evli,çocuklu,çalışan ,dertleşmek isteyenler buyrun topiğime

ne yapayım canım ,yormasam ne olacak
eşim çok yardım ediyor sağolsun o olmasa ne yaparım bilmiyorum
ama buna rağmen vücut yorgun düşüyor kolay değil
buna da şükür diyelim artık
umarım istediğim kıvamda devam eder

inş. hadi bakalım eşin akıllanmıştır biraz

valla gördüğüm kadarıyla öle,çünkü hiç duymadığım kelimeleri duydum hafta sonu başkalarıyla konuşmaları bile değişmiş

Çok sevindim ilkduyansenol barıştiginıza inşallah bu son dargınlık olur bidaha olmaz hep mutlu olursunuz canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah canım eşimin bazı şeylerin farkına varması için böle bişeye ihtiyacı vardı.ben ölede hissettim yani dönmezse emeklerime üzülürdüm,

Eger sevgi var iki insan arasında öyle kolay kolay bitmez hiç bişey ben buna inaniyorum sevgini gücüne inanırım.:)

Eger sevgi var iki insan arasında öyle kolay kolay bitmez hiç bişey ben buna inaniyorum sevgini gücüne inanırım.:)

valla zaten eşimin sevgisi olmasa gelmezdi ,ama ben çevrenin baskısıyla değil kendi isteğiyle gelsin istedim.çünkü çevrenin demesiyle evlilik yürümezde bitmezde

Son düzenleme:

ben de sevgiye inananlardanım ..
iyiki de severek evlenmişim ne olursa olsun sevmediğim adamın kahrını hiç çekemezdim valla

Al bendende okadar bişey olmuyosa olmuyodur zorla güzellik olmaz valla ben çekemedim bitti gitti hiç pişmanlık duymadım tek pişmanlıgım çocuklarımla olamadım budur artık oda geçti onlar kendilerii hayatlarını kurdu iyiler benim icin önemli olan bu

bende sevgime sahip çıktım mücadele ettim işte dönmemiş olsaydı en çok buna üzülürdüm ,yani maddiyat ta yaptığım emeklerimi saymıyorum maneviyatı kötü olurdu

A a arkadaşlar nerdesiniz bugün(

ben yeni geldim ,öğlen süper bir yere kahvaltıya gittik iş arkadaşımla , dıçana kadar yedik ,bi semaver çay içtik ,açık havada çimlerin içinde efil efil esen bir yerdi ,o kadar iyi geldiki anlatamam ,siz olsaydınız arabaya atar götürürdüm hepsini

ay bende saçımı kestiricem bugün,erken çıkıcam arabayla geldimya :))

çenemde yaptırıcam ,yaz geldi saçım bunaltıyor başörtüsünün altında ,hem de yıkamak kurutmak daha kolay olur diye kestiricem

Isim benm evime cook yakin yuruyerek 15 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…