- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
Sekreterlik yapıyorum özel bir sirkette
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla bende çocuk yapamıycam böle gidderse başka hedefler koyuyorum artık kendime dün itibariyle bu kararım bir kez daha kesinleşti
ne hedefi ,neden
yani şöle 1 hafta önceye kadar kafamda 2.çocuk hep vardı.hatta gidip ria yı bile çıkarttırıcaktım hafta sonu.ama eşimle biraz atışmamdan dolayı tamamen bu olayı ertelemeye karar verdim.
hımm anladım .canım tartışmalar evliliğin kaçınılmazı ,onlara bakarsak ohoooo :))
ben bu halimle bi de kpssye gireceğim bu yıl ,nasıl olacaksa :)) kitap yüzü açmadım :))
cnm3 ,5 senelik evli değilimki bugüne de güllik gülistanlık gelmedik,ama bazı şeyler birikiyor insanda bende patlama noktasına geldim oyüzden erteledim.valla bence vakit bulursan kpss gir derim memurluk gibisi yok en azından işin garanti
Mrh bayanlar bende çalışan 2 çocuk annesi bi kadınım,bu günlerde de çok dertliyim
kaç yıllık evlisin anlamadım ,ben 9 yıllık memurum zaten ,kpssye giriş amacım o değil ,başka bir kuruma geçme ya da il değiştirme düşüncemiz var o yüzden gireceğim
14 biticek 15 .yıla giricem
oo maşallah bayağı tecrübelisin ,evladın kaç yaşındaydı , aslında daha çok olgunlaşması lazım evliliğin ,yani bundan sonra hiç takmamak lazım ama bilemem tabi şartlarını da
6 yaşına girdi cnm .ya zaten bir taraf idare etmeli dir ya ha işte o taraf hep benim taksaydım ooo hergün kavga olurdu evde zaten.eksiler olduğu kadar artılarda var tabi dengeliyo olayları
maşallah kocaman olmuş ..çok ara bırakmak da iyi değil bence ,kardeşi olsun evladının bence ,eşini düşünme yavrunu düşün,bence kardeşsizlik ne olursa olsun zor bir durum ,mutlaka bir kardeş olmalı ,arası çok açılınca kardeşlerin anlaşması da zor oluyor,ben o yüzden aralarını çok açmadım , ne yapalım evlilik denge işi ,hiçkimseninki dört dörtlük değil sonuçta ama eksilerinden çok artılarına bakmak lazım
selam cnm herkes dertlenmiş valla anlat cnm seve seve dinleriz
anneler gününde annesini aramadım çok kötü kavga ettik,küsüz şuan
haaa bravo tabi bizde buda var ben annesini aramadım çünkü evine dahi gitmiyorum buzamana kadar saygı göterdim de ne oldu.hastaymış bide kv.oğlunu aldı gitti
benimki annesiyle konuştu dün ondan sonra adam acayip değişti aramayacağımı kendiside biliyodu ama o tlf ne konuşulduysa kavga koptu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?