- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
- #1.081
Cılgın anne senin meslegin ne
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
a negüzel okumuş sunuz mesleginiz var zormu işinizdevlet memuruyum ,sen ?
evet canım üniversite mezunuyum ,9 yıllık memurum çok şükür.a negüzel okumuş sunuz mesleginiz var zormu işiniz
Bide saç renkleriniz ne renk boyamı sıyah olmayan kızıl olmayan bi kahve ariyorum ama hangi renk bilmiyorum
Benim bi meslegim yok ama çalışan biriyim bi şirkette taşoro işciyim benden işcisi diyorlar yemek çay getir götür işleri vasıfsız ben
olsun canım ne farkeder , iş iştir ,çok şükür bir ekmek kapımız varya önemlisi o ,çoluk çocuğumuzun rızkını kazanıyoruz hepimiz sonuçta ..
Resmdeki sizmisiniz
Gözler senin mi çok güzelsin ozaman sicak çikolata hangi marka kullandın numara yazarmısın
selam .nerdesin sen sıpa .merak ettik seni .neler oldu hemen anlatselam kızlar nasılsınız?
merhabalar...
bende resin neden açılmıyor aceba? Maşallah çılgın anne
herkes iyidir inşallah.Çok işim var bugün
selam .nerdesin sen sıpa .merak ettik seni .neler oldu hemen anlat
tekrar yükledim resmi kaldırmıştım da ondan .
sağol canım
işlerinde kolay gelsin ...
arada uğra ama ..
burdayım cnm telefonum susmadı sabahtan bu saate kadar.dün çıkışta eltim aradı bize gel diye gittim,dedimki evliliğimle ilgili konuşmak istemiyorum,çünkü yıpranıyorum konuştukça,dışarıdasınız evimde neler olduğunu bilemezsiniz dedim ben sabrımın son gücüne kadar dayandım bu son noktaydı dedim.eve geldim,baktım çocuğa yemek yedirmişben gelince içeri girip üstünü giydi çocuk baba nereye gidiyorsun dedi cevap vermiyr bir kaç kez sordu cevap vermedi sonra başka bir evemi gidiyosun dedi ben kaldım böle kapıyı kapattım gidince oğlum o nedemek dedim babam dediki ben anneni sevmiyorum başka bir eve gidiyorum dedi okadar sinirlendimki .yok o sana şaka yapmış aşağı indi dedim.
ay inanmıyorum .bu senin koca harbi bi tuhaf yaa... insan çocuğa öyle pat diye söylermi ALLAHım ..
akşam otel gibi kaldınız yani evde ,hiç konuşma olmadı
eve gelmedi sonra gece neriye gitti bilmiyorum
anladım .. acaba biliyormu dava açtığını filan ,hani söyledin sen ama ciddi olduğunu biliyormuki ,eltine bir şey dedinmi hiç dava açtım diye
biliyor tabi eltim zaten adliyede ordan açtım davayı söylemiş zaten giderkende çocuk soruyor ya baktım gözleri doldu çocuk görmesin diye dönüp cevap veremedi.annemi aradım sabah söyledim,birazdan da babam arar zaten bir saate ona anlatırım yoruldum inanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?