- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
- #1.261
Aslnda dedigi gbi dvraniyorm ama kendimede bkmak istiyorm saclarim kisa toplanmiyor birsuru toka takiyorm.toplansn diye sadece duzlestirmek istiyorm o kadar ma9kyj hc ypmiyorm zaten bekarkende ypmiyordm dugune bile gtmeye kalksak elbise giyme kot giy diyor bu arada esim bosnak bosnak dugnlerini belki bilirsiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bilmiyorum Boşnak düğünlerini ,yaşlarınızı sormuştum ama cevap gelmedi
Ay çok şıkır şıkırlar böylemiymiş boşnak gelinleri ?
aboo ne şıngırdaklar ayol :)))Bak bosnak gelinleri kinada boyle giyinir her gittigi kinada
A gormedim ben 21 o 31 :)
Evet cook gosterisli oluyorlar afiyet olsnnaboo ne şıngırdaklar ayol :)))
anlaşıldı heyecanın ,daha çok gençsin de ondan :))
ben yemeğe çıkıyorum
Bende kaynanama anne demedim kaynatama baba demiyorum kaynanam öldü ona artık istesemde diyemem kaynatama hala amca diyorum denedim dilim varmadı bi türlü eşimde hiç demedi bana niye anne baba demiyosun diye karışmadı yani öyle devam ediyor işin garibi eltimde benim gibi oda amca teyze diyodu
Bizde tam tersiyiz sizden ben eşimden 10 büyügüm**
Hu hu nedesiniz:)$
ben geldimmm ,işlerim vardı biraz
canım ayrı evde olunca ara iyi oluyor da yakına gidersen yine aynı sorunlar olur ,bence böyle uzaktan uzağa en iyisi ..Suanda cok dertli oldugumu anladm birsey daha danismak istiyorum kv ile cok problemler yasadik eskiden ama smdi iyiyiz sukurler olsn smdi oda cok iyi bana karsi Allah icin hep kizim kizim diyor hergn esim gec geliyor diye yemeye cagiriyor ben ne seviyorsam onu yapiyor biyere gitsn bana brsey almadan gelmiyor esimin babasi esim kucukken birakip gitmis bunlar 3 kardesler hepsi erkek esim en buyukleri anneleride bnlara sahip cikmis iste kadn calismis bunlara bakmis snrada emekli olnca birzda parasi varmis 2 ev almis biz ilk basta anlasamaynca kiraya gitmistk ayni binada olmayalm.diye ama smdi cok uzuluyorm kadnda yanliz bize geln oturun fln diyor smdi ama korkuyorm acikcasi problem yasamaktan onceden akrabarinin doldurusuna geliyordu aramizi bozuyorlardi kadinin hc kizida yok bu arada kalp hastasidugun icinde elinden geleni yapti kadin smdi hakkini yiyemem ama ben kadina ilk kizdigim icin anne diyemedm halada demiyorm duz knusuyorm napiyorsn sende yermisin gibi demek istiyorm ama.dilim gitmiyor esimede sormus 1 2 kere neden demiyor diye oda diyemiyor demis ama demek istiyorm bir turlu beceremiyormm
Bizde tam tersiyiz sizden ben eşimden 10 büyügüm**
canım ayrı evde olunca ara iyi oluyor da yakına gidersen yine aynı sorunlar olur ,bence böyle uzaktan uzağa en iyisi ..
aboo ,sen de çıtır aldın desene :)
eşin ne işle meşgul ,bir de ilk evliliğimi onun merak ettim
O zaman boyle devam napalim :) zaten cok uzak degiliz 1 sokak var aramizda :)
e daha ne o zaman sen de kaşınıyorsun :))
Siz kac yasndasiniz ?
Rahat batti herlde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?