evli,çocuklu,çalışan ,dertleşmek isteyenler buyrun topiğime

hımm ,eşin de öğrenir yakında o zaman ,annen ne dedi peki ,baban hastaydı hani nasıl söyliyceksin

annem eve gelsin dedi yani hemen niye böle bi karar verdin dedi,bende bu hemen verilmiş bir karar değil anne dedim,kim ister ufacık çocukla yuva yıkılsın sen çoğunu bilmiyorsun dedim,ara ablama sor o herşeyimi biliyor dedim.hayırlısı olsun kızım ne diyim dedi.babama da söliyecek ama babam benim üzülmemi istemez ben böle daha mutluyum dersem tabii üzülür ama rahatım falan deyip ağlamadan konuşursam

Son düzenleme:

ailen yanında bu kararın değil mi , aynı ilde misin ailenle ..

neyyy ..evi terketme sebebi bu mu yani :) ALLAHım ne insanlar var yaa ...

bu değil tabiiiki eşi çok küfürlü konuşuyor çok hakaret diyor,dayakta var,kadın evden nasıl çıktığımı bilmiyorum diye aradı 1 aattirde onunla konuşuyorum öğğğ geldi artık ikiside medeniyyetten uzak aslında

Son düzenleme:
iyi anlaşmaları lazım aslında ama :))

ayyy içim daraldı valla

ben napıyım,kaç yıllık yuvamımı düşüneyim ,yaptığım emekleremi üzüleyim,kendimi nasıl toparlıcam onumu düşüneyim,çocuğumumu hangisini bu arada sende durmuyosun durduğun yerde topik leri geziyosun çıkıcam birazdan bi dur artık şurda

Son düzenleme:

sen yazmıyorsun ben o arada bakıyorum oralara :) nereye çıkıyorsun sen .. işin zor gerçekten ne diyeyim bilemiyorum ,kendimi senin yerine koyuyorum ruhum daralıyor

sen yazmıyorsun ben o arada bakıyorum oralara :) nereye çıkıyorsun sen .. işin zor gerçekten ne diyeyim bilemiyorum ,kendimi senin yerine koyuyorum ruhum daralıyor

yazıyorum hemen geç düşüyo ozaman valla Allah yardımcım olsun sabah çocuğu kreşe bıraktım akşam alıcam giderken aktif hayat bende artık iş kreş arası

anladım ,çıkıp nereye gideceksin ,yakın olsan bana gel derdim .
ailenin yanına gelmeyi düşünmezmisin ,yani burda iş bulsan,en azından sana destek olurlardı

topikten çıkıcam cnm işten değil sen bi ailemsin ya,benim işim garanti ve rahatım orda böle bir iş imkanım olmaz,çocuğun düzeninide bozamam şuan.

topikten çıkıcam cnm işten değil sen bi ailemsin ya,benim işim garanti ve rahatım orda böle bir iş imkanım olmaz,çocuğun düzeninide bozamam şuan.

işten çıkıcaksın demedimki zaten sen öyle anlamışsın kafan dumanlıya:))

anladım ,peki kira filan nasıl ayarlıycaksın , yetecekmi maaşın ,gerçi nafaka da alırsın biraz ama ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…