Evli çocuklu mutsuz ben

Evlenmissin madem eski sevgilileri vs ne anlatiyorsun. Yok de gec madem bh adam boyle paranoyak. Cocuk olmadan bitmesi gerekliymis bu evliligin. Adam ruh hastasi
Belirttigim gibi, 3 aylik falan evliydik. Yurtdisindaydik. Eşim bi aksam durup dururken eskiden sevgilisi oldugunu itiraf etme gereginde bulundu. O oyle deyince ben de soyledim. Ki zaten o zaman daha esimin paranoyak davranislari sozkonusu degildi..hersey ondan sonra oldu

Var böyle manyak tipler bilirim ve malesef düzeleceğini hiç sanmıyorum keşke nişanlılık dönemini uzun tutsaymışsın hadi olmadı sırf boşalmak için seni kullanan heriften çocuk yapmasa imişsin.
Ben mümkün değil katlanamazdım böyle manyakça kıskanılmaya ama sen benim için önemli değil diyorsan sen bilirsin biraz karakter meselesi.
Ama evleneceğime ölseydim diyorsan , öleceğine boşan bence. Neden boşanamayasın? Önce herşeyi yakmayı göze alarak git konuş kocanla. Saldırmadan ,savunmadan ,anlamaya ve anlatmaya çalışarak. Çözülmezse yak gemileri boşan. Çocuğun şu an anlamıyor belki aranızdaki saçma yaşantıyı ama anladığında boşanmış bir çiftin çocuğu olmayı terrcih edecektir
Çocuğunuz ilk boşanan çiftin çocuğu olmayacak

Ben korktum ya esinizden.okumustum manyagin biri esi spordan gelmis banyoya girmiş adamda aklina baska seyler getirmis beni aldatiyor diye kadini banyoda malesef ...adam sizofreniymis..yardim almak sart.

Eşim asla istemiyordu çocuk. Dikkatle korunuyordu. Hamileligimi hic beklemiyordum. Şok oldum öğrenince. Karakter meselesine gelince..o kıskançlık vs durumlarını yasarken abd deydim. Şak diye turkiyeye donemedim. Yeni evliydim düzelir vs dedim. Turkiyeye donunce de o konu kapandi

Ben korktum ya esinizden.okumustum manyagin biri esi spordan gelmis banyoya girmiş adamda aklina baska seyler getirmis beni aldatiyor diye kadini banyoda malesef ...adam sizofreniymis..yardim almak sart.
Turkiyeye dondugumuzden beri yani 2buçuk senedir kıskançlık olayı yok.

Eski sevgili meselesi kapandı ise annenle niye görüşmüyor? Annemin haberi yoktu nerden bilsin kadın falan deseydin bari.

Devam etmiyo dimi kiskancliklari normal dimi

Arkadaşım kıskançlığı bitti ise sen annenle kocan konuşmuyo diye ölmeyi mi tercih ediyorsun??? Hem de el kadar beben varken??? Siz bence karı koca olmuşsunuz yaa

Arkadaşım kıskançlığı bitti ise sen annenle kocan konuşmuyo diye ölmeyi mi tercih ediyorsun??? Hem de el kadar beben varken??? Siz bence karı koca olmuşsunuz yaa
Yine ayri uyumaya basladi. En son olaydan sonra. Hani yazdım ya ablamin bebeği oldu . ablamsaysim beni almaya geldi annem se ordaydi selam bile vermedi anneme. Falan filan . konusmak ve bu konuyu cozume kavusturmak istedim olmadi. Ya artik yoruldum. Bıktım. Tükendm

Yahu annenle konuşmuyorsa konuşmasın bırak ne ısrar ediyosun adam takmış işte belli sen üstüne gittikçe kafasında büyütüyor. Ben kıskançlıklarına binaen boşan dedim kıskançlığı da bitmiş madem boşanacak bişey yok ortada. Annenle görüşmüyorsa ısrar etmekte hatalısın, bence gün içerisinde gönlünü al eşinin. Annen konusunu da açma git sen görüş tamam. İlla eşinin de mi konuşması gerekiyor?

Evet illa konusmali. Ben onun annesi dogum yaptigimda telefon etmedi hayirli olsun gecmis olsun demedi ben kin etmedim. Yüzümü dusurmedim bebegimi alip ben gittim ayağına. Ben boyle iyiyken o boyle gaddar olamaz olmamali. Boşanmayı coddi ciddi düşünüyorum. Benle ayri yatmaya ne hakki var günlerdir. Ustelik ilk 2 sene hep ayri yatti. Ben daha su an 26 yasindayim. Kendisi 33 yasinda. Bana da gunah. Ben kendime acimazsam o bana asla acimaz. Deger vermez. Bitsin de kurtulayim hayirlisiyla

Sen içinden gelmeyen bişeyi yapmakla hata etmişsin, bir de adamın başına kakıyorsan bu yaptığın İYİLİĞİ hiç yapmasan daha iyiymiş. Evli olan sizsiniz aileleriniz değil, ailelerinizle iyi geçinmek için baskı kurdukça daha da açılır aranız ailelerle.
Ayrı yatması çocukça olmuş ama ortada kesinlikle boşanacak bir durum , çözülemeyecek bir mevzu yok.
Anneni karıştırmasan adam düzelmiş ne güzel. Geçmişte yaptığı şeyleri geçmişte kabul edip bugün kabul etmeme hakkın yok 2 sene senden ayrı yattığında yada seni dinlemeye aldığında boşanmalıymışsın ama boşanmayıp kabullenmişsin o zaman açma artık o mevzuları.
Yanlış anlama eşinin geçmişteki davranışları yenilir yutulur şeyler değil ama sen yemiş yutmuş ve devam kararı almışsın, şanslıymışsın ki adam düzelmiş. Onca saçma şeyi atlatıp şimdi annemle görüşmüyor diye boşanmaya kalkman garip

ay bu çocuk için boşanamayanlar da. gına geldi bundan. yok çocuğum babasına hayran yok çocuğum babasını çok seviyo. çok anormal bişey bu ya tabi ki sevecek ne var yani. boşanınca da dünyanın sonu filan olmuyor. siz o evde eziyete katlanırken, adamın malı gibi kullanılırken o çocuğu ne kadar sağlıklı yetiştirebilirsiniz ki? boşanmayacaksanız seviyorum, gurursuzum deyin ama çocuk için boşanmıyorum bahanesine sığınmayın.

Kadın mutsuz olduğunu söylüyor...mutsuzluk bile boşanmak için yeterli...mutsuz anne mutsuz çocuktur...mutsuz anne umutsuz geleceği olmayan demektir...niye hergün hergün çeksin bu adamı...

Esinize muhtaç da değilsiniz bi işiniz var işte neden hala bu adamı çekiyosunuz öyle evlilik olmaz ki iletişim yoksa sadece yatakta olmaz ki evlilik çocuk mutsuz bi ailede büyüyeceğine annesinin yanında mutlu büyüsün daha iyi siz mutsuz olursaniz cocugunuza ne verebilirsiniz

benim takildigim esinizin annenize kusme sebebi. evet bazi cocuklar anneleri ile dost gibidir her seyini paylasir ama bazi cocuklarin hicbir haltini anneleri bilmez.
bu perspektifte anneniz belki de sizin hic sevgiliniz olmadi saniyordu, yalan soylemedi? bu adam bunu dusunemiyor mu? bu kadar mi hayat tecrubesinden kit?
aybeniz15

Neden senin aldattığından şüphe etti
Bi sebep yoksa psikolojik sorunları var bence
Annene küsmesinden de belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…