Evli çocuklu mutsuz ben

Iyi bir baba. Altini degistirir banyo yaptirir yemek yedirir uztunu giydirir gezmeye götürür birlikte oyun oynar . kizimizi inanilmaz seviyor

Allah kimseye yasatmasin. 3 bucuk senedir perişan oldum. Boşanmak bana cok zor geliyor. Ama evli kalmak da zor geliyor

Olmuşsunuzdur tabiki elle tutulan çok da bi şey yok çünkü saçma bahaneler olmuş baksanıza.
Neden zor geliyor en baştan başlayıp da yeni bi düzen kurmak mı?

Şu an yaşadığınız da fiziksel değil ama psikolojik şiddet değil mi sanki suçlu gibi size böyle davranıyor , insanın özgüveni kırılır ya kolay değil aynı ev içinde iki yabancı olmak.

Siz çalışıyor musunuz?

Ayri yatmasinin sebebini ne olarak acikliyor onu merak ettim.. sordunuz mu cevabi nedir..
Yazin sicak diyordu kisin uyuyakaliyorum diyordu. Bazen diyordu ne olacak ayri yatalim. Sacma sapan sebepler iste söylüyordu.

Aynen soylediginiz gibi. Evet calisiyorum. Okulda psikolojik danismanim

Evet . haklisiniz

Yazin sicak diyordu kisin uyuyakaliyorum diyordu. Bazen diyordu ne olacak ayri yatalim. Sacma sapan sebepler iste söylüyordu.
Bahaneler bahaneler yani o zaman cinsellik icinde gelmesin.. cocuk icin evli kalma durumunuza gelirsek baba ilgili olduktan sonra cocuk yokluğunu zatenn hissetmez.. ama siz bosanmak daha zor diyorsanız kendi icinizde kabullenemiyorsaniz alin karşiniza adam akilli konusun.. duzelmiyorsada kendinize daha fazla saygisizlik yaptirmayin.

Annenizin yaptığı gerçekten hiç hoş değil resmen kandırmış eşinizi..Koskoca kadın ne gerek var böyle bir yalana..ama bunun için bu kadar düşman olmaya da gerek yok.Anneniz özür diledi değil mi? Ona rağmen görüşmüyor..

Mutsuzsunuz ve mutsuz olmak içinde geçerli sebepleriniz var,ben olsam boşanır kendime huzurlu ve mutlu bir hayatı layık görürdüm

İyi bir babaysa çocuk için fedakarlık yapılır gibime geldi..beklentileri yuksek tutmadan,çok duşunmeden,kendi hayatınıza bakarak sadece İYİ BİR BABA olduğu için..belki yanlış duşunuyorum ama bu çok onemli bir krıter bence anneliğin yarısından çoğu fedakarlık değil mi zaten...

Madem sizi karısı yerine koymuyor atın evden gitsin ve düzelir ya biter.Ne faydası var ki size. O çocuk mutsuzluğunuzdan etkilenmiyomu?

Aynen soylediginiz gibi. Evet calisiyorum. Okulda psikolojik danismanim

Ne güzel işiniz de var , o zaman bunu kendinize neden yapıyorsunuz?
Çok mu aşıksınız çok mu seviyorsunuz ben anlayamadım

Boşanmaktan korkuyorsunuz heralde şimdi iyi kötü kocam var yanımda diyip kendinizi avutuyorsunuz boşanınca yalnız kalırım korkusunu yaşamaktansa psikolojik şiddete razı olmuşsunuz.

Kendinize biçtiğiniz değerden daha fazlasını hak ediyorsunuz..Sizi hiç tanımayan biri olarak söylüyorum

Son kez konuşun adam bi silkelensin değişmiyorsa da sizi kaybetmekten korkmuyor demektir.

Yobaz bir kafanın nirvanasını yaşayan kocanın saçma sapan bir sebepten annene kin gütmesine ve sadece cinsellik için seninle aynı yatağa girmesine rağmen ona çocuk yapmaya karar vermenin kafası nedir ya ? Sadece cinsellik için seninle aynı metrekarede bulunan ve bu kadar kinci olan bir adamla çok mutlu olacağınızı mı düşündünde çocuk yaptın yani ? Biraz kendi sonunu kendin hazırlamışsın yani Aybeniz'cim. Bu noktada ne bırak git diyebilir insan (çünkü çocuğunuz var), nede böyle bir adamla otur diyebilir.. Ben çıkamadım sizin işin içinden, Allah yardımcın olsun.

Bazı erkekler böyle görümcemin kocasıda koltukta yatar kalkar bazı erkeklerin evlilik olsun evde kadın olsun coluk cocuga karışayım düşüncesiyle evlendikleri oluyo evliliğinizin kurtulacak bişeyi kalmamış bence ayrı yatmak mı olur ya daha fazla kendinizi yıpratmayın derim son bi kez ciddi ciddi konuşun ne güzel mesleğinizde var cogu caresiz kadınlarımız gururundan taviz vermiyo belliki cok mutsuzsunuz son kez konuşun bir dr gibi örnekler verin baktınız cözmeye yanaşmıyo kendinizi bile mutsuz etmeye hakkınız yok

Asla cocuk istemiyordu eşim. Ve zaten korunuyordu. Hamike oldugumu soyledigimde sok oldu..ben de şok oldum. Yurtdisindaydik. Saglik sigortam bile yoktu orada. 4 aylik hamileyken döndüm turkiyeye. Ilk kez doktora gittigimde 4 aylik hamileydim

Yaşadığım sehirde esimden baska hickimsem yok. Korkuyorum

Madem sizi karısı yerine koymuyor atın evden gitsin ve düzelir ya biter.Ne faydası var ki size. O çocuk mutsuzluğunuzdan etkilenmiyomu?
Eşimin calistigi kurumun lojmaninda oturuyoruz. Evden atamam. Ancak esyalarimi alıp tasinirim burdan. Ona da cesaretim yok. Cocuk henuz anlamiyor. Çünkü evimizde kavga yok. Tartisma yok. Ayri yatiyoruz. Gerekmedikce muhatap olmuyoruz. Ama buyuyunce elbet algilayacak.

sadece cinsellik için mi sadece bunun için bile bitirirdim evliliği adamın teki bana cinsel obje gözüyle bakacak oyarım onun gözünü alınma konu sahibi ama hissetiğimi ancak böyle dökebildim kelimelere

Fedakarlik yapmaktan bıktım. Baska fedakarlık yapabilirim ama bu eger bir fedakarliksa ve ben mutsuzlugun dibini yasiyorsam bana eziyet. Sanirim gerceklerle yuzlesmeliyim artik. 26 yasindayim daha. Bana da gunah degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…