evli,çocuklu,çalışan ,dertleşmek isteyenler buyrun topiğime

kızım sel götürüyo burayı pazara kadar yağmasa bile çamuramı oturucak ayrıca salı ya kadar yağış var burda

Son düzenleme:
Ben çıkar hoşcakalın kendinize iyi bakın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anladım ,neyse bekleyip görelim gelişmeleri

pazartesi anlatırım sana bizim hafta sonu film gibi geçer valla,gecen gün bizim ağır misafir gelecek ya ben bilmiyorum tabii bende servisten indim eve gidiyorum yolda yiğenim aradı yenge nerdesin diye bende geliyorum dedim tiyatroya gidelim dedi bende sevmem yok ben gelmiyim dedim tiyatro bizim evde napıcaksın dedim tiyatroda.gel gel dedi çocuğa ..... abi bakıcak dedi eşimden için şaşırdım allah allah nerenin kurdu ölmüş dedim yok gelmiycem dedim eve gittim hop zil çaldı paşamız geldi yani çocuğa bakıcak ben tiyatroda stres atıcam gelen misafire laf etmiycem akıla bak akıla

Son düzenleme:

anaaa, kocan da az değilmiş he ,plana programa bak sen ,güldürdü ama beni hee ,bütün enerjisini buna mı harcamış :))))

A şaşirdım orasıdamı öyle geldinizmi bursaya geceleri iyidir gündüzden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet,gittim.Oralar cennet,değerini bilin.İstanbul,Bursa gibi illere sıcak diyenler mersin ve adana'yı görmeli,arkasına bakmadan kaçar valla

arkadaşlar
ALLAH muhabbetinizi arttırsın
ben size bir şey sorcam çocuğunu bakıcıyaa baktıranlar vardır memnun musunuz bakıcıdan

2 çocuğum da bakıcıda büyüdü ve büyüyor.Büyük oğlumunkinden çok çok memnundum,hala da görüşürüz.Küçüğünkü iyi ama temiz değil.Kafayı yemesem iyidir.Seneye değiştireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…