evli,çocuklu,çalışan ,dertleşmek isteyenler buyrun topiğime

Bide saç renkleriniz ne renk boyamı sıyah olmayan kızıl olmayan bi kahve ariyorum ama hangi renk bilmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

a negüzel okumuş sunuz mesleginiz var zormu işiniz

evet canım üniversite mezunuyum ,9 yıllık memurum çok şükür.
kolay olmadı tabi buralara gelmek , çok şükür işim orta seviyede ,bazen çok yoğun bazen az iş oluyor ,işyerim rahat ama istediğim zaman izin alabiliyorum ..

Bide saç renkleriniz ne renk boyamı sıyah olmayan kızıl olmayan bi kahve ariyorum ama hangi renk bilmiyorum

benim saçlarım doğal kahve ,hamişim boyatmıyorum ama uzun süre sıcak çikolata kullandım ,çok hoş bir renk tavsiye ederim ..çok da doğal duruyor ..

Benim bi meslegim yok ama çalışan biriyim bi şirkette taşoro işciyim benden işcisi diyorlar yemek çay getir götür işleri vasıfsız ben

olsun canım ne farkeder , iş iştir ,çok şükür bir ekmek kapımız varya önemlisi o ,çoluk çocuğumuzun rızkını kazanıyoruz hepimiz sonuçta ..

Gözler senin mi çok güzelsin ozaman sicak çikolata hangi marka kullandın numara yazarmısın

Gözler senin mi çok güzelsin ozaman sicak çikolata hangi marka kullandın numara yazarmısın

sağol canım ,est. idare ediyoruz işte :) kocamız beğeniyorya o bize yeter :)
Palette Saç Boyası 5-60 Sıcak Çikolata
Vital Tüp Saç Boyası Sıcak Çikolata 5-60

saçımda çok güzel durdu çok oturdu .
bak bi resim ekleyeyim sana
Eki Görüntüle 1142973
renk ilk başta böyle oldu ama biraz daha açtı sonra çok tatlı bir renge döndü.
buarada ben kapalıyım normalde bu resmi sana göstermek için koydum alıntı yapmazsan silicem ok

Son düzenleme:
merhabalar...

bende resin neden açılmıyor aceba? Maşallah çılgın anne

herkes iyidir inşallah.Çok işim var bugün

selam .nerdesin sen sıpa .merak ettik seni .neler oldu hemen anlat

tekrar yükledim resmi kaldırmıştım da ondan .
sağol canım
işlerinde kolay gelsin ...
arada uğra ama ..

burdayım cnm telefonum susmadı sabahtan bu saate kadar.dün çıkışta eltim aradı bize gel diye gittim,dedimki evliliğimle ilgili konuşmak istemiyorum,çünkü yıpranıyorum konuştukça,dışarıdasınız evimde neler olduğunu bilemezsiniz dedim ben sabrımın son gücüne kadar dayandım bu son noktaydı dedim.eve geldim,baktım çocuğa yemek yedirmişben gelince içeri girip üstünü giydi çocuk baba nereye gidiyorsun dedi cevap vermiyr bir kaç kez sordu cevap vermedi sonra başka bir evemi gidiyosun dedi ben kaldım böle kapıyı kapattım gidince oğlum o nedemek dedim babam dediki ben anneni sevmiyorum başka bir eve gidiyorum dedi okadar sinirlendimki .yok o sana şaka yapmış aşağı indi dedim.amcasına gtmiş onlarrda hiç bişey bahsetmemeşi ama soğuk davranmışlar sonra eve gelmedi gece de akşam mesaj atmış çocuğu bırakır alırsın artık ben yarından sonra bırakamayacağım diye.bende alırım yazdım biz eve gelmedende eşyalarını al götür çocuğada saçma sapan şeyler söleme dedim hissetirme dedim

Son düzenleme:

ay inanmıyorum .bu senin koca harbi bi tuhaf yaa... insan çocuğa öyle pat diye söylermi ALLAHım ..
akşam otel gibi kaldınız yani evde ,hiç konuşma olmadı

anladım .. acaba biliyormu dava açtığını filan ,hani söyledin sen ama ciddi olduğunu biliyormuki ,eltine bir şey dedinmi hiç dava açtım diye

biliyor tabi eltim zaten adliyede ordan açtım davayı söylemiş zaten giderkende çocuk soruyor ya baktım gözleri doldu çocuk görmesin diye dönüp cevap veremedi.annemi aradım sabah söyledim,birazdan da babam arar zaten bir saate ona anlatırım yoruldum inanki

Son düzenleme:

hımm ,eşin de öğrenir yakında o zaman ,annen ne dedi peki ,baban hastaydı hani nasıl söyliyceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…