Belirttigim gibi, 3 aylik falan evliydik. Yurtdisindaydik. Eşim bi aksam durup dururken eskiden sevgilisi oldugunu itiraf etme gereginde bulundu. O oyle deyince ben de soyledim. Ki zaten o zaman daha esimin paranoyak davranislari sozkonusu degildi..hersey ondan sonra olduEvlenmissin madem eski sevgilileri vs ne anlatiyorsun. Yok de gec madem bh adam boyle paranoyak. Cocuk olmadan bitmesi gerekliymis bu evliligin. Adam ruh hastasi
Allah kimseye yasatmasin. 3 bucuk senedir perişan oldum. Boşanmak bana cok zor geliyor. Ama evli kalmak da zor geliyor
Eşim asla istemiyordu çocuk. Dikkatle korunuyordu. Hamileligimi hic beklemiyordum. Şok oldum öğrenince. Karakter meselesine gelince..o kıskançlık vs durumlarını yasarken abd deydim. Şak diye turkiyeye donemedim. Yeni evliydim düzelir vs dedim. Turkiyeye donunce de o konu kapandiVar böyle manyak tipler bilirim ve malesef düzeleceğini hiç sanmıyorumkeşke nişanlılık dönemini uzun tutsaymışsın hadi olmadı sırf boşalmak için seni kullanan heriften çocuk yapmasa imişsin.
Ben mümkün değil katlanamazdım böyle manyakça kıskanılmaya ama sen benim için önemli değil diyorsan sen bilirsin biraz karakter meselesi.
Ama evleneceğime ölseydim diyorsan , öleceğine boşan bence. Neden boşanamayasın? Önce herşeyi yakmayı göze alarak git konuş kocanla. Saldırmadan ,savunmadan ,anlamaya ve anlatmaya çalışarak. Çözülmezse yak gemileri boşan. Çocuğun şu an anlamıyor belki aranızdaki saçma yaşantıyı ama anladığında boşanmış bir çiftin çocuğu olmayı terrcih edecektir
Çocuğunuz ilk boşanan çiftin çocuğu olmayacak
Turkiyeye dondugumuzden beri yani 2buçuk senedir kıskançlık olayı yok.Ben korktum ya esinizden.okumustum manyagin biri esi spordan gelmis banyoya girmiş adamda aklina baska seyler getirmis beni aldatiyor diye kadini banyoda malesef ...adam sizofreniymis..yardim almak sart.
Eski sevgili meselesi kapandı ise annenle niye görüşmüyor? Annemin haberi yoktu nerden bilsin kadın falan deseydin bari.Eşim asla istemiyordu çocuk. Dikkatle korunuyordu. Hamileligimi hic beklemiyordum. Şok oldum öğrenince. Karakter meselesine gelince..o kıskançlık vs durumlarını yasarken abd deydim. Şak diye turkiyeye donemedim. Yeni evliydim düzelir vs dedim. Turkiyeye donunce de o konu kapandi
Devam etmiyo dimi kiskancliklari normal dimiEşim asla istemiyordu çocuk. Dikkatle korunuyordu. Hamileligimi hic beklemiyordum. Şok oldum öğrenince. Karakter meselesine gelince..o kıskançlık vs durumlarını yasarken abd deydim. Şak diye turkiyeye donemedim. Yeni evliydim düzelir vs dedim. Turkiyeye donunce de o konu kapandi
bana acidiginizi hissettim sanki. Ne kötü. Sahi, acidiniz mi bana? Acinacak halde miyim?Ayrı yatsın nolcak ki
Genel olarak nasıl davranıyor anlasiyormusunuz
Cinsellik nasil
Annenle de gorusmesin çokmu lazım
Hemen pes etmeyin yaaa
Yine ayri uyumaya basladi. En son olaydan sonra. Hani yazdım ya ablamin bebeği oldu . ablamsaysim beni almaya geldi annem se ordaydi selam bile vermedi anneme. Falan filan . konusmak ve bu konuyu cozume kavusturmak istedim olmadi. Ya artik yoruldum. Bıktım. TükendmArkadaşım kıskançlığı bitti ise sen annenle kocan konuşmuyo diye ölmeyi mi tercih ediyorsun??? Hem de el kadar beben varken??? Siz bence karı koca olmuşsunuz yaa
Yahu annenle konuşmuyorsa konuşmasın bırak ne ısrar ediyosun adam takmış işte belli sen üstüne gittikçe kafasında büyütüyor. Ben kıskançlıklarına binaen boşan dedim kıskançlığı da bitmiş madem boşanacak bişey yok ortada. Annenle görüşmüyorsa ısrar etmekte hatalısın, bence gün içerisinde gönlünü al eşinin. Annen konusunu da açma git sen görüş tamam. İlla eşinin de mi konuşması gerekiyor?Yine ayri uyumaya basladi. En son olaydan sonra. Hani yazdım ya ablamin bebeği oldu . ablamsaysim beni almaya geldi annem se ordaydi selam bile vermedi anneme. Falan filan . konusmak ve bu konuyu cozume kavusturmak istedim olmadi. Ya artik yoruldum. Bıktım. Tükendm
Evet illa konusmali. Ben onun annesi dogum yaptigimda telefon etmedi hayirli olsun gecmis olsun demedi ben kin etmedim. Yüzümü dusurmedim bebegimi alip ben gittim ayağına. Ben boyle iyiyken o boyle gaddar olamaz olmamali. Boşanmayı coddi ciddi düşünüyorum. Benle ayri yatmaya ne hakki var günlerdir. Ustelik ilk 2 sene hep ayri yatti. Ben daha su an 26 yasindayim. Kendisi 33 yasinda. Bana da gunah. Ben kendime acimazsam o bana asla acimaz. Deger vermez. Bitsin de kurtulayim hayirlisiylaYahu annenle konuşmuyorsa konuşmasın bırak ne ısrar ediyosun adam takmış işte belli sen üstüne gittikçe kafasında büyütüyor. Ben kıskançlıklarına binaen boşan dedim kıskançlığı da bitmiş madem boşanacak bişey yok ortada. Annenle görüşmüyorsa ısrar etmekte hatalısın, bence gün içerisinde gönlünü al eşinin. Annen konusunu da açma git sen görüş tamam. İlla eşinin de mi konuşması gerekiyor?
Sen içinden gelmeyen bişeyi yapmakla hata etmişsin, bir de adamın başına kakıyorsan bu yaptığın İYİLİĞİ hiç yapmasan daha iyiymiş. Evli olan sizsiniz aileleriniz değil, ailelerinizle iyi geçinmek için baskı kurdukça daha da açılır aranız ailelerle.Evet illa konusmali. Ben onun annesi dogum yaptigimda telefon etmedi hayirli olsun gecmis olsun demedi ben kin etmedim. Yüzümü dusurmedim bebegimi alip ben gittim ayağına. Ben boyle iyiyken o boyle gaddar olamaz olmamali. Boşanmayı coddi ciddi düşünüyorum. Benle ayri yatmaya ne hakki var günlerdir. Ustelik ilk 2 sene hep ayri yatti. Ben daha su an 26 yasindayim. Kendisi 33 yasinda. Bana da gunah. Ben kendime acimazsam o bana asla acimaz. Deger vermez. Bitsin de kurtulayim hayirlisiyla
Kadın mutsuz olduğunu söylüyor...mutsuzluk bile boşanmak için yeterli...mutsuz anne mutsuz çocuktur...mutsuz anne umutsuz geleceği olmayan demektir...niye hergün hergün çeksin bu adamı...Arkadaşım kıskançlığı bitti ise sen annenle kocan konuşmuyo diye ölmeyi mi tercih ediyorsun??? Hem de el kadar beben varken??? Siz bence karı koca olmuşsunuz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?