evli,çocuklu,çalışan ,dertleşmek isteyenler buyrun topiğime

çocuk zor olsa da dünyanın en güzel duygusu ,16 aylık ikizlerim var ,çalışıyorum ve 3.ye hamileyim ,alıştık biz yoğunluğa ,çocuktan korkmak da yersiz ,ne kadar çok korkarsanız çocuklar o kadar huysuz oluyor ,akışına bırakın ,anneliği tadında bir daha doğurmak isteyeceksiniz emini o kadar yorgunluğa rağmen ..ben bir ikiz annesi olarak istedim gerisini siz düşünün

ben de ikiz annesiyim ve ben de çalışıyorum.Aslında yeniden bebek sahibi olmak çok güzel bir şey tebrikler size,bu arada bende sizin gibi düşünüyorum rahat annelerin bebekleri de rahat oluyorlar

selam cnm ne güzel ikisi bir arada zor oluyormu ben hep merak etmişimdir.

Son düzenleme:
ben de ikiz annesiyim ve ben de çalışıyorum.Aslında yeniden bebek sahibi olmak çok güzel bir şey tebrikler size,bu arada bende sizin gibi düşünüyorum rahat annelerin bebekleri de rahat oluyorlar

sizinde mi ikiz ne güzel valla topik ikiz anneleriyle doldu Allah bağışlasın

Slm kızlar bende geldim aranıza bir oğlum var 6 yasinda çalışıyorum ve bir. Daha çocuk yapmak dan çok korkuyorum bazen çok istiyorum bir kızım da olsun. Tabi nasipse ama yok diyorum dediğiniz gibi rahat annelerin çocukları rahat oluyor esimde bende çok pimpirikliyizdir hayirlisi ama çok sevindim ikiz annesi olup da 3 yu düşünmek süper benim hiç hayal edemediğim bir düşünce korkularından dolayi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

hoşgeldin cnm allah bağışlasın ne işle meşgulsünüz

çalışıyordun dimi işin yorucumu bari

evet çalışıyorum canım ,genel olarak orta diyelim .. ama işe gerek yokki ,işten çık ,bebelerin yemeğini hazırla ,git kreşten al gel , yedir içir yıka uyut ,gece mesaisine kalk on kere ,sabah o yorgunlukla işe gel ,bi de hamişim üstelik :) ama çok şükür RABBİM sabrını veriyor

valla büyük cesaret tebrik ederim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…