Evli çocuklu eskiden yazıştığım kişi engeli mi kaldırmış?

Valla bugün sırf canım sıkıldı yazsalar da dalga geçsem diye engel listesinin yarısını tahliye ettim engeli takip etcek kadar takıntılı olan eşeklerle dalga geçcem düşmeyin bu yemlere ya

Niye engelliyimki bu sefer kendini fazla değerli sanar
Eee bu kadar gereksiz mevzuyu didikleyip durduğunuza ,konu açacak kadar kafanıza takıldığına göre sizde hâlâ anlamı var, hadi kendinize dürüst olun evli adamın sizi yoklaması hoşunuza gitti,çünkü normal şartlarda normal kadınlar direk engeli basar yok sayar ......

Evli çocuklu adamda ne dengesi arıyorsunuz, karısı anasına gitmiştir işte bi süreliğine evde selamet kalmıştır, çok acayipsiniz.

Aslında hiçbir şeyi kınayan bir tip değilimdir. Olmaz ya, insan hataya düşer bir yanlış yapar. Duygusuna yenik düşer. Benim uyuz olduğum şey bunu normalleştirmek.
Benim uyuz olduğum kısım da salak yerine konmak/aklımızla dalga geçilmesi. Adam umrumda değil ama gecenin köründe konu açmış. Umrunda değil ama adamı engellerse engel yarışına girmiş gibi görünürmüş. Ama adam en ufak bişe yaparsa hemen engeli basarmış. Yav he he. Şunlara inanacağımın sanılması beni tetikliyor cidden

Yalniz sey gelmemis, "kinamayin, kinadiginiz yerden vurulursunuz"

Kskdjje

Amacin ne yavrucum, su soruya burada nasil bi cevap bekliyorsun?

"Sana aşikti, gitti baskasiyla evlendi simdi pişman karisini bosayip senle evlencek yol yapmaya calisiyor" gibi bir cevap mi?

Adam evli.Ne yapmak istediği onu ilgilendirir.Sizin yapacağınız şey engeli kaldırdığını gördüğünüzde sizin onu engellemenizdir.Yani ben öyle yapardım en azından.Evli olup eski görüştüğünün durumuna bakıyorsa rezil bir insandır.Bence tabi.Eşine sadık olmayan birinin başkasına hayrı olmaz.Sakin sakin yazarken sinir oldum şimdi. Zarf atsan belki görüşmek isteyecek.

Size çok aşık olduğu için hasretinize dayanamamış, size de yazıklar olsun kızlar yemin ederim kadın kadının yurdu değil kurduymuş niye destek atmıyorsunuz kızcağıza

Adam aranıyor da sen de sütten çıkmış ak kaşık değilsin. Bu bekarlara kıran mı girdi de evlilerin peşine düşüyorsunuz ben bilmiyorum ve sizlere iyi konuşmak da hiç içimden gelmiyor. Niye kaldıracak demek ki işler kesat bu aralar, seni yokluyor. Cinsellikten konuşup kaçacak yine. Sen de engel atma sakın tamam mı? Böyle yıllarcaaa bekle takıntılı takıntılı, engelini kaldırmış mı diye kontrol edip her hikayene bakan da seni unutamıyor aşık zannetmeye devam et.

Teyzeye saygım var siz o bile olamazsınız ondandır.
Evli biriyle konuşan bir kadın için fazla cesur lafların var. Keşke ona da evlisin seninle konuşmam deseydin ama yok burada kadınlara yaptığınız afranın çeyreğini o heriflere yapamıyorsunuz yemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…