- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
- #1.281
e saatlerce evde boş boş eşini beklersen olacağı o :) birşeylerle ilgilenmen lazım senin:))
Ben 42 eşim 32 iki şaşırdın dimi bende önceden:O şaşırıyodum nasıl oldu bu iş diye
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ayrı evde olunca ara iyi oluyor da yakına gidersen yine aynı sorunlar olur ,bence böyle uzaktan uzağa en iyisi ..
aboo ,sen de çıtır aldın desene :)
eşin ne işle meşgul ,bir de ilk evliliğimi onun merak ettim
kurma ozaman git kitap filan oku :))Evet canim skiliyor boyle kendi kendime kuruyorm :))
He citir aldim:)) ilahi güldürdün beni ikinci evliligim eşimin ilk ilk ben kaptım kimseye yar olmadı.) Yıkama yaglama servisinde çalışıyor yaguşuklummm benim:-D
Esimde bana nie demiyorsun demiyor ama ben demek istiyorm birz daha yakin olmak.icin esim annemlerle knusurken hep babacim annecim.diye knusuyor
kurma ozaman git kitap filan oku :))
akıllı olduğun ordan belli ,bulmuşun bakire herifi kapayım demişsin:) Kaç yıldır evlisiniz ,benim ablam da kocasından 6 yaş büyük :)) Kardeniz geninde var bir bozukluk galiba
Valla kız olabilir karadenizin havasından mi suyundanmı böyle bozuk cıktım ben hi hi hi
aboo bi de herifi gencecikken almış utanmaza bak hele :) elin bebesini almış :)
valla sen yine iyisin benim ablamlar evlendiğinde eniştem 18 ablam 24 yaşındaydı ,el kadar bebeğe sulandı sanırsam
ALLAH bozmasın canım ,işin esprisi bunlar ,ayy ben bekarken benden 5 yaş küçük bir sevgilim vardı ,süper de yakışıklıydı ama asla evlenmeyi düşünmedim ,çocuk gibiydi ayol
şimdiki herifim tam tarzım ,evlendikten sonra daha iyi anladım
Kader kız yoksa ben bişeycik yapmadım:)) ablanda iyiymiş ha 18 yaşında bebeyle evlemiş
E araları nasıl anlaşıyorlarmı
iyiler ,18 yıllık evliler düşün:))
eniştem hem de o zaman radyocuydu ,çok yakışıklıydı ,şiir programı yapıyordu ,bütün kızlar peşindeydi ,ablam da radyonun müdürü ama kara kuru bişey :)
ama aşk bu işte ,eniştem çok olgun biridir ama yaşından olgun gösteriyor hem tarzı hem hareketleri ,ama gençliğini bilirim keratanın :)
annem ilk gördüğünde şok olmuştu ,ablama utanmıyor musun demişti :))
Ben baya takmıştım ilk zaman yaş konusuna eşim hiç sallamıyodu valla dış görünüşümüz aynı resim atsam inanmasın ki onu otuz benmi otuz:)
bi görelim ozaman sizi eklesene buraya
Şimdi yaşlar kaç şuanda fark varmı aralarında görünüş olarak
Koyayımda nasıl silcem silemez sem bişey olurmu
De sende bak eşin sorun etmemiş söyle sende seviyosan kv kaynatani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?