Valla bugün sırf canım sıkıldı yazsalar da dalga geçsem diye engel listesinin yarısını tahliye ettim engeli takip etcek kadar takıntılı olan eşeklerle dalga geçcem düşmeyin bu yemlere yaMerhaba uzun süredir siteyi takip ediyorum yeni üye oldum. Hazır aklıma takılan bir konu varken sormak istedim. Olabildiğince kısa fazla detaya girmeden anlatıcam konuyu sıkmamak için. Eski sevgili falan değiliz doğru düzgün tam anlamıyla tanışmıyoruz bile sadece biraz cinsel konuşma dönmüştü o kadar ama benim onu sevdiğimi biliyordu en son tartışmıştık. Beni engellemişti anlamsız bir şekilde sebebi tam hatırlamıyorum bile ama öyle darlayan biri değilim onu söyleyeyim aksine o dengesiz ne istediğini bilmeyen biri. Bu benim dün engelimi kaldırmış nerdeyse 2 yıldır engel vardı. Ve hesabım açık olduğu için storyimede bakmış. Sizce neden bunu yapmış olabilir. Diyicem artık engel listesinde tutmayacak kadar beni umursamadığı için engelimi kaldırmış o zaman neden storyime bakıyor. Yanlışlıkla engeli kaldırdığı sırada storyime tıklamış olabilir mi yoksa bilerekmi baktı bilerek baktıysa amacı ne kafamda deli sorular.
Uçuran derkenSeni uçuran bu cümle mi oldu
Kınamayın yargılamayını da unutmayalımAma yavaş yavaş. Sen de hemen çok beklentiye giriyorsun. En son kadının düşmanı kadın deyip, kapanış
Eee bu kadar gereksiz mevzuyu didikleyip durduğunuza ,konu açacak kadar kafanıza takıldığına göre sizde hâlâ anlamı var, hadi kendinize dürüst olun evli adamın sizi yoklaması hoşunuza gitti,çünkü normal şartlarda normal kadınlar direk engeli basar yok sayar ......Niye engelliyimki bu sefer kendini fazla değerli sanar
Evli çocuklu adamda ne dengesi arıyorsunuz, karısı anasına gitmiştir işte bi süreliğine evde selamet kalmıştır, çok acayipsiniz.Merhaba uzun süredir siteyi takip ediyorum yeni üye oldum. Hazır aklıma takılan bir konu varken sormak istedim. Olabildiğince kısa fazla detaya girmeden anlatıcam konuyu sıkmamak için. Eski sevgili falan değiliz doğru düzgün tam anlamıyla tanışmıyoruz bile sadece biraz cinsel konuşma dönmüştü o kadar ama benim onu sevdiğimi biliyordu en son tartışmıştık. Beni engellemişti anlamsız bir şekilde sebebi tam hatırlamıyorum bile ama öyle darlayan biri değilim onu söyleyeyim aksine o dengesiz ne istediğini bilmeyen biri. Bu benim dün engelimi kaldırmış nerdeyse 2 yıldır engel vardı. Ve hesabım açık olduğu için storyimede bakmış. Sizce neden bunu yapmış olabilir. Diyicem artık engel listesinde tutmayacak kadar beni umursamadığı için engelimi kaldırmış o zaman neden storyime bakıyor. Yanlışlıkla engeli kaldırdığı sırada storyime tıklamış olabilir mi yoksa bilerekmi baktı bilerek baktıysa amacı ne kafamda deli sorular.
Benim uyuz olduğum kısım da salak yerine konmak/aklımızla dalga geçilmesi. Adam umrumda değil ama gecenin köründe konu açmış. Umrunda değil ama adamı engellerse engel yarışına girmiş gibi görünürmüş. Ama adam en ufak bişe yaparsa hemen engeli basarmış. Yav he he. Şunlara inanacağımın sanılması beni tetikliyor ciddenAslında hiçbir şeyi kınayan bir tip değilimdir. Olmaz ya, insan hataya düşer bir yanlış yapar. Duygusuna yenik düşer. Benim uyuz olduğum şey bunu normalleştirmek.
Hiçççç yemedikkkkkŞuan bir etkileşim yok olursa ya direkt tartışırım yada engeli basarım hemen engelersem onunla engel yarısına girdiğim vibe ı veririm
Adam evli.Ne yapmak istediği onu ilgilendirir.Sizin yapacağınız şey engeli kaldırdığını gördüğünüzde sizin onu engellemenizdir.Yani ben öyle yapardım en azından.Evli olup eski görüştüğünün durumuna bakıyorsa rezil bir insandır.Bence tabi.Eşine sadık olmayan birinin başkasına hayrı olmaz.Sakin sakin yazarken sinir oldum şimdi. Zarf atsan belki görüşmek isteyecek.Merhaba uzun süredir siteyi takip ediyorum yeni üye oldum. Hazır aklıma takılan bir konu varken sormak istedim. Olabildiğince kısa fazla detaya girmeden anlatıcam konuyu sıkmamak için. Eski sevgili falan değiliz doğru düzgün tam anlamıyla tanışmıyoruz bile sadece biraz cinsel konuşma dönmüştü o kadar ama benim onu sevdiğimi biliyordu en son tartışmıştık. Beni engellemişti anlamsız bir şekilde sebebi tam hatırlamıyorum bile ama öyle darlayan biri değilim onu söyleyeyim aksine o dengesiz ne istediğini bilmeyen biri. Bu benim dün engelimi kaldırmış nerdeyse 2 yıldır engel vardı. Ve hesabım açık olduğu için storyimede bakmış. Sizce neden bunu yapmış olabilir. Diyicem artık engel listesinde tutmayacak kadar beni umursamadığı için engelimi kaldırmış o zaman neden storyime bakıyor. Yanlışlıkla engeli kaldırdığı sırada storyime tıklamış olabilir mi yoksa bilerekmi baktı bilerek baktıysa amacı ne kafamda deli sorular.
Engellemezseniz değersiz mi hissedecek.Niye engelliyimki bu sefer kendini fazla değerli sanar
Evli bir adamın amacı ne olabilir peki?Değerli veya değersiz benim için bu önemli bir konu değil soruda bu değil. Onun amacı konu konuyu saptırmayalım.
Yani özellikle hesabını aratıp bakıyorsun engelli miyim değil miyim diye. Bu daha iyiymiş bravo.İnstagram için telefon numarası gerekmez
Aratmadım storyime bakanlarda gördüm.Yani özellikle hesabını aratıp bakıyorsun engelli miyim değil miyim diye. Bu daha iyiymiş bravo.
Evli biriyle konuşan bir kadın için fazla cesur lafların var. Keşke ona da evlisin seninle konuşmam deseydin ama yok burada kadınlara yaptığınız afranın çeyreğini o heriflere yapamıyorsunuz yemiyorTeyzeye saygım var siz o bile olamazsınız ondandır.
onun amacı ekmek çıkar mı dur bir yem atayımDeğerli veya değersiz benim için bu önemli bir konu değil soruda bu değil. Onun amacı konu konuyu saptırmayalım.
Ben metres düşmanıyım . Mümkünatı yok.Size çok aşık olduğu için hasretinize dayanamamış, size de yazıklar olsun kızlar yemin ederim kadın kadının yurdu değil kurduymuş niye destek atmıyorsunuz kızcağıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?