- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
- #1.061
ee havalar yağmurlu ,olur o kadar :))
sıcak bi duş alsaydın rahatlardın
Aldm ama.hic rahatlamadm heryerm agriyor ayakta zor duruyorm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok hassassın sanırım :) böyle alışma ilerde zor olur ,bizim dinlenmeye bile vaktimiz yok düşün:)) tam gaz devam herşeye
Aslnda bekarken hc byle degildim 12 saat calisiodm o zaman valla hc hastalanmiyordm bide surekli kosusturma icndeydm hc yorulmuyordm evlenince surekli hastalaniyorm ve surekli kendimi yorgn hissediyorm niye boyle anlamadm gitti
çocuk olunca herşeye alışırsın merak etme ,rahatlıktan oluyor bunlar :))
Bebek olursa cokmu zor hersey ?
elbetteki zor fakat herşey düzene giriyor ,herşeyi ona göre ayarlıyorsun , bebek uyuduğunda sürekli iş yapıyorsun ,herşeyin zamanı belli oluyor yani ve zamanla o yorucu tempoya alıştığından artık yorgunluk kelimesi ile özdeşleştiğinden böyle ay yoruldum ay bittim olamıyorsun :))
Ama olsn bebisim olsun onuda hallederm Allahin izniyle zaten calismam bebis olunca
inş. olur merak etme
inş. olur merak etme
Krese kac aylikken almaya basliyorlar ?
canım özel kreşlerin iki kısmı var biri 0-2 yaş biri 2-6 yaş.
0 yaş kreşi bulmak çok ama çok zor ,ankarada 2-3 tane vardı ,bir tanesi de bizim muhitteydi bana denk geldi ,RABBİM yardım etti .
ben 7 aylıkken vermiştim ,bakacak kimsemiz yoktu çünkü ,kredi borçlarımızdan dolayı da çalışmak zorundaydım
Benmde bakicak kimsem yokcalismakta istiyorm ona iyi bir gelecek icin ucretleri felan nasil acaba
muhite göre çok değişiyor fiyatlar ,benim verdiğim muhitte mesela bebeklere 800-850 ye bakıyorlar ama ben 750 ye veriyorum .
ama başka muhitlerde 1,000 -1200 arası bakan yerler bile var ..
2 yaş üstü içinse bizim muhitte 600 civarı ama başka muhitlerde 1200 tlye kadar çıkıyor.
çok değişken yani ..
Hmm Pahaliymis bence o kadr parayi vericegime kendim evde bakiym o zamanzaten 1300 tl aliyorm onuda krese verirsem bi anlami olmaz ):
gelire bağlı biraz bu durum ,elbetteki aldığın paraya yakınsa kendin bakman en doğrusu ..
acıktım..... :)))
Daha erkenn amaa (;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?