evli,çocuklu,çalışan ,dertleşmek isteyenler buyrun topiğime

Aynen sacimi boyaticam fikir verirmisinnn (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızıl hangi kızıl ,ben olsamsıcak çikolata tonlarını tercih ederdim ,beyaz tenlisin ,bak bir iki renk sunayım sana ,ben de bu tonları uzun süre kullandım beyaz tenliyim ,süper duruyor hem de çok doğal duruyor
Eki Görüntüle 1151021

ben de kendim kolestonun köpük boyasıyla boyayacağım ,hamile olduğumdan kuaförde boyatmıycam ,diplerine değdirmeden kendim boyuycam maksat beyazları kapasın

İlk resim güzel bende boyatıcam ama beyaz tenli deilim bugday tenliyim bana olurmu burenk

İlk resim güzel bende boyatıcam ama beyaz tenli deilim bugday tenliyim bana olurmu burenk

OLUR canım sana da olur bence
Senin attigin resmleri kendim boyayabilirm kuafore gerek yok dimi

yok canım direk al boya saçın ne renk
Ben onceden kizil cok kullandm degisik olsn istiyorm birzck ama ikna olmuyor ;((

valla canım bu tonlar hem doğal hem renk çok hoş duruyor tavsiye ederim

Resmlerimi gordn yaa :)))

İYİ DE son dakikada öylemi ne bileyim ben :))
boya var mı yok mu nerden bileyim ,doğal saç renginse direk al boya tutar büyük ihtimal ,ben kuaförde boyattığımda da direk tutuyordu yani ..

İYİ DE son dakikada öylemi ne bileyim ben :))
boya var mı yok mu nerden bileyim ,doğal saç renginse direk al boya tutar büyük ihtimal ,ben kuaförde boyattığımda da direk tutuyordu yani ..

Minnossum senin rengin ne siyahmi

Siyahsa tutmuyo başka renk benim siyah gibiydi bi başka renk yapım dedim diplerim daha açık uçlar daha koyu oldu şimdi 5.0 boya alip sadece dipleri yapıcam bakalım nasıl olucak sende nasıl boya alıp yaptırıcaksın beni bilgilendir nolur lütfen:)

kime diyorsun bana mı :))

Tamam resmde atarm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…