evli,çocuklu,çalışan ,dertleşmek isteyenler buyrun topiğime

Ben 42 eşim 32 iki şaşırdın dimi bende önceden:O şaşırıyodum nasıl oldu bu iş diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Baya sasirdm ama olsn mutlysaniz skinti yok demekki bizimki nrmalmis 😄

He citir aldim:)) ilahi güldürdün beni ikinci evliligim eşimin ilk ilk ben kaptım kimseye yar olmadı.) Yıkama yaglama servisinde çalışıyor yaguşuklummm benim:-D

Evet canim skiliyor boyle kendi kendime kuruyorm :))

kurma ozaman git kitap filan oku :))

akıllı olduğun ordan belli ,bulmuşun bakire herifi kapayım demişsin:) Kaç yıldır evlisiniz ,benim ablam da kocasından 6 yaş büyük :)) Kardeniz geninde var bir bozukluk galiba

Esimde bana nie demiyorsun demiyor ama ben demek istiyorm birz daha yakin olmak.icin esim annemlerle knusurken hep babacim annecim.diye knusuyor

De sende bak eşin sorun etmemiş söyle sende seviyosan kv kaynatani

Valla kız olabilir karadenizin havasından mi suyundanmı böyle bozuk cıktım ben hi hi hi

2006 dan beri evliyim canim 8 girdik kasımda nice yıllara inşallah

Valla kız olabilir karadenizin havasından mi suyundanmı böyle bozuk cıktım ben hi hi hi

aboo bi de herifi gencecikken almış utanmaza bak hele :) elin bebesini almış :)
valla sen yine iyisin benim ablamlar evlendiğinde eniştem 18 ablam 24 yaşındaydı ,el kadar bebeğe sulandı sanırsam
ALLAH bozmasın canım ,işin esprisi bunlar ,ayy ben bekarken benden 5 yaş küçük bir sevgilim vardı ,süper de yakışıklıydı ama asla evlenmeyi düşünmedim ,çocuk gibiydi ayol
şimdiki herifim tam tarzım ,evlendikten sonra daha iyi anladım

Kader kız yoksa ben bişeycik yapmadım:)) ablanda iyiymiş ha 18 yaşında bebeyle evlemiş

Kader kız yoksa ben bişeycik yapmadım:)) ablanda iyiymiş ha 18 yaşında bebeyle evlemiş

E araları nasıl anlaşıyorlarmı

iyiler ,18 yıllık evliler düşün:))
eniştem hem de o zaman radyocuydu ,çok yakışıklıydı ,şiir programı yapıyordu ,bütün kızlar peşindeydi ,ablam da radyonun müdürü ama kara kuru bişey :)
ama aşk bu işte ,eniştem çok olgun biridir ama yaşından olgun gösteriyor hem tarzı hem hareketleri ,ama gençliğini bilirim keratanın :)
annem ilk gördüğünde şok olmuştu ,ablama utanmıyor musun demişti :))

Ben baya takmıştım ilk zaman yaş konusuna eşim hiç sallamıyodu valla dış görünüşümüz aynı resim atsam inanmasın ki onu otuz benmi otuz:)

A aynı bizim gibilermiş onlarda demekki neymiş aşk yaşta degil baştaymış

Şimdi yaşlar kaç şuanda fark varmı aralarında görünüş olarak

Şimdi yaşlar kaç şuanda fark varmı aralarında görünüş olarak

ablam 42 eniştem 36 yaşında ..ablam çöktü biraz ,zaten zamanında da biraz çöküktü ,eniştem ona göre her zaman olgun ama yakışıklı idi orası bir gerçek ,hala da eniştem yakışıklı :) ablam eh işte :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…