- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
- #1.021
sağol cnm amin inşallah oğlum da bende daha iiyi olucaz
ben zaten oğlunu düşünüyorum daha çok , umarım onu etkilemez bu durum ,babasının ona ilgisiz olduğunu söylemiştin sanırım doğru mu
Nafaka baglıyor hakim adamin kazancına göre ben kızıma almıştım 150 yedi sene önce
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben zaten oğlunu düşünüyorum daha çok , umarım onu etkilemez bu durum ,babasının ona ilgisiz olduğunu söylemiştin sanırım doğru mu
Hakkınızda hayırlısı olsun..konuyu takip ediyordum ama ilk defa yazdım..zor bir süreç..eşiniz anlaşmalı boşanmayı kabul edecek mi acaba?ya uzatırsa,direnirse??hazırlıklı olmak baştan herşeyi konuşmak lazım..yoksa avukatsız olmaz..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet özel geçirdiği bir gün yok oğluyla ,çok etkileneceğini sanmıyorum
peki oğlun ne diyor mesela babasının onunla vakit geçirmemesine ,dikkatini çekmiyor mu hiç
valla cumartesi eve geldi bişey almak için çocukta bende geliyim baba dedi bende balkondayım ,baktım ağlayarak geliyor babam beni götürmüyor diye.yani gideceği yer 10 dk geri gelecek eve niye götürmüyosun ağlatıyosun,bu zamana kadar hafta sonu hadi oğlum şuraya gidelim dediğini duymadım
çok üzüldüm oğluna ,gerçekten içten söylüyorum ,en çok da ona yazık ,babası neden sevildiğini oğluna hissettirmiyor ki ,madem babalık yapmayacak neden çocuk sahibi olmak istedi ,eskiden beri mi böyleydi eşin çocuğa karşı ilgisiz filan .
yok cnm yani sadece kreşe götürüp getiriyor.onun dışında özel vakit geçirdiği bişey yok yani ayrıca oğlum zor şartlarda doğdu 2 bebeğimi kaybettim 10 yıl sonra oldu bu çocuk.valla onun sevgisinden ağır benim sevgim çocuğuma,arkamı döndüğüm an kavga ediyor 5 yaşında çocukla,bana allahın bir lutfu oğlum bundan sonra ömrüm onun
anladım canım , inş. hayırlısı olan olsun ,yavruna da üzüldüm ,umarım ona ana baba sen olursun ,mutlu mesut bakar büyütürsün.
peki bu durumda nerde yaşayacaksın nasıl yapacaksın
evimden çıkmıycam tabiiki psikolojik olarak çocuğun düzeni bozulur onun akrabaları hepsi burda bekar amcaoğluda var onla takılır artık,benim hayatımda bir değişiklik olmayacak ev iş kreş ,zaten oğlum bu yıl anaokuluna başlayacak.o kendi derdine yansın kimsenin yanında sığmayacak.benim merak ettiğim bu davet mektubu posta kutusuna mı bırakılıyor yoksa elden mi teslim oluyor
eviniz kira mı kendinizin mi , en iyisi tabiki evinden çıkmaman ,oğlunun da düzeni bozulmaz.
oğluna nasıl anlatacaksın peki durumu
kira cnm ,zaten 3 ay gibi bir süre anadolu yakasında çalıştı uzak olduğu için haftanın 2 günü geliyordu diğer günler ordaydı,akşamları aklına düşünce soruyordu oğlum baban ne zaman gelecek diye ama kafasını dağıtmak için dikkatini dağıtıyodum sonrada uyuyor zaten ,yine öle olacak uzun bir süre,şuan bunu söylemek için hazır değilim.
anladım ,inş. hayırlısı olur ..
haklısın bi süre geçmesi lazım üzerinden ..
elbette pat diye açmamışsındır ,yılların birikimi ,bu da son nokta olmuş ...benim asıl canımı sıkan ne biliyormusun kuzeni dediki ....ağbi kimse için yuvanı dağıtmaya değmez el dediğinde dudakların bile birleşmiyor diyor ,hala o el değil benim amcamın oğlu diye bir çıkışı var hayret ettim valla,tabi bu davayı bu sebeple açmadım bunlar birikim cnm
elbette pat diye açmamışsındır ,yılların birikimi ,bu da son nokta olmuş ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?