- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
vaaaayyy lafa bak senkız deli öyle laflar deme bak ,herif sana o kartuşu ben doldururum dese ne diyceksin ,töbe bismillah
ayyyyy ne fenayım yaa
kartuş bitince beyaz saçlar çıkıyor onuda anlamayacak kadar aptal değildir heralde
sen beni anlamadın asıl
neyse kartuşlu seniiiii
sen beni anlamadın asıl
neyse kartuşlu seniiiii
tesbih koptu cnm bende gayet normal anlamamam eve gidince neyle karşılaşacağımı merak ediyorum
arkadaşlar
ALLAH muhabbetinizi arttırsın
ben size bir şey sorcam çocuğunu bakıcıyaa baktıranlar vardır memnun musunuz bakıcıdan
bursa mı nemli,amannn sen gel de mersin'i gör,nem nasıl oluyor şaşarsın.Bursa bana yayla gibi gelmişti,gece rahat yatılıyor en azından.Ama mersin'de ,akdeniz'de yastığın,yatak çarşafın ıslanır,uyuyamazsın
ne fena,kurtulmuşsun
Babaya ne olmuş oglunu niye kötülüyo yadırgamadım bizdede var boşver sen eşine bak o iyiya gerisi dışkapının mandalı:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dur şimdi evi düşünme relax olman için elimden geleni yapmaya çalışıyorum burda dimitesbih koptu cnm bende gayet normal anlamamam eve gidince neyle karşılaşacağımı merak ediyorum
arkadaşlar
ben size bir şey sorcam çocuğunu bakıcıyaa baktıranlar vardır memnun musunuz bakıcıdan
burda bakıcıya baktıran yok sanırım
amin cnm benimki kreşte
arkadaşlar
dur şimdi evi düşünme relax olman için elimden geleni yapmaya çalışıyorum burda dimi
burda bakıcıya baktıran yok sanırım
merhaba canım,
yanlış hatırlamıyorsam senin de bakıcı aradığını okudum.Allah yardımcımız olsun..
Onceki sayfalarda yazdm bizde oyle yapiyoruz napalim
Valla benimki yanlız kalıyo bakıci. Bizi aşiyor bakmadık bile yarım gün evde sora okul ama beni fikrimi soracak olursan bakıcıdan çok kreş yada anaokulu derim
Valla benimki yanlız kalıyo bakıci. Bizi aşiyor bakmadık bile yarım gün evde sora okul ama beni fikrimi soracak olursan bakıcıdan çok kreş yada anaokulu derim
ben de 7 aylıkken mecburiyetten kreşe bıraktım ama benim kreş 0 yaş kreşiydi ,sadece bebeklere bakılıyordu ,benimkiler dışında 1 bebek daha vardı 3 kişiydiler ,çok şükür memnunum kreşten ben ,bu zamana kadar bir sıkıntı yaşamadım ,ama şimdi 3.den dolayı 1 yıl evde olacağım ,o süreçte çocukları kreşten alıp onlarla da yeni gelenle de hep beraber vakit geçirmek istiyorum ,nasılsa evdeyim neden kreşe gitsinler benden uzak kalsınlar diyorum ,inş. iyi biri çıkar karşıma ,evet yaa bakıcıyı da çok zor diyorlar ,ben yalnız bırakmayacağım için yine bi nebze iyi ama anlaşabilmek önemli .
ben de 7 aylıkken mecburiyetten kreşe bıraktım ama benim kreş 0 yaş kreşiydi ,sadece bebeklere bakılıyordu ,benimkiler dışında 1 bebek daha vardı 3 kişiydiler ,çok şükür memnunum kreşten ben ,bu zamana kadar bir sıkıntı yaşamadım ,ama şimdi 3.den dolayı 1 yıl evde olacağım ,o süreçte çocukları kreşten alıp onlarla da yeni gelenle de hep beraber vakit geçirmek istiyorum ,nasılsa evdeyim neden kreşe gitsinler benden uzak kalsınlar diyorum ,inş. iyi biri çıkar karşıma ,evet yaa bakıcıyı da çok zor diyorlar ,ben yalnız bırakmayacağım için yine bi nebze iyi ama anlaşabilmek önemli .
benim de öyle olucak.mümkün old.u kadar az ders almaya bakıcam bakalım..ama kreş nasıl olur.daha bezden çıkmadı.orda bir sürü çocuk var ister istemez ilgi bölünecek..çok iyi ve vicdanlı bi bakıcı olursa kreşten daha iyi diye düşünüyorum..gerçi bilemeyiz herşeyi zaman göstericek..benim bakıcım hazır ve çok istenen biri...biraz da şans meselsi bu işler..herkes kötü değil ama iyi demek için de zaman gerek..sadece ilk izlenim ve daha önce baktığı çocukların anneleri ile olan görüşmelerim bende olumlu bi etki bıraktı..
ben mesajını okumadan sen yazmışsın 3 bebek vardı diye iyiymiş o zaman..memnunsan önemli olan o..peki kamera sistemi var mıydı
maşallah senin işin bitmiş yaa :) ne güzel ohhh ..O çurcurcunayı seyret evde dur çocuklarınla çok istiyorum bende kızımla olmayı ama daha bisene var sonra emekli olcam allah nasip ederse
var kamera sistemi ,memnunum ama dedimya bakıcı bulucam şimdiben mesajını okumadan sen yazmışsın 3 bebek vardı diye iyiymiş o zaman..memnunsan önemli olan o..peki kamera sistemi var mıydı
benimde 0 yaş kreşi çok şükür mezun olucak bu sene
İyi bak işte güvenilir biriymiş ozaman gönül rahatliyla birakırsın bebişini allah yardımcin olsun zor buişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?