evli,çocuklu,çalışan ,dertleşmek isteyenler buyrun topiğime

Ayyy coook sevindim ins hersey duzelir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

umarım cnm konuştuk ben istediklerimi söyledim açık açık ,hoş onun benden istediği bişey olamadı herşey yaptığım için ,ama çok değişmiş olarak döndü bunun farkındayım

umarım cnm konuştuk ben istediklerimi söyledim açık açık ,hoş onun benden istediği bişey olamadı herşey yaptığım için ,ama çok değişmiş olarak döndü bunun farkındayım

Ins valla anlatamam nasil sevindigimi kimsenin yuvasi yiklmasin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hastaydım zaten bir haftadır ,iyileşmiştim ,tekrar nüksetti, doğal yolla geçsin dedim ama geçmiycek sanırım ,çocuklara bulaşcak diyede korkuyorum ,antibiyotik alıcam sanırım

hamilesin nasıl kullanıcaksın saçmalama,ayrıca bir cevap ver şu başka topiklerde gezinmekten vazgeç sinir oluyorum ya

Son düzenleme:
hamilesin nasıl kullanıcaksın saçmalama,ayrıca bir cevap ver şu başka topiklerde gezinmekten vazgeç sinir oluyorum ya

hamilelerin kullandığı antibiyotikler var onlardan kullanıcam doktora sorucam canım ezbere değil
canım benim başka konularıdma başka arkadaşlarım da var kusura bakma onlara da yazmak zorundayım
müsait olunca hepinize yazıyorum canım ,şuan işim vardı yazamadım

bende çok sık girmiyorum giriyorum konuşuyoruz kapatıyorum zaten.bekliyrum acaba ne zaman cevap vericeksin diye.

bende çok sık girmiyorum giriyorum konuşuyoruz kapatıyorum zaten.bekliyrum acaba ne zaman cevap vericeksin diye.

ben burdayken hepinize cevap veriyorum merak etme sen ..
valla ben de seni bekliyorum çoğu zaman ,tüm gün gelmediğin oluyordu unutma :))
neyse boşver kocanla barışmışsın sanırım hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…