evli,çocuklu,çalışan ,dertleşmek isteyenler buyrun topiğime

İlkduyansenol neoldu haftasonu bukararı aldın canım anlat biraz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

onu anladım da hani bardağı taşıran son bir şey mi oldu
cuma günü normaldin çünkü bu kadar kararlı değildin,kızgındın ama bunu tahmin etmemiştim

cumartesi günü penim pikniğe gitmeyeceğimi anladı çünkü öle bir hazırlığım yok ,amcasını aramış ikna edin diye kapı çaldı baktım eşiyle gelmiş.illa geliceksin falan dedi sonra eşim geldi ,oturuyoruz amcam konuşmaya çalıştı bir çıkış yaptı adama şok oldum.neyse kendi kendine konuşmaya başladı yaza çıkmaz bizim evliliğmiz falan diye ,daha çok gerildim ben gelmiyorum amca dedim senin hatırın için bile olsa benim düşünmeye ihtiyacım var dedim.oda ısraretmedi.sabah yine yollamış yengemleri gelsin diye.bende gitmiyorum dedim çocuğu giydirdim indi aşağı arkasını dönmüş eve geldiğimde seni görmiycem dedi.bende bu evden ben değil sen gidiceksin dedim.sonra bunlar gitti öğlen falan aradım yengemi naptınız diye ,burda herşey yolunda sende keyfine bak dedi,yani ordaki beni soranlara ankaraya gitti demiş,ne alakaysa sonra telefonuma mesaj geldi imzalamayan o.ç diye.bende eve geldiklerin de ben dilekçemi yazdım al imzala dedim, bırak oraya sabah imzalarım dedi ,baktım imzalamamış,sonra okurum dedi bende kağdı aldığım gibi çıktım sabah ta addliyede aldım soluğu

Son düzenleme:

hay ALLAH yaa,ee peki gittimi kocan ,sonra ne oldu ..

eşin imzalamamış ,acele mi ettin acaba ,kararlı mısın .

tüh yaa üzüldüm şimdi ,umarım hayırlısı neyse o olur ,eşin aramadı mı sabahtan beri

tüh yaa üzüldüm şimdi ,umarım hayırlısı neyse o olur ,eşin aramadı mı sabahtan beri

hayır,o hala eskisi gibi küsüp barışacak sanıyor zavallı , eltim de adliyede çalışıyor onun yanına uğradım konuşmak istedi benimle ,yok dedim konuşmayalım ben evlenirkende kararımı kendim verdim kimseye sormadım ,ayrılırkende sormuyorum ,böle olması bizim için daha iyi olacak dedim,siz dışardasınız evimde ne yaşadığımı ben bilirim dedim ,

Son düzenleme:

akşam eve gelirse ne olacak peki

Çok üzüldüm seninadına belki böylece eşin kendine gelirde yuvan yıkılmaz çok zor bende yaşadım bilirim

Senin gibi bende dilekceyi verip taş olup aglamamıştım hiç ama adiyeden cıkıp evin yolunu bulamamıştım inanırmısın 10 gidip geldim ama o gün evin yolunu bulamadım

sonra ne kadar sürüyo kağıt gitmesi eve?birde nafaka falan nasıl oldu?

sonra ne kadar sürüyo kağıt gitmesi eve?birde nafaka falan nasıl oldu?

Okuynca cook sasirdm birden hc boyle bir karar alicaginizi dusunmezdm benm esimde bugun isten ckma karari aldi ben cok uzuluyorm nasil gecinicez diye oda dusunuyor ama artk dayanick gucum kalmadi diyor

hiç bir kadın yuvasını yıkmak istemez cnm ben çok sabırlıyım 15 yıl sabrettim ardık ken psikojim bozuldu işimde zarrar görmeye başlıycam ez az zararla atlatmaya calışıcam,tek taraflı evlilik yürütmek çok zor

Evet cok zordur anlayabiliyorm sizi ama yinede cok uzuldm ;( hakkinizda hayirlisi olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…