Büyük konusma. Insallah başına gelmez. Ben de biri bu konuyu acsa boyle düşünürdüm galiba. Ama yasamak baska türlü oldusadece cinsellik için mi sadece bunun için bile bitirirdim evliliği adamın teki bana cinsel obje gözüyle bakacak oyarım onun gözünüalınma konu sahibi ama hissetiğimi ancak böyle dökebildim kelimelere
Evlenecegime ölseydim o gün keske
ama dayanamazdım böyle bişeye sevgi şevkat yok bunlarda benim olmazsa olmazım ki zaten allaha şefkat dolu bi eş nasip etmesi için dua ettim allaha şükür çıkardıda bu kadar değerli anlayacağın benim için bu duygularBüyük konusma. Insallah başına gelmez. Ben de biri bu konuyu acsa boyle düşünürdüm galiba. Ama yasamak baska türlü oldu
Yaşadığım sehirde esimden baska hickimsem yok. Korkuyorum
haklisiniz.Su cumle kurulmus ya , o evlilik coktan bitmis.
Bir cocuk icin psikolojisi duzgun bir anne , psikolojisi bozuk bir aileden daha onemlidir.
Tayin hakkim yok. Yazin geldim bu şehre es durumundan. . 3 yılımı doldurmam lazim.Tahmin ettiğim gibi çıktı.
Okulda öğretmen arkadaşlarınız vardır mutlaka o kadar yalnız değilsinizdir ya.
Aileniz , kardeşleriniz nerede ya da yakın bi akrabanız oraya tayin istersiniz?
Birsey anlatmadim. Esim durup dururken dedi ki benim bekarken gorustugum biri oldu. Bil istiyorum saklamak istemiyorum . ben de benim de olAnlattığınız şeyler çok ekstrem ama. Kocanız sizden şüphelenmiş üstüne bir de evi dinlemiş filan. Uzun bir süre sadece cinsellik için aynı yatakta yatmışsınız. Eski meseleleri böylesine paranoyak bir kocaya anlatarak bir hatayı da öyle yapmışsınız. Kocan tamam tuhaf ama senin de normal olduğunu söyleyemeyiz.
Önce bence sen pskolojik yardım al derim, sonra eşin. sonrası Allah kerim
Daha nazik olamaz misin ?Bu nebiçim koca ayrıca çocuğu bahane ediyorsun konuların ortalama aynı mutlu değilsin işte ne zorluyorsun
O durup dururken soyledi daha once sevgilisi olmus bilmemi istemis soylemezse vicdanen rahat hissetmezmis. O oyle dedigi icin ben de benim de oldu demistim. Film koptu ben benim de oldu deyinceAnlattığınız şeyler çok ekstrem ama. Kocanız sizden şüphelenmiş üstüne bir de evi dinlemiş filan. Uzun bir süre sadece cinsellik için aynı yatakta yatmışsınız. Eski meseleleri böylesine paranoyak bir kocaya anlatarak bir hatayı da öyle yapmışsınız. Kocan tamam tuhaf ama senin de normal olduğunu söyleyemeyiz.
Önce bence sen pskolojik yardım al derim, sonra eşin. sonrası Allah kerim
Ne yazmışım ki nazik olacağım ayrıca seninde pek normal olduğunu düşünmüyorum konularına baktımda hele şu ablalarınla olan konunda ayrı olay etrafındaki kimse normal değil mi yahu neyse sen bilirsin çalışıyorsın ediyorsun çocuğunı bahane etmeye devam et mutsuz mutsuz geçir hayatınıBirsey anlatmadim. Esim durup dururken dedi ki benim bekarken gorustugum biri oldu. Bil istiyorum saklamak istemiyorum . ben de benim de ol
Daha nazik olamaz misin ?
O durup dururken soyledi daha once sevgilisi olmus bilmemi istemis soylemezse vicdanen rahat hissetmezmis. O oyle dedigi icin ben de benim de oldu demistim. Film koptu ben benim de oldu deyince
Tayin hakkim yok. Yazin geldim bu şehre es durumundan. . 3 yılımı doldurmam lazim.
Çocuk bahane. Bosanan kadinlar sizin kadar anne degil mi? Sizin kadar cocugunu dusunmuyorlar mi yani? Cocugu one surup bosanamiyorum diyenlere asla inanmiyorum kendi korkakliklarinin perdesi cocuklar.
Anneniz, sizin daha önce sevgiliniz olduğunu biliyor muydu, yoksa bile bile mi yalan söyledi, ve niye sevgilinizin olmadığını söyleme gereği duymuş, bunu merak ettim.
Kocanıza gelince evet çok paranoyak, ve kindar kurtulsanız çok güzel olur.
Eski konumu zahmet edip okumussunuz ama tam algilayamamissiniz sanirim. Ben taşındım esimin çalıştığı sehre o kunudan sonra.esimin calistigi sehirdeyim ailemden kimse yok yanimda ve ailemden hicbir kimse evliligimle alakali yorum yapmiyor artikönceki konularınıza da baktım. eşinizin davranışları garip ama sizin davranışlarınız da garip geldi bana.aileniz, sürekli evliliğiniz içinde gibi.ablalarınızdan bile 50 dakika uzağa gidemeyecek düşkünlüktesiniz, çok garip gerçekten.annenizle ilgili konuyu diğer konularda başka türlü anlatmışsınız.eşinizin annenizle olan problemi sadece sevgili mevzusu değil gibi. ayrıca taaa evliliğin başında kocanız size güvenmemiş evi dinletmiş o zaman boşanmaya gidilmemiş , burada ciddi bir sorun var.bu konu nihayete ermiş ama her şey birikmiş haliyle yorulmuşsunuz. bilmiyorum tuhaf bir evlilik Allah yardımcınız olsun.
Biliyordu. Bile bile yalan soyledi. Kendisine soran da olmamisti üstelik.Anneniz, sizin daha önce sevgiliniz olduğunu biliyor muydu, yoksa bile bile mi yalan söyledi, ve niye sevgilinizin olmadığını söyleme gereği duymuş, bunu merak ettim.
Kocanıza gelince evet çok paranoyak, ve kindar kurtulsanız çok güzel olur.
taşındığınızı da okudum ama ondan önceki süreç için dedim ben. şu an ailenizin yakınınızda olup olmaması önemli değil şimdiye kadar olan olmuş zaten. ve yeni evlenip aileden kmlerce uzağa amerikaya gidebilirken ablalarınızla ilgili o hassasiyetiniz garip geldi o yüzden de dikkatimi çekti.neyse Allah yardımcınız olsun.Eski konumu zahmet edip okumussunuz ama tam algilayamamissiniz sanirim. Ben taşındım esimin çalıştığı sehre o kunudan sonra.esimin calistigi sehirdeyim ailemden kimse yok yanimda ve ailemden hicbir kimse evliligimle alakali yorum yapmiyor artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?