evli,çocuklu,çalışan ,dertleşmek isteyenler buyrun topiğime

Kestirdim tv karşısında bi saat falan yatmişım öyle kalktim bunda afra tafra konuşmuyo falan öyle konuşmadan işe geldim anlamadım vala

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sorun ne olabilir ya allah aşkına beni hep üzmek zorundamı bi iyi bi ne oldu beli degil dengesizlik öldürücek beni(

Nasil yani sevgi bitiyormu sonra 😢😢😢

sevgi neden bitsin,özleme alışıyorsun sadece ,şimdi sen boşsun tabi ilgilenecek bir şey yok kafan sürekli onda :)
çoluk çocuk olsun o zaman hayatını dolduracak çok şey olucak ,zaman yetmeyecek bile

sevgi neden bitsin,özleme alışıyorsun sadece ,şimdi sen boşsun tabi ilgilenecek bir şey yok kafan sürekli onda :)
çoluk çocuk olsun o zaman hayatını dolduracak çok şey olucak ,zaman yetmeyecek bile

Evet bebisimizde olsun ona benzeyen olsn onun gibi gulsun onun gibi dvransin ahh ahh yarami destin

nazar değdireceksin kocana ,anlatma böyle her yerde

Bide birsey sorcam esimle benm aramda 10 yas var ben hc sorun etmiyorm ama o bazen sorun ediyor gibi arada bi sen daha gencsin sen daha guzelsn fln diyor ben uzuluyorm kardesleri fln bazen cok fenasn abi genceck kizi kaptn fln diyor ona mi bozuluyor acaba bunlardan snra saclarimi bile yaptirmiyor topla git ise sakin makyaj yapma sunu giyme bunu gitme bu sira iyice artti ben bunu dusunmesini istemiyorm nasil unuttuym bu dusuncesini ;(

Evet bebisimizde olsun ona benzeyen olsn onun gibi gulsun onun gibi dvransin ahh ahh yarami destin

Olunca görcem seni başını kaşımaya vaktin olcakmı acep:)

Uyudum diye herhalde başka bişey yok bakıcaz eve gidince nediycek efendimizzz.:)

ifadesini al bakalım :)) belki bişeye kızmıştır ,aman öyle tafralar olur boşver ,yeterki tek derdiniz bu olsun :))
yaşlarınız kaç , çok normal eşinin seni kıskanması ,sen de ona göre davran , o nasıl istiyorsa öyle giyin ,adam haklı kapmış çıtırı :))
Olunca görcem seni başını kaşımaya vaktin olcakmı acep:)

ııı cık :))

Aslnda dedigi gbi dvraniyorm ama kendimede bkmak istiyorm saclarim kisa toplanmiyor birsuru toka takiyorm.toplansn diye sadece duzlestirmek istiyorm o kadar ma9kyj hc ypmiyorm zaten bekarkende ypmiyordm dugune bile gtmeye kalksak elbise giyme kot giy diyor bu arada esim bosnak bosnak dugnlerini belki bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…