Evli çocuklu mutsuz ben

sadece cinsellik için mi sadece bunun için bile bitirirdim evliliği adamın teki bana cinsel obje gözüyle bakacak oyarım onun gözünü alınma konu sahibi ama hissetiğimi ancak böyle dökebildim kelimelere
Büyük konusma. Insallah başına gelmez. Ben de biri bu konuyu acsa boyle düşünürdüm galiba. Ama yasamak baska türlü oldu

Büyük konusma. Insallah başına gelmez. Ben de biri bu konuyu acsa boyle düşünürdüm galiba. Ama yasamak baska türlü oldu
ama dayanamazdım böyle bişeye sevgi şevkat yok bunlarda benim olmazsa olmazım ki zaten allaha şefkat dolu bi eş nasip etmesi için dua ettim allaha şükür çıkardıda bu kadar değerli anlayacağın benim için bu duygular

Anlattığınız şeyler çok ekstrem ama. Kocanız sizden şüphelenmiş üstüne bir de evi dinlemiş filan. Uzun bir süre sadece cinsellik için aynı yatakta yatmışsınız. Eski meseleleri böylesine paranoyak bir kocaya anlatarak bir hatayı da öyle yapmışsınız. Kocan tamam tuhaf ama senin de normal olduğunu söyleyemeyiz.
Önce bence sen pskolojik yardım al derim, sonra eşin. sonrası Allah kerim

Tahmin ettiğim gibi çıktı.
Okulda öğretmen arkadaşlarınız vardır mutlaka o kadar yalnız değilsinizdir ya.
Aileniz , kardeşleriniz nerede ya da yakın bi akrabanız oraya tayin istersiniz?
Tayin hakkim yok. Yazin geldim bu şehre es durumundan. . 3 yılımı doldurmam lazim.

Bu nebiçim koca ayrıca çocuğu bahane ediyorsun konuların ortalama aynı mutlu değilsin işte ne zorluyorsun

Birsey anlatmadim. Esim durup dururken dedi ki benim bekarken gorustugum biri oldu. Bil istiyorum saklamak istemiyorum . ben de benim de ol
Bu nebiçim koca ayrıca çocuğu bahane ediyorsun konuların ortalama aynı mutlu değilsin işte ne zorluyorsun
Daha nazik olamaz misin ?

O durup dururken soyledi daha once sevgilisi olmus bilmemi istemis soylemezse vicdanen rahat hissetmezmis. O oyle dedigi icin ben de benim de oldu demistim. Film koptu ben benim de oldu deyince

Birsey anlatmadim. Esim durup dururken dedi ki benim bekarken gorustugum biri oldu. Bil istiyorum saklamak istemiyorum . ben de benim de ol

Daha nazik olamaz misin ?
Ne yazmışım ki nazik olacağım ayrıca seninde pek normal olduğunu düşünmüyorum konularına baktımda hele şu ablalarınla olan konunda ayrı olay etrafındaki kimse normal değil mi yahu neyse sen bilirsin çalışıyorsın ediyorsun çocuğunı bahane etmeye devam et mutsuz mutsuz geçir hayatını

O durup dururken soyledi daha once sevgilisi olmus bilmemi istemis soylemezse vicdanen rahat hissetmezmis. O oyle dedigi icin ben de benim de oldu demistim. Film koptu ben benim de oldu deyince

Resmen yem atmış, sende oltaya gelmişsin. Senin kocan çok fena bir adam. Her anlamda.
Böyle ömür geçirebileceksen Allah yardımcın olsun. Boşanırsan da aynı şekilde.
Umarım işler güzellikle yoluna girer

Tayin hakkim yok. Yazin geldim bu şehre es durumundan. . 3 yılımı doldurmam lazim.

Ya kocanız normal değil komşuyla aldattığını düşünüp paranoyak hareketler , evi dinlemeler falan.

En kötü ihtimal siz ve çocuğunuz beraber bi evde olursunuz
aileden müsait olan birileri ilk zamanlar desteğe yanınıza gelir bi yerden başlarsınız.
Sonra zaten ailenizin yanına tayin istersiniz belki de istemezsiniz düzen kurunca.

Bence bi ne yapmak istediğinize karar verin.
Boşanmak istiyorsunuz cesaretiniz mi yok ya da hiç iletişim olmadan bu evlilik yürüsün benim evdeki düzenim bozulmasın mı?

Anneniz, sizin daha önce sevgiliniz olduğunu biliyor muydu, yoksa bile bile mi yalan söyledi, ve niye sevgilinizin olmadığını söyleme gereği duymuş, bunu merak ettim.
Kocanıza gelince evet çok paranoyak, ve kindar kurtulsanız çok güzel olur.

önceki konularınıza da baktım. eşinizin davranışları garip ama sizin davranışlarınız da garip geldi bana.aileniz, sürekli evliliğiniz içinde gibi.ablalarınızdan bile 50 dakika uzağa gidemeyecek düşkünlüktesiniz, çok garip gerçekten.annenizle ilgili konuyu diğer konularda başka türlü anlatmışsınız.eşinizin annenizle olan problemi sadece sevgili mevzusu değil gibi. ayrıca taaa evliliğin başında kocanız size güvenmemiş evi dinletmiş o zaman boşanmaya gidilmemiş , burada ciddi bir sorun var.bu konu nihayete ermiş ama her şey birikmiş haliyle yorulmuşsunuz. bilmiyorum tuhaf bir evlilik Allah yardımcınız olsun.

Eski konumu zahmet edip okumussunuz ama tam algilayamamissiniz sanirim. Ben taşındım esimin çalıştığı sehre o kunudan sonra.esimin calistigi sehirdeyim ailemden kimse yok yanimda ve ailemden hicbir kimse evliligimle alakali yorum yapmiyor artik

Biliyordu. Bile bile yalan soyledi. Kendisine soran da olmamisti üstelik.

taşındığınızı da okudum ama ondan önceki süreç için dedim ben. şu an ailenizin yakınınızda olup olmaması önemli değil şimdiye kadar olan olmuş zaten. ve yeni evlenip aileden kmlerce uzağa amerikaya gidebilirken ablalarınızla ilgili o hassasiyetiniz garip geldi o yüzden de dikkatimi çekti.neyse Allah yardımcınız olsun.

Evlenmissin madem eski sevgilileri vs ne anlatiyorsun. Yok de gec madem bh adam boyle paranoyak. Cocuk olmadan bitmesi gerekliymis bu evliligin. Adam ruh hastasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…