evli,çocuklu,çalışan ,dertleşmek isteyenler buyrun topiğime

15 günde dilekçe karışı tarafa ulaşıyor biz aynı evde degildik onun adresi gitmişti mahkeme günü tarih yazıyo gelen kagitta mahkeme günü gittim oda ordaydı saat geldi iceri girdik ben ilk kez görmüş oldum mahkeme salonu hakim kadındı beni tek çelsede boşadı işte böyle avukat falan yoktu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nafaka baglıyor hakim adamin kazancına göre ben kızıma almıştım 150 yedi sene önce

ben zaten oğlunu düşünüyorum daha çok , umarım onu etkilemez bu durum ,babasının ona ilgisiz olduğunu söylemiştin sanırım doğru mu

Hakkınızda hayırlısı olsun..konuyu takip ediyordum ama ilk defa yazdım..zor bir süreç..eşiniz anlaşmalı boşanmayı kabul edecek mi acaba?ya uzatırsa,direnirse??hazırlıklı olmak baştan herşeyi konuşmak lazım..yoksa avukatsız olmaz..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nafaka baglıyor hakim adamin kazancına göre ben kızıma almıştım 150 yedi sene önce

nafaka miktarı neye göre ayarlanıyor mesela 2,000 tl alıyorsa kaç para nafaka ödüyor ,bir de devlet çocukları hep anneye mi veriyor ,merak ediyorum ..

Hakim nafaka vericek kişinin kazancına göre ayarlıyor nafakayı devlet küçük cocukları anneye veriyor yaşına bakıyor sanıyorum benim çocuklarımı ikisinide ben istedim ama adam ozaman bende istiyorum dedi yoksa boşanmam uzar durur dedi kızı bana verdi hakim oglanı ona ben de kabul ettim yakamdan düşsün diye kızım 15 oglan 11 yaşındaydı ozaman

yapılacak bişey yok cnm üzüntüm bütün emeklerimin booşa gitmesi onun dışında üzüleceğim bişey yok

peki oğlun ne diyor mesela babasının onunla vakit geçirmemesine ,dikkatini çekmiyor mu hiç

valla cumartesi eve geldi bişey almak için çocukta bende geliyim baba dedi bende balkondayım ,baktım ağlayarak geliyor babam beni götürmüyor diye.yani gideceği yer 10 dk geri gelecek eve niye götürmüyosun ağlatıyosun,bu zamana kadar hafta sonu hadi oğlum şuraya gidelim dediğini duymadım

çok üzüldüm oğluna ,gerçekten içten söylüyorum ,en çok da ona yazık ,babası neden sevildiğini oğluna hissettirmiyor ki ,madem babalık yapmayacak neden çocuk sahibi olmak istedi ,eskiden beri mi böyleydi eşin çocuğa karşı ilgisiz filan .

yok cnm yani sadece kreşe götürüp getiriyor.onun dışında özel vakit geçirdiği bişey yok yani ayrıca oğlum zor şartlarda doğdu 2 bebeğimi kaybettim 10 yıl sonra oldu bu çocuk.valla onun sevgisinden ağır benim sevgim çocuğuma,arkamı döndüğüm an kavga ediyor 5 yaşında çocukla,bana allahın bir lutfu oğlum bundan sonra ömrüm onun

Son düzenleme:

anladım canım , inş. hayırlısı olan olsun ,yavruna da üzüldüm ,umarım ona ana baba sen olursun ,mutlu mesut bakar büyütürsün.
peki bu durumda nerde yaşayacaksın nasıl yapacaksın

anladım canım , inş. hayırlısı olan olsun ,yavruna da üzüldüm ,umarım ona ana baba sen olursun ,mutlu mesut bakar büyütürsün.
peki bu durumda nerde yaşayacaksın nasıl yapacaksın

evimden çıkmıycam tabiiki psikolojik olarak çocuğun düzeni bozulur onun akrabaları hepsi burda bekar amcaoğluda var onla takılır artık,benim hayatımda bir değişiklik olmayacak ev iş kreş ,zaten oğlum bu yıl anaokuluna başlayacak.o kendi derdine yansın kimsenin yanında sığmayacak.benim merak ettiğim bu davet mektubu posta kutusuna mı bırakılıyor yoksa elden mi teslim oluyor

eviniz kira mı kendinizin mi , en iyisi tabiki evinden çıkmaman ,oğlunun da düzeni bozulmaz.
oğluna nasıl anlatacaksın peki durumu

eviniz kira mı kendinizin mi , en iyisi tabiki evinden çıkmaman ,oğlunun da düzeni bozulmaz.
oğluna nasıl anlatacaksın peki durumu

kira cnm ,zaten 3 ay gibi bir süre anadolu yakasında çalıştı uzak olduğu için haftanın 2 günü geliyordu diğer günler ordaydı,akşamları aklına düşünce soruyordu oğlum babam ne zaman gelecek diye dikkatini dağıtıyodum sonrada uyuyor zaten ,yine öle olacak uzun bir süre,şuan bunu söylemek için hazır değilim.zaten mahkeme gününe kadar da gitmez evden okadar da yüzsü yani

Son düzenleme:

anladım ,inş. hayırlısı olur ..
haklısın bi süre geçmesi lazım üzerinden ..

anladım ,inş. hayırlısı olur ..
haklısın bi süre geçmesi lazım üzerinden ..

benim asıl canımı sıkan ne biliyormusun kuzeni dediki ....ağbi kimse için yuvanı dağıtmaya değmez el dediğinde dudakların bile birleşmiyor diyor ,hala o el değil benim amcamın oğlu diye bir çıkışı var hayret ettim valla,tabi bu davayı bu sebeple açmadım bunlar birikim cnm

elbette pat diye açmamışsındır ,yılların birikimi ,bu da son nokta olmuş ...

elbette pat diye açmamışsındır ,yılların birikimi ,bu da son nokta olmuş ...

amcası ,kuzeni ,yengesi bile şok oldu davranılarından düşün artık ben herzaman yaşıyorum biz böle olduğunu bilmiyorduk dediler.gerçekten paylaştığım bişeyler olsa çok üzülürdüm,ama inanki hiç bişey hissetmiyorum sana anlatmıştım ben çocuğumu bile hastalandı taksiyle dr götürdüm araba kapıdayken ,o gecenin bir yarısı amcaoğlunun valizini götürdü 120 km yere daha ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…