulecek ne varsa cıkıyor zaten acelede etsek etmesekte ne bılım
dünya bu daha neler neler görüp yaşayacaksın ,emin olma bu kadar ,herşeyin hayırlısıtabı canım suan acele etmıyorum ,
ama dusununce bıraz zor bır ıhtımal gbı gelıyor bana
daha çok yeni evlisin böyle anlatma nazar değerHerkes cok acele ettn felan dedi ama kumari ben kazandm esimi bi tnisan gece kalkip usursem ustumu degstirir cok sicak olduysa yine ayaklarima corp giydirir hastaysm hc uyumaz ojelerimi cikartir yemek yedirir daha nelrr nelrr :)
Bursadan kimse varmı burda
dünya bu daha neler neler görüp yaşayacaksın ,emin olma bu kadar ,herşeyin hayırlısı
daha çok yeni evlisin böyle anlatma nazar değer
bursayı çok merak ediyorum ,hatta ilerde oraya yerleşme fikrimiz bile var ,kıyı şeridindeki ilçeleri çok güzelmiş sanırım ,her yere de yakın ,batıya ,istanbula ,Çanakkale Balıkesir tarafına filan ,gezilecek yakınlarda yer çok yani ,ama çok nemli diyorlar doğru mu
Herkes cok acele ettn felan dedi ama kumari ben kazandm esimi bi tnisan gece kalkip usursem ustumu degstirir cok sicak olduysa yine ayaklarima corp giydirir hastaysm hc uyumaz ojelerimi cikartir yemek yedirir daha nelrr nelrr :)
Herkes cok acele ettn felan dedi ama kumari ben kazandm esimi bi tnisan gece kalkip usursem ustumu degstirir cok sicak olduysa yine ayaklarima corp giydirir hastaysm hc uyumaz ojelerimi cikartir yemek yedirir daha nelrr nelrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?