evli,çocuklu,çalışan ,dertleşmek isteyenler buyrun topiğime

arkadaşlar
ALLAH muhabbetinizi arttırsın
ben size bir şey sorcam çocuğunu bakıcıyaa baktıranlar vardır memnun musunuz bakıcıdan

A şaşirdım orasıdamı öyle geldinizmi bursaya geceleri iyidir gündüzden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Babaya ne olmuş oglunu niye kötülüyo yadırgamadım bizdede var boşver sen eşine bak o iyiya gerisi dışkapının mandalı:)

Onceki sayfalarda yazdm bizde oyle yapiyoruz napalim

arkadaşlar
ALLAH muhabbetinizi arttırsın
ben size bir şey sorcam çocuğunu bakıcıyaa baktıranlar vardır memnun musunuz bakıcıdan

Valla benimki yanlız kalıyo bakıci. Bizi aşiyor bakmadık bile yarım gün evde sora okul ama beni fikrimi soracak olursan bakıcıdan çok kreş yada anaokulu derim

Onceki sayfalarda yazdm bizde oyle yapiyoruz napalim

Konu çok ilerlemiş okuyamadım önceki sayfaları daldım burdan öyle olucak tabi arkadaşım eşler birbirini tuttumu tamamdir evlilik yürür

ben de 7 aylıkken mecburiyetten kreşe bıraktım ama benim kreş 0 yaş kreşiydi ,sadece bebeklere bakılıyordu ,benimkiler dışında 1 bebek daha vardı 3 kişiydiler ,çok şükür memnunum kreşten ben ,bu zamana kadar bir sıkıntı yaşamadım ,ama şimdi 3.den dolayı 1 yıl evde olacağım ,o süreçte çocukları kreşten alıp onlarla da yeni gelenle de hep beraber vakit geçirmek istiyorum ,nasılsa evdeyim neden kreşe gitsinler benden uzak kalsınlar diyorum ,inş. iyi biri çıkar karşıma ,evet yaa bakıcıyı da çok zor diyorlar ,ben yalnız bırakmayacağım için yine bi nebze iyi ama anlaşabilmek önemli .

benim de öyle olucak.mümkün old.u kadar az ders almaya bakıcam bakalım..ama kreş nasıl olur.daha bezden çıkmadı.orda bir sürü çocuk var ister istemez ilgi bölünecek..çok iyi ve vicdanlı bi bakıcı olursa kreşten daha iyi diye düşünüyorum..gerçi bilemeyiz herşeyi zaman göstericek..benim bakıcım hazır ve çok istenen biri...biraz da şans meselsi bu işler..herkes kötü değil ama iyi demek için de zaman gerek..sadece ilk izlenim ve daha önce baktığı çocukların anneleri ile olan görüşmelerim bende olumlu bi etki bıraktı..

O çurcurcunayı seyret evde dur çocuklarınla çok istiyorum bende kızımla olmayı ama daha bisene var sonra emekli olcam allah nasip ederse

ben mesajını okumadan sen yazmışsın 3 bebek vardı diye iyiymiş o zaman..memnunsan önemli olan o..peki kamera sistemi var mıydı

İyi bak işte güvenilir biriymiş ozaman gönül rahatliyla birakırsın bebişini allah yardımcin olsun zor buişler

O çurcurcunayı seyret evde dur çocuklarınla çok istiyorum bende kızımla olmayı ama daha bisene var sonra emekli olcam allah nasip ederse

maşallah senin işin bitmiş yaa :) ne güzel ohhh ..
evet çok özlüyorum bu da fırsat oldu aslında ,yardımcı kadın olunca da rahat olur ,zorlanırsam birini daha tutarım ama çocuklarımla vakit geçiririm diyorum ,şurda 2 sene zor olur ondan sonra bizimkiler olucak 3,5 ufaklık olucak 1,5 filan bayağı rahatlamış olurum inş.
ben mesajını okumadan sen yazmışsın 3 bebek vardı diye iyiymiş o zaman..memnunsan önemli olan o..peki kamera sistemi var mıydı
var kamera sistemi ,memnunum ama dedimya bakıcı bulucam şimdi
benimde 0 yaş kreşi çok şükür mezun olucak bu sene

sen kaç aylıkken bıraktın

İyi bak işte güvenilir biriymiş ozaman gönül rahatliyla birakırsın bebişini allah yardımcin olsun zor buişler

evet aynen öyle
en başta bana söz verdiğinden diğerlerini geri çeviriyor..mesela şuan bi çocuğa bakıyor.o da 1 yaşındaymış.seneye de istemişler..ama ALLAH tan önce bana söz verdi.sözümü aldım..daha önce baktığı çocukların anneleriyle de görüştüm..hayırlısı olsun bakalım hepimiz için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…