evli,çocuklu,çalışan ,dertleşmek isteyenler buyrun topiğime

malesef ben de şanssızım.Bakıcıda büyüyor benimkiler de.Ama zamanı gelmiş seninkinin de sanki :)

malesef ben de şanssızım.Bakıcıda büyüyor benimkiler de.Ama zamanı gelmiş seninkinin de sanki :)

aynen çokta yaş farkı olsun istemiyorum ama oğlumda kreşte büyüdü emeklerken verdim.öle böle büyüdü şimdi bi tane daha olsa onun da akibeti bu olucak üzülüyorum bi taraftan ama yapılacak bişey yok sence 6 yaş iyimi tecrübelisin nede olsa zorlanıyormusun?

Son düzenleme:
zorlanma her yaşta olur,ama artık kendi işlerini halledebildikleri için sorun olmuyor.Küçükle daha rahat ilgilenebiliyorsun.Yemek,tuvalet dertleri yok en azından.Gerçi bu sene de ilk okula başlayacaklar.Ertelemek istersen bahane bitmez.

ne biliyim cnm bi tarafım istiyor bi tarafım bekle diyor anlamadımki

ay rabbbım ısteyene versın atık cnm benı bız sezonu yaş olarak ta cocuk olarak ta kapattık rabbım saglıklı uzun omurler versın herkesın cocuguna olmayana nasib etsın ıns.

ay rabbbım ısteyene versın atık cnm benı bız sezonu yaş olarak ta cocuk olarak ta kapattık rabbım saglıklı uzun omurler versın herkesın cocuguna olmayana nasib etsın ıns.

amin cnm eşinle konuşursan bilgi verirsin sorduğun konu hakkında ,işin varsa yarın konuşuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…